Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 8. 2008 12:04

Chystá se hra Overlord pro NDS http://media.ds.ign.com/media/142/14273783/imgs_1.html kdo neví o čem je řeč, tak hra je podobná serii pikmin akorát taková "pekelná" :-) vyšla pro X360
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ertefol 19. 8. 2008 12:23

a pro PC :wink: Na to jsem ji recenzoval a nemůžu jinak, než se těšit :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 8. 2008 13:17

No ta NDS verze bude mít pry ale jen 4 druhy těch minionů nebo jak se jim nadává...pro mě je jasná Wii verze :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HALI32 24. 8. 2008 19:27

A prý to nebude trapná konverze, ale originál :) ... takže dobrá zpráva ...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod cubiczech 10. 9. 2008 22:43

Tak jsem čerstvý majitel DS Lite Black, ale zarazila mě jedna věc. Proč hraje zvuk tak potichu? Reproduktory bych pochopil, že jsou sotva slyšet, ale sluchátka? Zkoušel jsem několik sluchátek (ruzna impedance) a pořád problém, v tramvaji nebo v metru je to jen tak tak slyšet, nedokážu si představit, jak to někdo používá jako MP3 přehrávač. Chci se teda zeptat, je normální, že DS Lite hraje potichu, nebo to mám řešit reklamací?
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 11. 9. 2008 14:13

NDS lite má pravda trochu tišší repráčky...je to škoda ale asi s tím nic nenaděláme...staré NDS má lepší hlasitost
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HALI32 11. 9. 2008 14:20

Já se docela bez zvuku u her obejdu, když třeba nepočítám Metroida, nebo něco propracovanějšího. U hodně her jsou zvuky jednoduché a většinou je vypnu :) . . . . .
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod cubiczech 11. 9. 2008 18:44

repro mi ani nevadí, tam sem nic neočekával, to fakt nepotřebuju, vadí mi ale sluchátka, nic tak tichého jsem ještě neslyšel (tišší bych už opravdu asi neslyšel :-D ), vím, že u nintenda je to záležitost her, ale PSP je například po sluchátkách o dost hlasitější. Vzhledem k tomu, že tam chci používat synťák od Korgu a Jam Session, tak mě to docela rozrušuje :-), jen se ptám, jestli je to normální nebo s tim mám otravovat prodejce, vím, že dokud to neslyšíte, může to být subjektivní dojem...
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod goodhoko 14. 9. 2008 19:09

a neni to hrou já sice DS nemám ale jen mě to tak napadlo :-)
goodhoko
First Blood

Odeslat příspěvekod cubiczech 14. 9. 2008 20:04

vím že se to liší hra od hry, ale ridge racer DS je tichej a i v menu je handheld extremne potichu, nevim jestli je to nejaka "ochrana sluchu pro mladší hráče" . V pondělí přinese kolega svoje DS a uvidim jak to bude :-)
cubiczech
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 16. 9. 2008 12:04

Věděli jste že vyšli další Tales of....A tentokrát na DSko - Tales of Tempest.... :shock: A vypadá to nádherně....Tady je menší ukázka z gameplaye

http://www.youtube.com/watch?v=7ws75tqm8aM

Možná už se mi konečně podaří sehnat Tales of Symphonia na GC a už tu máme další... :-D
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 16. 9. 2008 17:17

Tak se musim podelit o svoji radost: Jdu takhle vyzvednout brachu ze skoly a rikam si ze se zajdu mrknout do par gameshopu, ale jen se podivat. No a jak jsem se takhle probiral tema akcnima cenama (2 hry za 600) tak jsem mezi nima uvidel i Castlevanii: Portrait of Ruins. A protoze jsem nedavno hral VYBORNOU Dawn of Sorrow tak to byla jasna koupe. Takze jsem si k ni pribalil jeste FFXII: Revenant Wings a jsem spokojenej. :)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 16. 9. 2008 21:55

To jsou ty akční ceny 2 hry za 600 jen u vás?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 17. 9. 2008 09:23

To vazne nevim, ja se na cesky stranky nedivam kolik co stoji. Ale rekl bych ze obcas nejakou akci v cesku udelaji, zvlast ted pred vanocema.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Logan007 17. 9. 2008 13:15

a kde jsi to kupoval?
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka