Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Torham 3. 7. 2008 21:55

spajza X píše:Torham:Kolko mas rokov?
To není věc věku, ale čistého nadšení :-) Hra, která mne tolik učarovala, snad KONEČNĚ dorazí do Evropy! Ale uznávám, že jsem to přehnal :-[ To prostě to nadšení...tu hru jsem si doslova zamiloval, a pro mě je to jasná koupě...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 3. 7. 2008 22:54

No já do ní asi taky pudu....A lhal bych, kdybych řekl že Torham na tom nemá zásluhu..... :-D
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 3. 7. 2008 23:25

Tuuurek píše:No já do ní asi taky pudu....A lhal bych, kdybych řekl že Torham na tom nemá zásluhu..... :-D
Je to moje srdcovka...Chrono Trigger mne dostal svojí komplexností i těmi 13 konci...a jak psali na hrej, na unikátnost konců a jejich návaznost na události ve hře nemá ani Silent Hill. To, si myslím, že o něčem vypovídá ;-) Akorát si myslím, že by hráče mohl odradit dosti pomalý a volný začátek :-( Ale pak se to pěkně rozjede :twisted:
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 3. 7. 2008 23:46

Mě se strašně líbil začátek u Golden Sun (pro změnu moje srdcovka... :twisted: )....Začíná to jakoby nic, bouřka ve vesnici, hrozí pád šutru....Snažíte se utýct....zabije to Jeniny rodiče.... :love: Zdál se mi takovej nenucenej......Pozvolnej...prostě nádhera.... :love: Škoda že GS Teďka nemam... :-( Ale eBay to jistí...už sem ho dlouho nehrál...Musim to napravit..... 8-)

:shock:http://www.youtube.com/watch?v=N0Vb8xq3cI4 Koukněte spíš na ten konec...jestli bude GS na DSko, tak se po něm asi utluču!!!!! :shock: A pokud na Wii....Tak asi budu nucen koupit wii.... :-D

Edit: Ale je to fake...http://goldensun.wikia.com/wiki/Golden_Sun_3 :-/ Zajímavý jsou názory co by se mohlo oběvit v novym díle...Každopádně i nějakej Prequel bych ocenil...Vidět ten svět když ještě všichni uměli ovládat Psynergy.... :love:
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 4. 7. 2008 07:29

Tak Golden Sun je další z mých oblíbenek, které mne ohromily....upe perfektní hra :-) Fakt se mi strašně zalíbila a ten začátek je bombovej (a taky lepší než v Triggerovi - ale jeho síla je jinde ;-) ). Taky bych bral DS díl všemi deseti :-P
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 4. 7. 2008 10:44

No já už ani nedoufal v pokračování, ale potom jak sem se do toho včera začetl, tak už sem zas celej natěšenej.... :-D
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 4. 7. 2008 10:46

Tuuurek píše:No já už ani nedoufal v pokračování, ale potom jak sem se do toho včera začetl, tak už sem zas celej natěšenej.... :-D

Ale to je nakonec fake ne? :-(
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 4. 7. 2008 10:51

No ty obrázky jsou,ale Camelot sám řikal, že další Golden sun....Teď nevim doslova...."Že by ho chtěli udělat, ne že musej ho udělat...", ale že to nechtěj uspěchat, že GS má spousty fanoušků a neradi by je zklamali.... :love: ...Pokud by udělali pokračování - Alchemy zpět, svět se zase zvětšil, což je spousty dalších možností....Hlavně ten konec GS2 přímo vybízí na pokračování.... :love: A Prequel-např. proč a jak vybudovali majáky atd.... :love: No pokud nakonec pokračování nevyjde, tak toho budu hodně litovat.... :-(
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 4. 7. 2008 13:02

Tuuurek píše:No ty obrázky jsou,ale Camelot sám řikal, že další Golden sun....Teď nevim doslova...."Že by ho chtěli udělat, ne že musej ho udělat...", ale že to nechtěj uspěchat, že GS má spousty fanoušků a neradi by je zklamali.... :love: ...Pokud by udělali pokračování - Alchemy zpět, svět se zase zvětšil, což je spousty dalších možností....Hlavně ten konec GS2 přímo vybízí na pokračování.... :love: A Prequel-např. proč a jak vybudovali majáky atd.... :love: No pokud nakonec pokračování nevyjde, tak toho budu hodně litovat.... :-(
Já bych raději viděl DVĚ GS hry ;-) Pokračování (to kvůli tomu konci GS2) A prequel (abych věděl o těch majácích, Alchemy a dalších věcech..) :-)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod HALI32 4. 7. 2008 13:11

Golden Sun si musím sehnat :) . . . každý o tom básní a pro každého kdo to na GBA hrál, je to nejlepší, nebo jedno z nejlepších RPG na světě. Na takovém malém zázraku, jako je GBA... :) ... jsem si říkal už před půl rokem, že si to dohraju na emulátoru, ale nakonec jsem se na to vykašlal, proč si kazit zážitek...až bude možnost, hru si pořídím ;) ...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 4. 7. 2008 15:07

No GS je prostě pecka...Příběh - jednice, grafika na poměry GBA - jednice a ta hudba..... :love: Ještě když já zastávám názor že hudba dělá 50% (možná víc) hry..... :-))
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod rhumburak 4. 7. 2008 22:57

Tak na http://www.square-enix.co.jp/ctds/ už je odpočet na Chrono Trigger, a bude to teda celkem brzo, se divim že to drželi tak v tajnosti a že jim to vydrželo
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 4. 7. 2008 23:16

řekněte mi někdo česky kolik to je dní.... :-D
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod rhumburak 4. 7. 2008 23:40

jestli to sou všechno sekundy tak 5, teď by mě zajímalo jestli to je opravdu release, nebo něco jinýho, ale tak na druhou stranu na co jinýho než release by dělali takovejhle tyjátr
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 4. 7. 2008 23:59

Asi to bude něco jiného, na gamespotu je release date stanoven na 12/31/08... no i když na gamespotu toho někdy taky poví až až :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka