Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod pierek14 25. 11. 2009 00:34

Jak je psáno ve videu, to je DSi LL patří JayTeemu. On byl v Japonsku a v den launche si ho koupil. Já bohužel to štěstí neměl, snad příští rok na jaře... tím myslím Japonsko, ne DSi LL. K němu moc pozitivně nesmýšlím. Je přehnaně velké. Bohužel to rozlišení 256x192 je na 4,2 palcovém LCD už příliš málo... vidíš pixely, rastr apod. Navíc je to velký... no prostě na doma, ale DSko na doma moc není... alespoň pro mě ne.
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 25. 11. 2009 01:08

Jasně, taky se mi do DSi XL moc nelíbí, ale zas na druhou stranu handheld stejně nosím vždy v batohu takže ta velikost by mi nevadila...škoda toho rozlišení jinak by to bylo fajn
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pierek14 26. 11. 2009 09:51

vešel by se tam i ten druhý slot 2, který byl původně plánován do DSíčka
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 26. 11. 2009 10:17

A na co by byl?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vít Sedláček 27. 11. 2009 10:19

Na Guitar Hero
Archiv mých článků na Doupěti - http://doupe.zive.cz/sedlacek-vit
Vít Sedláček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod JayTee 1. 12. 2009 00:00

Musím reagovat, i když jsem se zapřísáhl, že se už nevkročím :-) DSi LL je konečně příruční konzole jak má být, velké displeje, to je to, co mi chybělo ... teď je krásně všechno vidět a větší váha po několikadenním hraní v MHD vůbec nevadí. Výhoda japonského modelu: některé DSiWare hry vy evropani nikdy neuvidíte :-p
PC Engine - CD32 - N64 - GBC -GC - NDS - Wii - DSi-LL
JayTee
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 1. 12. 2009 01:21

Jaytee taky si říkám, že ty displeje budou k dobru...stejně jsem handheldy nikdy nenosil v kapse...a jak je to s rozlišením? Jde vidět, že ty pixely jsou větší? Je sice pěkné, že některé DSiware hry budeš mít a my ne, ale když jsou v japonštině tak nevím na co ti budou...ty jsi byl osobně v japonsku?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod JayTee 2. 12. 2009 02:42

Jo, byl jsem osobne v Kjotu a LL jsem si koupil par set metru od Nintendo headquarters v sobotu 21.11. :-) Ad rozliseni: rozliseni samozrejme zustalo, ale neni to tak tragicky jak jsem cekal. Pro me je dulezity, ze se konecne hry jako strategie daji hrat. I klasicky Mario Kart maji lepsi feeling. Kostrbatost 3D grafiky na DS vsichni zname. Ale treba animacni softik ktery je v LL predinstalovan je podle me znacne lepe ovladatelny nez na DSi prave kvuli vetsimu displeji, dosahnes pri kresleni vetsi presnosti.. logicky. A v neposledni rade potesi vetsi vydrz baterky. Taky jsem v tokijske Akihabare poridil originalni PC Engine z roku 88, ale to sem nepatri. Japonsko doporucuji, nikde se vic herne nevyradite. :-)
PC Engine - CD32 - N64 - GBC -GC - NDS - Wii - DSi-LL
JayTee
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 2. 12. 2009 09:20

Japonsko je taky můj sen, snad se tam někdy podívám
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vít Sedláček 7. 12. 2009 22:24

Tu Nostalgiu radši nehrajte, je to ze slabšího soudku.
Archiv mých článků na Doupěti - http://doupe.zive.cz/sedlacek-vit
Vít Sedláček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 12. 2009 00:40

WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mican 11. 12. 2009 22:42

U těhle videí mě fascinuje ta neschopnost autorů si třeba dát kameru na stativ a mít tak volné ruce na otvírání krabice. To ale nesnižuje kvality Zeldy, už jsem dostal řidičák na lokomotivu!
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 12. 12. 2009 22:04

a taky mě udivuje,jak všichni nadávaj na amričany, že kazí angličtinu ... :-D Páč tohle byla hrůza ...

jinak fakt hezká edice ...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Fever 13. 12. 2009 22:12

Logan007 píše:a taky mě udivuje,jak všichni nadávaj na amričany, že kazí angličtinu ... :-D Páč tohle byla hrůza ...

?!

Veď toto bol príklad "normálnej" angličtiny. :D
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod crewxson 14. 12. 2009 15:57

Zelda: Spirit Tracks dohráno. Celkově lepší než předchozí Z: PH. Vřele doporučuji!
CrewXson
Wii: 6194 5725 5728 3307
SSB Brawl FC: 1204-1051-5769
Mario Strikers FC : **** **** ****
Metroid Hunters FC: 1461 0795 3903
The Conduit FC: 0216-9006-6490
crewxson
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka