Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 16. 12. 2008 16:55

na vanoce dostanu mikinu a triko ktery sem si koupil a bude to bezva :op ale moje teseni z vanos se kazdym rokem vytraci vic az vic ze sem dospel ke stadiu ze sou mi upe u pi*e a jediny hezky na tom je toho volna a tech vožíraček co me od čtvrka čeka :)

jinak lojza jj je to materialni svatek kde sou vsichni ve stresu ve shonu a s debilni naladou ...vsak kdo pracuje potvrdi ja se ze vsech muzu v hypernove kde ted makam ***** ... jeste dva dny prace a peace !! 3 tejdny volna
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 17. 12. 2008 11:18

No já dělám v Mc v Tescu a tam je to před vánocema taky na pěst... :-))
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Azalix 20. 12. 2008 17:16

pripajam sa k pracujucim v sluzbach :) ja robim v elektre a to je tiez o p.... ludom normalne z tych vianoc j....., des.

inak objednal som si pod stromcek (sam sebe, ake ubohe ;) ) Orcs & Elves, mate to uz niekto?
"Je smutné, ak si niekto myslí, že tam, kde je, pre neho neexistuje žiadna príležitos?, ale myslí si, že by sa mu viedlo lepšie inde."
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod Torham 3. 1. 2009 11:27

Square-Enix oznámil, že Chrono Trigger DS vyjde v PAL teritoriích 6. února
Zdroj: http://www.videogamer.com/news/11-12-2008-10180.html

Tak teď už jenom šetřit chechtáky ^^

Azalix: Ano, já tu hru mám :-) A není to špatné, je to takový klasický krokovací dungeon, jestli znáš třeba Dungeon Master nebo Ultimu Underworld, víš, o čem to z hlediska hratelnosti je :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 7. 1. 2009 20:06

Nevěděl jsem kde tohle dát tak jsem to dal sem...MP4 přehrávač s emulací nesu http://www.123mp3.cz/d/doonio-x-game-2gb/#
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Logan007 7. 1. 2009 20:11

Peter S. Kenedy píše:Nevěděl jsem kde tohle dát tak jsem to dal sem...MP4 přehrávač s emulací nesu http://www.123mp3.cz/d/doonio-x-game-2gb/#

docela starý - NES emulace je asi nejjednodussi pro ty procesory v mp4kach...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod sofreshsoclean 15. 1. 2009 00:58

je znamy presny release DSI pre europu?
sofreshsoclean
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sir jarousek 15. 1. 2009 19:14

Není...
sir jarousek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majklbig 25. 1. 2009 21:13

Uvažuju o koupi NDS a mám pár dotazů (určitě se to tu už řešilo, ale nechce se mi to tu celý den hledat):
Mám si při koupi dávat na něco pozor (panty, mrtvé pixely...), nebo s tím už dnes není problém?
A ještě bych chtěl nějaký tip na hry, plánuju tyto:
Viewtiful Joe
Zelda:PH
Ninja gaiden
Super Mario 64
New super mario bros.
Metroid prime hunters
Elite beat agents
Baví mě hlavně plošinovky, akční adventury popř. nějaké logické hry (moc mě neberou strategie, RPG, adventury, a různé brain trainingy apod.). Doporučili by jste mi ještě něco, i za krátký popis budu rád :wink:
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 25. 1. 2009 21:36

no tak pokud budeš brát novej kousek, tak myslím, že není problém... jakou barvu máš vyhlídnutou?

jinak výběr her máš dobrej, doporučil bych třeba ještě Mario Kart (to snad popis nepotřebuje), i když si psal že strategie ne, tak přeci jen Advance Wars, který jsou naprosto úžasný... poslední hrou, která mě dost zaujala bylo např. Star Wars Clone Wars - vynikající grafika, dokonalé využití displeje... zajímavý je hotel dusk a another code, ale jsou to adventury, i když dost jinak pojatý... DS je semeništěm RPGček, takže pokud bys chtěl zabrousit tam, tak si vybereš nespočet her... v úterý jsem zkoušel Ninja Town - docela dobrá arkáda - myslím, že by Tě to bavilo... rozhodně si sežeň Waria, ten stojí za to - plošinovka jako hrom... ;) teď jsem si uvědomil, že na DS jsou naprosto dokonalé Castlevanie (to spadá do žánru akčních adventur), pak mě tam bavili všechny Lego hry (jen prvním SW se vyhni, na nZone se válí má prehistorická recenze na tuhle hru)... teďka nedávno vyšel Metal Slug 7 - taky masakr, ale je to dost HC... no a v neposlední řadě je to GH: On Tour... jinak kopec strategií a RPG... ;) Promiň za chaotičtější text, snad Ti pomohl - klidně se ptej dál, je to tu decentně mrtvé...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 25. 1. 2009 21:38

contra 4 , vsechny dily castlevania sou 3

castlevania je vazne bomba
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 25. 1. 2009 21:43

ted jsem si vzpomnel jeste na dost kvalitni starfox command ...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Majklbig 25. 1. 2009 21:48

Díky, NDS chci černé.
Nemám moc času a nechci hry s příliš s vysokou obtížností, spíš mám poslední dobou rád pohodové hry.
O Contra jsem myslím četl, že to je dost obtížné. Ty adventury mě moc nelákají, navíc neumím až tak perfektně angličtinu, abych si vychutnal nějakou ukecanou hru. Docela slušně vypadá nový Prince of Persia. Wario vypadá taky dobře, no pro začátek to bude stačit, jinak díky.
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majklbig 25. 1. 2009 22:06

Ještě jsem se chtěl zeptat ohledně folií: je mi jasné, že časem se dotykový displej poškrábe, existuje nějaká dobrá fólie, která nezhorší viditelnost a třeba časem se dá nějak "rozumně" vyměnit?
Právě hraju:
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 25. 1. 2009 22:32

já teda svý DS nešetřil ty dva roky a na displeji to neni nějak znát
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka