Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod sega.maniac 10. 11. 2008 01:56

Sem si rikal jake to bude zde, jelikoz treba v X360 verzi je to v pokrocilejsi fazi uplne nehratelne, jestli nekdo nezna obtiznost Very Very Hard, tak doporucuju. Jedina rada zni: Opakovat, opakovat, porad dokola opakovat 8-)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod rhumburak 10. 11. 2008 12:41

Lo!Zza: mít nějakou slot 1 kartu a stáhnout save
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 11. 2008 18:35

To je dobrej napad s tim savem :D Myslim ze kdybych mel hrat Black Rain na Hard a vys na 5 hvezdicek tak bych si asi zprelamal prsty...
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mican 10. 11. 2008 19:41

Zase tak máš jenom čtyři tlačítka, na velkých konzolích je jich pět. A taky jsi ušetřený vibrování whammy barem.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 11. 2008 19:47

Tjn, ale nerekl bych ze je to lehci nez na konzolich, spis naopak.Nejvic mi na tom vadi to brnkani na dotykovou obrazovku...mohli to udelat aby se brnkalo na cele plose a ne jen na casti se strunama...se mi kolikrat stalo ze jsem sledoval barevny kolecka a nedaval jsem si pozor na to kde brnkam, sjel jsem mimo struny a prisel jsem o spoustu bodu :(
Nicmene ten feeling tomu uprit nemuzu, kdyz se do toho clovek zazere tak DSkova verze celkem slusne konkuruje velkym konzolim.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod davee 21. 11. 2008 20:15

Asi se stanu majitelem KORG DS-10, protože tyhle hudební "hry" já miluju!
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HALI32 21. 11. 2008 23:16

davee: Docela složitá věcička. No, dám radši přednost něčemu jednoduchému, třeba Animal Crossing.

To se dá sehnat v obchodě, nebo je to software pro flash karty, homebrew aplikace? ...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod davee 21. 11. 2008 23:21

Normálně v obchodě. Těžké to tedy je a je k tomu celkem dost obsáhlý manuál. Nejspíše to zabere dost času než v tom začnu plodit něco smysluplného.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Azalix 25. 11. 2008 21:16

Mile osadensto. Vy ste tu tak nakazlivi s tym zapalenim pre tuto hernu masinku, ze som sa pre nu musel jednoducho rozhodnut. Asi pol roka rozmyslam, ze ci PSP alebo NDS a potom som narazil na toto forum. Precital som celych 101 stran. Uf. V nedelu som objednaval DS-ko white perl. Dakujem vam za pomoc pri rozhodovani :-)) :oboze
"Je smutné, ak si niekto myslí, že tam, kde je, pre neho neexistuje žiadna príležitos?, ale myslí si, že by sa mu viedlo lepšie inde."
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod Logan007 26. 11. 2008 11:58

a to si jeste najdi starej klub - tam je to jeste zapalenejsi a chytlavejsi... doby kdy ds zacinalo.. .;)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 26. 11. 2008 14:06

Azalixi vítám tě mezi majiteli NDS a snad i novým členem fora doupě...jsme rádi že jsme ti s výběrem pomohli a doufáme že budeš spokojen a nebudeš litovat
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dawwer 26. 11. 2008 14:12

Taky Tě vítám, Tvá cesta k DSku byla v podstatě stejná jak má. Taky jsem se rozhodoval mezi DS a PSP a po přečtění všech stran v tomto topicu jsem se rozhodl :-D Nutno dodat, že samozřejmě správně :-D Čeká Tě hodně zábavy, bral jsi k tomu nějaké hry?
Atari 800 XE, GB Pocket, DS Lite BLack, PSX, PS2 with 120 GB HDD, PS3 160 GB
PSN Nick: Dawwer
Dawwer
First Blood

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 26. 11. 2008 14:19

Taky vitam, snad se ti zalibi :)

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Azalix 26. 11. 2008 18:30

Dakujem za privitanie :) od hendheldu vyzadujem aby splnal to na co je urceny, tj na hry, nepotrebujem tam ziadne vychytavky ako su na PSP, to ma skor odradza, na to mam mobil a PDAcko. To bol hlavny dovod preco NDS. A za druhe, hry su na DSku ovela lepsie ako na PSPcku, teda aspon pre mna. Ja nepotrebujem grafiku z ktorej clovek pada na zadok, ale prvorada je hratelnost. Som odchovanec ZX spectra. A hry? Zobral som na zaciatok The Simpsons Game a Diddy Kong Racing DS alebo Mario Kart DS, podla toho co bude na sklade.
"Je smutné, ak si niekto myslí, že tam, kde je, pre neho neexistuje žiadna príležitos?, ale myslí si, že by sa mu viedlo lepšie inde."
Azalix
First Blood

Odeslat příspěvekod Mican 26. 11. 2008 18:57

Diddy Kong je celkem blbost, určitě ber MarioKart!
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka