Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mr.Lister 14. 2. 2008 16:26

Kaya píše:Hej hrajete nekdo Picross??? Je to neuveřitelně návyková logická hra,vůbec se od ní nemůžu odtrhnout,hra podporuje i multiplayer pres net! -doporucuju!!!
http://www.youtube.com/watch?v=SHwI16Ff ... tede/quote]

Jo, jo, Picross je pecka, často u toho vytuhnu...
"Power never takes a back step - only in the face of more power." - Malcolm X
"IPSA SCIENTIA POTESTAS EST" - Sir Francis Bacon
"Forgive your enemies, but NEVER forget their names." - John. F. Kennedy
Mr.Lister
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 14. 2. 2008 21:46

Tak sem se po vašich chválách dal na Picross a docela mě to chytlo... :D Zatim sem dojel easy a sem v 1. levelu na normal... :P
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 14. 2. 2008 22:21

mam to zkusit ? pochopim to me to prislo naky slozity :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod HALI32 15. 2. 2008 15:14

Je to asi tak složité na pochopení jako třeba sudoku nebo co...zkoušel jsem to...asi se k tomu vrátím :D
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 22. 2. 2008 21:54

Buduci tyzden mi kamos pozicia DSko s hrami FFXIII, NSM bros, Brain Training a este nieco. Skor fandim PSP, no uvidime. Tesim sa ;)
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod simsah 22. 2. 2008 22:24

Tuuurek píše:Tak sem se po vašich chválách dal na Picross a docela mě to chytlo... :D Zatim sem dojel easy a sem v 1. levelu na normal... :P /quote]

Picross obcas parime s kamaradem v multiplayeru a to je teprve maso :D je to vetsi adrenalin nez treba Metroid :-D
...
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 22. 2. 2008 22:37

AlienX píše:Buduci tyzden mi kamos pozicia DSko s hrami FFXIII, NSM bros, Brain Training a este nieco. Skor fandim PSP, no uvidime. Tesim sa ;)

asi myslis 12 vid? :D
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 23. 2. 2008 01:22

Alien:Počkej, jednou si dáš NSMB a už nebudeš chtít PSP ani vidět... :D

Simsah: A ako sa to hrá v multipláru? :P
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod simsah 23. 2. 2008 12:42

Tuuurek:
Kazdy hrac dostane 2 puzzle - vsichni hraci je maji stejny a kdyz vylusti jedny tak jde na druhy, kdo ty 2. vylusti jako prvni tak vyhrava. a mezitim jak lustis, tak na hornim displayi vidis graf, jak jsi napred/pozadu pred ostatnima a je to strasne chytlavy :D
...
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mr.Lister 23. 2. 2008 12:54

simsah: To zní skvěle, doufám, že to někdy někde vyzkouším.
"Power never takes a back step - only in the face of more power." - Malcolm X
"IPSA SCIENTIA POTESTAS EST" - Sir Francis Bacon
"Forgive your enemies, but NEVER forget their names." - John. F. Kennedy
Mr.Lister
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 23. 2. 2008 13:09

Tomkalhotka píše:
AlienX píše:Buduci tyzden mi kamos pozicia DSko s hrami FFXIII, NSM bros, Brain Training a este nieco. Skor fandim PSP, no uvidime. Tesim sa ;)

nechapem ?! a ta dalsia hra bude age of empires
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod rhumburak 23. 2. 2008 20:53

Tuuurek píše:Tak sem se po vašich chválách dal na Picross a docela mě to chytlo... :D Zatim sem dojel easy a sem v 1. levelu na normal... :P /quote]

sem si to ráno taky rozehrál, teď sem v levelu 2 normal, celkem dobrý, sem si zavzpomínal jak jsem to jako malej řešil v abíčku nebo co to bylo za časopis :)
akorát mi celkem vadí to ovládání při větší obrazovce, kdyby šlo dělat křížky a body stylusem a tlačítkama se pohybovat tak by mi to rozhodně vyhovovalo víc, takhle to pořád tlačítkama přepínat a ještě k tomu je pořád držet abych moh dělat body nebo křížky mi přijde celkem zmatený
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 24. 2. 2008 17:52

AlienX píše:
Tomkalhotka píše:

nechapem ?! a ta dalsia hra bude age of empires

ze si napsal final fantasy 13 tak asi myslis 12 tu strategii ne? :) celkem husta hra hraju ji uz nakej patek a super prostredi charaktery hudba grafika hratelnost je taky ok az na naky mensi nedostatky

mimochodem sem si objednal final fantasy tactic advance s tim jaka to bude parba pac na psx sem tu hru miloval no a po zabrouzdani netem sem zjistil ze to je uplne jina hra nez na psx jiny pribeh prostredi ?

jakej v tom je rozdil je to lepsi nez puvodni final fantasy tactic?
je tam aspon stejnej zpusob jobu? a propracovanosti ? doufam ze ano pac proto sem tu hru miloval .. ta advance verze me prijde takova barevna vice pro deti nez puvodni na psx ta byla takova temna seda :(

napiste prosim zkusenosti hra me prijde v utery za 299 no neber to :)

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod rhumburak 24. 2. 2008 19:07

299,- ? kde??? to chci? FFTA je jedna z nejlepších her na GBA, aspoň podle mě, to byly časy, nahranejch skoro přes 60 hodin, hra na dlouho, a kombinace jobů sou super, ale verzi na psx sem nikdy neviděl tak nemůžu porovnat
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 24. 2. 2008 20:07

aha ja myslel ze verze na PSX je stejna jako ffta a az vcera se dozvedel ze sou to uplne jine hry jen maji stejnou hratelnost..

verze na psx je totozna s PSP verzi

za 299 to meli ve vyprodeji v mojenintendo.cz
ale tam je vyprodano tak sem si sehnal bazarovou za 299

asi te zklamu ale za 299 asi uz nesezenes :( to co sem objednal je posledni kus a sem za to rad

jestli si nehral puvodni final fantasy tactic nevahej a zahrej pres PSX emulator nebo jestli mas PSP tak to zahrej tam
hodne hraju luminous arc pro DS je to neco jako FFT ale ne tak dobry :( pac je tam malo skillu a postavy nejdou sit na nasi miru mas tam predurceny classy a jeden novej skill stoupne po 4 level? jinak to je paradni hra mam postavy kolem 30 levelu a stale pilne trenuju jen me ta hra prijde jednoducha nebo ? sem dobrej mozna mam overlevelovany postavy pac ja nez se posunu v pribehu tak dost expim postavy treba i hodinu v pauzach na cigo nebo kafe si dam vzdy jednu arenu kde o 1 nebo 2 lvl stoupnu

jinak jak je to s tema jobama v FFTA? u obyc tacticu si byl ze zacatku sqirlem co neumel nic a pak se tve obzory rozsirovali
mel si na zvoleni black magica white maga chemista a warriora a to se vetvilo dal a dal .. classu tam bylo snad kolem 30 ?? odhaduju a nejvetsi prasarny jako calculator co dokazal spellovat po cele mape + treba dvojty kouzleni za kolo byla prasarna

recenze na FFT od BW
http://bonusweb.idnes.cz/konzole/playst ... psx_bw.idn

Tomkalhotka
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka