od Tomkalhotka 24. 2. 2008 20:07
aha ja myslel ze verze na PSX je stejna jako ffta a az vcera se dozvedel ze sou to uplne jine hry jen maji stejnou hratelnost..
verze na psx je totozna s PSP verzi
za 299 to meli ve vyprodeji v mojenintendo.cz
ale tam je vyprodano tak sem si sehnal bazarovou za 299
asi te zklamu ale za 299 asi uz nesezenes

to co sem objednal je posledni kus a sem za to rad
jestli si nehral puvodni final fantasy tactic nevahej a zahrej pres PSX emulator nebo jestli mas PSP tak to zahrej tam
hodne hraju luminous arc pro DS je to neco jako FFT ale ne tak dobry

pac je tam malo skillu a postavy nejdou sit na nasi miru mas tam predurceny classy a jeden novej skill stoupne po 4 level? jinak to je paradni hra mam postavy kolem 30 levelu a stale pilne trenuju jen me ta hra prijde jednoducha nebo ? sem dobrej mozna mam overlevelovany postavy pac ja nez se posunu v pribehu tak dost expim postavy treba i hodinu v pauzach na cigo nebo kafe si dam vzdy jednu arenu kde o 1 nebo 2 lvl stoupnu
jinak jak je to s tema jobama v FFTA? u obyc tacticu si byl ze zacatku sqirlem co neumel nic a pak se tve obzory rozsirovali
mel si na zvoleni black magica white maga chemista a warriora a to se vetvilo dal a dal .. classu tam bylo snad kolem 30 ?? odhaduju a nejvetsi prasarny jako calculator co dokazal spellovat po cele mape + treba dvojty kouzleni za kolo byla prasarna
recenze na FFT od BW
http://bonusweb.idnes.cz/konzole/playst ... psx_bw.idn
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P
PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl