no tak pokud budeš brát novej kousek, tak myslím, že není problém... jakou barvu máš vyhlídnutou?
jinak výběr her máš dobrej, doporučil bych třeba ještě Mario Kart (to snad popis nepotřebuje), i když si psal že strategie ne, tak přeci jen Advance Wars, který jsou naprosto úžasný... poslední hrou, která mě dost zaujala bylo např. Star Wars Clone Wars - vynikající grafika, dokonalé využití displeje... zajímavý je hotel dusk a another code, ale jsou to adventury, i když dost jinak pojatý... DS je semeništěm RPGček, takže pokud bys chtěl zabrousit tam, tak si vybereš nespočet her... v úterý jsem zkoušel Ninja Town - docela dobrá arkáda - myslím, že by Tě to bavilo... rozhodně si sežeň Waria, ten stojí za to - plošinovka jako hrom...

teď jsem si uvědomil, že na DS jsou naprosto dokonalé Castlevanie (to spadá do žánru akčních adventur), pak mě tam bavili všechny Lego hry (jen prvním SW se vyhni, na nZone se válí má prehistorická recenze na tuhle hru)... teďka nedávno vyšel Metal Slug 7 - taky masakr, ale je to dost HC... no a v neposlední řadě je to GH: On Tour... jinak kopec strategií a RPG...

Promiň za chaotičtější text, snad Ti pomohl - klidně se ptej dál, je to tu decentně mrtvé...