Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Dragon King 28. 7. 2008 14:10

rozmyslam ze predam DSko+3 origos hry+R4ku+nintendo wifi(proste ta blbost na DSko akoze internet :D) a kupim si potom poriadny bike :P
<MUSIC is my life....sXe MMC
Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers
Davsan:ciii woe.. anblívbl.. :D kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu..:D
fanousek fan doupe podcastu.
Dragon King
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 28. 7. 2008 18:59

DragonKing: Co máš za hry? :)
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chazyk 28. 7. 2008 19:17

DragonKing : za kolik to budes prodavat? ;-)
Jinakk, kdyz se tu resilo piratstvi vs. origo hry. Tak se k tomu tayk vyjadrim.
Snazim se kupovat hry, kupuju jedine ty kvalitni. Ale obcas taky stahnu nejakou hru, nemam pro to rozumne vysvetleni, nejaky duvod, omluvu. Jsem proste liny a kdyz mam tu moznost, tak tu hru stahnu. Vim ze to je spatne a nemelo by to tak byt, ale to lakadlo mit vsechny hry par kliknutima mysi je na me moc velka, nezvladnu to. Kdyz jsem nemel internet, tohle jsem neresil, proste jsem si koupil hru, az me prestala bavit, sel jsem do bazaru, hru prodal a za ty penize koupil dalsi. Od te doby jsem zlanivel :( . Ale vim jiste, ze za stahovani muzu jenom a jenom ja a taky s tim muzu prestat pouze ja. To je asi vse co jsem chtel rict k tematu.
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 28. 7. 2008 19:23

pekne receny chazyk ja se k tomu tematu uz vyjadroval mnohokrat a sam sem psal ze sem pro aby se podporili vyvojari tak proto si koupim jen to co me opravdu bavi bavit bude atd

napr na pc ani nepiratim to cumite co? hraju jen originalky a jelikoz hraju tak 3 roky porad a porad to same nekupuju jine a proto ze jine nehraju vlastnim jejich original protoze me bavi a miluju tu firmu vite blizzard od nich bych koupil i nafukovaci elfku kdyby ji prodavali :D ps 2 uz vydelalo tolik ze me to ze sem si stahnul nakou hru a za dva dny dojel to me vazne nemrzi u ds to vidim stejne kvalitni vec si koupim ale braky typu mama cooking bych nekoupil ani za mak ale aspon sem tu kravinu mohl otestovat a nasledne se ji vyhnout:)

prispevky typu alcil nemas na to tak to nehrej sou ... nc
by me zajimalo alcil kupuje ti hry maminka nebo si na ne vydelavas sam?
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Hurricane 28. 7. 2008 19:59

Tomkalhotka: To mas pravdu. Je rozdiel ci si hry kupujes za vlastne peniaze alebo ti na nich prispieva niekto iny. Ja si tiez kupujem len originaly ale nie vzdy to je lahke, kedze este nepracujem a rodicia mi na hry neprispeju nic. Takze chodim na brigady kde sa da. To je potom trochu ine ked rozmyslas ci si za tazko zarobenych par korun kupis nejaku hru alebo nieco ine. Ja osobne nakupujem vacsinou bazarovky a hladam najlepsie ceny. Ale teraz sa daju aj napriklad na PS2 kupit dobre nove hry do 500 Sk.
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 28. 7. 2008 20:12

kalhotka: Brigády, něco si ušetříš bokem, nekuř! a máš to ;) ...
Mám 5 her na DS a nedal jsem za to více jak 1000Kč ;) . . . to je co? ...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chazyk 28. 7. 2008 20:19

Tak ja tez snazim hodne brigady (konecne je pekne pocasi, tak uz vydelavam :) ), s kourenim nemam problem, mam k tomu dpor, nechlastam, takze vlastne do niceho necpu penize .Dneska me nastvali v Ove, jsem sel do bazaru se strasnnou chuti zase si zahrat Maxe Paina. Tri bazary jsem prosel a proste ho nemeli :( .
Tak jsem aspon koupil The Suffering za 300.
Prave u Nintenda se bojim, ze nebude moc bazarvych her, tam kam chodim ja je jich fakt minimum, PS1-2-3-PSP tam maji mnohonasobne vetsi zastoupeni.
Hali, kde v Ostrave kupujes hry na NDS?
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 28. 7. 2008 20:26

V Ostravě jsem viděl hry na DS pouze v Electroworldu :D...najdu si něco vždycky na internetu, klasika gamebazar.cz a je to. Sem tam se tam něco objeví ;) . . .
Max Payne by měl jít sehnat lehce, ne? ... jsem ho nedávno viděl všude v obchodech, oba dva díly, nějaká edice to byla ;) ... ... ...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chazyk 28. 7. 2008 20:46

Jo aha, ja myslel ze mas nejake vytipovane kamenne ;-) .
Ja nevim, nemohl jsem ho sehnat na Svinovskych mostech, mam vzdycky takovou rychlou potrebu zahrat si nejakou mou obibenou starsi hru. Takze uz po nem nepatram, mozna zase za par dnu. Ted je hlavni setrit na DSko.
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Hurricane 28. 7. 2008 21:55

chazyk: to mate vyhodu ze mate blizko rozne bazary. Ja tu u nas nemam nic podobne , len normalne obchody kde predavaju hry, ale ziadne bazary.
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 29. 7. 2008 14:46

Tak hlasim, ze mi do svoji skromne sbirky prave pribyla Zelda: PH. Doufam, ze to bude alespon stejne dobry jako Twilight princess co mam na Wii. :)

V obchode jsem videl i ty EBA, kteri byli levnejsi ale Zelda nakonec zvitezila.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod HALI32 29. 7. 2008 14:48

Tak si ji krásně užij, je to bomba :) uvidíš sám, neodtrhneš se ;) ... ... ... napiš jak se ti líbí ;) ...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 29. 7. 2008 14:56

na internetu bylo hodne nazoru ze PH je lepsi jak tp tak uvidis sam :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 29. 7. 2008 15:54

EBA dorazili vcera a je to narez!
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Alcil 29. 7. 2008 18:17

Tomkalhotka píše:prispevky typu alcil nemas na to tak to nehrej sou ... nc
by me zajimalo alcil kupuje ti hry maminka nebo si na ne vydelavas sam?

jasný, když už někdo nepirátí kvůli tomu, že pirátění je špatná věc, tak musí být maminčin mazánek...bys mě rozesmál :-)
Alcil
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka