Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Fever 6. 10. 2008 16:34

Tuuurek píše:Třeba ve škole.... O:-)

Tak napríklad v našej škole je wi-fi nekompatibilné s DSkom... :-|
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod Hurricane 6. 10. 2008 16:38

Tak ja tiez asi zoberem to DSi, planujem sa k DSku vratit tak uz rovno kupim DSi. Bolo by to uzasne keby sa dali hrat/stahovat hry z VC na DSku :love: . A super by bolo , keby ste si hry z VC stahli na SD kartu na Wii a tu len strcili do DS a hrali ste na nom... :oboze to ale asi nepojde... :hm
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod sir jarousek 6. 10. 2008 18:22

Nevíte, jestli se letos na Invexu prodávají znovu zlevněné hry na Nintendo konzole? Letos nějak nemůžu najít podobnej katalog, co byl loni. Obzvlášť mě zajímají zlevněné hry na GBA. Tak pokud ste tam už někdo byli případně o tom něco víte, napište prosím :)
sir jarousek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 10. 2008 20:25

Jarousku bohužel conquest letos na Invexu nebude...měl sis zajet do prahy na veletrh hraček, tam conquest byl a měl tam moc pěkné ceny
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sir jarousek 6. 10. 2008 20:34

Tak do Prahy bych kvůli tomu nejel - to bych víc projel než ušetřil na cenách, každopádně díky za odpověď. A rozhodně je to škoda, loni se mi tam ty ceny líbily.
A ať nejsme úplně OT, tak kdo z vás hraje Disgea DS? Podle mě asi druhá nejlepší DS hra (po Laytonovi) a druhá jen asi proto, že už jsem ji hrál na PSP :)
sir jarousek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 6. 10. 2008 23:29

Fever píše:
Tuuurek píše:Třeba ve škole.... O:-)

Tak napríklad v našej škole je wi-fi nekompatibilné s DSkom... :-|

To mě enapadlo...Ještě sem to u nás ve škole nezkoušel... :hm
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 8. 10. 2008 13:42

Já nechápu ten větší displej... při stejném rozlišení to asi nebude hezký pohled... Mě stačí Lite :)
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 9. 10. 2008 16:47

Nechci kvuli tomu zakladot novy topic ale vyhral tu nekdo v te Nintendo krizovkove soutezi :) ?Jaa ne :D
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod davee 10. 10. 2008 10:13

Jaa jo :-)
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rhumburak 10. 10. 2008 13:12

já teda nevim ale mě větší displej moc jako výhoda nepřijde, bude mít stejný rozlišení takže bude hrubší, takže bude tak leda vypadat hůř....
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 10. 10. 2008 13:39

Starý hry možná, ale řekl bych že ty novější už na to budou nějak upravovat..... :-)
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 10. 10. 2008 18:41

novy DSi je uplnej krok vedle ach jo a regionalnim zamkem to uplne zabili velikost displaye upe k nicemu kdyby radsi zamakali na kvalite displaye aby se lepe hralo ve venkovnich a slunecnich podminkach to ne .. kdyby zamakali na baterce to ne ale takovyhle kravoviny :( ty tam daj
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod rhumburak 10. 10. 2008 18:45

Tuuurek píše:Starý hry možná, ale řekl bych že ty novější už na to budou nějak upravovat..... :-)

no já teda sem nikde nečetl že by měl mít lepší rozlišení, jenom větší displej ergo menší dpi = hrubší displej aka horší kvalita
jestli někdo víte víc, rád se poučím
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 10. 10. 2008 19:00

davee: Pochlub se co :)
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fever 10. 10. 2008 22:22

DSi len potvrdilo, že hlavným cieľom Nintenda nie je zákaznícka spokojnosť, ale... PENIAZE. Ostatne, ako aj všetko ostatné, čo vypustia do sveta. Ale musím uznať, že im to ide.

Použitie kamier v hrách bude podľa mňa podobná záležitosť ako dotykový displej - hry sa to budú snažiť využiť, bude to zaujímavé, ale bude to vyzerať nútene.

A mimochodom, kvalitnejšie reproduktory mi netreba, keď používam slúchadlá; displej bude väčší, takže budú vidieť pixely; na fotenie a dáta mi stačí mobil a Lite vyzerá krajšie... Dve slová: Kyslé hrozno. :)
Fever
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka