Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 20. 3. 2008 15:26

rhumburak píše:
Peter S. Kenedy píše:
AlienX píše:zabudol som pochvalit skvele sipky!!

Myslíš D-pad u NDS? Jo ten je skvělý, ale dost lidí nadává na dpad u NDS lite...přitom mě docela vyhovuje /quote]
mě celkem vadí velká nepřesnost když chce člověk zmáčknout 2 směry najednou - jakoby diagonálu /quote]

To mi ze začátku vadilo taky, ale teď už jsem si zvykl :P
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 20. 3. 2008 21:52

davee píše:mimochodem, to, ze tato hra pouziva pridavny hw jaksi znemoznuje hrat piratske verze - hura! :-)

Vsadím se že do týdne bude patch který přemapuje přídavná tlačítka na ty na DSku, neměj strach. Spíš by mě zajímalo jestli ten přídavný aparátek pojmou trochu velkoryseji, třeba by dovnitř mohli dát čtečku paměťových karet aby šly stahovat další skladby do hry a tak.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 20. 3. 2008 21:59

Mican: tim hra ale asi hodne ztrati ... jako hrat rockband na gamepadu
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tankista9 21. 3. 2008 10:21

Stejně bude taky zajimavá cena, podle mě nebude kolem 1499 jak býva většinou. Myslím si že to bude něco nad 2000kč což je 60% nového DSL a to je už přehnáne dávat tolik za hru (aspoň pro mě)
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 21. 3. 2008 11:39

Tak dlouho očekávané FFTA2 má konečně datum vydání http://ds.qj.net/Final-Fantasy-Tactics- ... aid/116345
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 3. 2008 18:26

Tankista9 píše:Stejně bude taky zajimavá cena, podle mě nebude kolem 1499 jak býva většinou. Myslím si že to bude něco nad 2000kč což je 60% nového DSL a to je už přehnáne dávat tolik za hru (aspoň pro mě)u/quote]

To těžko když nad 2000 stojí třeba Wii verze už přímo s kytarou...tipuji 1800
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod davee 21. 3. 2008 19:10

zkousel uz nekdo puzzle quest? Je to pry pecka a tak bych o tom neco rad slysel...
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rhumburak 21. 3. 2008 23:30

davee píše:zkousel uz nekdo puzzle quest? Je to pry pecka a tak bych o tom neco rad slysel...

celkem dobrá hra, puzzle spojený s RPG
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tankista9 22. 3. 2008 03:58

Peter S. Kenedy píše:
Tankista9 píše:Stejně bude taky zajimavá cena, podle mě nebude kolem 1499 jak býva většinou. Myslím si že to bude něco nad 2000kč což je 60% nového DSL a to je už přehnáne dávat tolik za hru (aspoň pro mě)u/quote]
To těžko když nad 2000 stojí třeba Wii verze už přímo s kytarou...tipuji 1800u/quote]
Dneska (tedy včera :lol: ) jsme se o tom bavil s Loganem, a asi by to mohlo vyjít na těch 1800. Ale i tak ceny her na NDS jsou pro chudé studenty velmi drahé :cry:
Což už je tady několikrát rozebíráno.
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 22. 3. 2008 12:33

Měl bych pouze dotaz k FF XII. na DS...Jak si můžu zvýšit level esperů, který můžu používat v boji???(Myslim 1, 2, 3)....Už mam takovou dobu 3, 2, 2, 1, 1, ...Myslel sem že se mi to bude zvyšovat tím jak si budu espery zpřístupňovat v Ring of pacts, ale už takovou dobu se nic nedělo že si začínám myslet že sem se mýlil.... :?
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod rhumburak 22. 3. 2008 13:51

level se zvyšuje přímo v boji ne? už je to doba co jsem to hrál, ale za krystaly se kupujou levely esperů přímo když se bojuje
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 22. 3. 2008 14:08

To jo, ale já myslim jakou úroveň esperů můžu používat v boji....1., 2. a 3.....A já už mam pěkně dlouha 3, 2, 2, 1, 1, ...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod rhumburak 22. 3. 2008 16:16

aha, tak to se nedá nijak ovlivnit pokud vim, alespoň já jsem na to za celou hru nepřišel, od začátku se to postupně vylepšuje samo, ale pak se to snad někde v půlce hry(hrubej odhad) zasekne a už s tim nic asi neuděláš
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 22. 3. 2008 18:45

hmmm...Tak tam už asi sem.... :?
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod O'Clock 23. 3. 2008 09:41

O'Clock
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka