Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Azalix 26. 11. 2008 20:07

ked som to objednaval som pisal, ze ako prve chcem MarioKart, ten sa mi zdal podarenejsi. V com je horsi proti nemu Diddy Kong? Objednaval som si to koli tomu, ze som si dost zamiloval Crash Team Racing na PS-one
"Je smutné, ak si niekto myslí, že tam, kde je, pre neho neexistuje žiadna príležitos?, ale myslí si, že by sa mu viedlo lepšie inde."
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 26. 11. 2008 20:22

Myslim ze se vsichni shodneme ze zaklad jou Pokemoni :-D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mican 26. 11. 2008 20:25

Jasně, Pokémi, Zelda... to jsou všechno základní věci a jejich vlastnictví se považuje za samozřejmost. Mezině bych zařadil i ten MarioKart, u DK Racingu už si ale tak jistý nejsem. Hrál jsem to tedy jenom chvíli, připadalo mi že to ale nemá takový drajv jako MarioKart.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Azalix 26. 11. 2008 21:02

:-[ no neviem, pokemoni....je pravda, ze som ich v zivote nehral. Zeldu planujem, tu ste tu tak obasnili, ze si ju skor, ci neskor objednam :D
"Je smutné, ak si niekto myslí, že tam, kde je, pre neho neexistuje žiadna príležitos?, ale myslí si, že by sa mu viedlo lepšie inde."
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 26. 11. 2008 23:33

No aby ses nedivil..zdani klame. Ono se to muze jevit jako zabava pro mladsi 10 let, ale opak je pravdou.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Logan007 27. 11. 2008 00:30

hele, pokemoni nejsou jen tak nejaka infantilni zabava, ale sofistikovane rpg...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod davee 27. 11. 2008 09:49

No třeba já jsem do Pokemonu nikdy neproniknul. Ne, že by mě nebyvili, ale nějak jsem je nedokázal pořádně rozjet. Ovšem Zelda - to je něco jiného!
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rhumburak 27. 11. 2008 11:44

no tak sofistikované rpg bych tomu neříkal, když na 80% hry stačí 1 pokémon, a navíc mi přijdou pořád už stejný, jo to zelda......:)
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 27. 11. 2008 13:01

No jo, ale pak je tady ten aspekt sbirani, vymenovani, hledani, online...
A Zelda je taky dobra.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Azalix 27. 11. 2008 18:10

tak to je tak pol na pol odpovedi :) uvidim, mozno skusim nejaku hru o nich. Ktoru by ste tak doporucili pre neposkvrneneho pokemonmi.
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod Pilf4r 27. 11. 2008 18:17

Pokemon Diamond třeba. :-D
Pilf4r
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 27. 11. 2008 18:28

Sezen si uplne ty prvni, Red nebo Blue (Fire, Leaf), pak s kazdym dalsim dilem budes mile prekvapen :-))
Pearl a DIamond by byly asi celkem slozity na pochopeni pro zacacnika bych rekl, je tam strasne moc veci a obcas se v tom neorientuju taky.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod davee 27. 11. 2008 18:33

Lo!Zza píše:Sezen si uplne ty prvni, Red nebo Blue (Fire, Leaf), pak s kazdym dalsim dilem budes mile prekvapen :-))
Pearl a DIamond by byly asi celkem slozity na pochopeni pro zacacnika bych rekl, je tam strasne moc veci a obcas se v tom neorientuju taky.

No aby nebyl zklamany, až mu nepojedou na NDS :-)
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 27. 11. 2008 18:37

Coo? Ja myslel ze Fire Red a Leaf Green je na GBA...
A na ty puvodni by mohly bejt nejaky emulatory, ale on asi vlastne nebude mit tu kartu...Nevim, emulatory jsem nehledal protoze sem si to mohl zahrat na svym starym GBC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Azalix 27. 11. 2008 18:53

ratajte len s NDS, ziadne emulatory
Azalix
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka