Hustá mašina je Anti-tank !

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
C3nsuRED_cz píše:Jo ještě k těm motorkám v AW... Jsou sice rychlejší, než vojsko, ale už jste je někdy zkoušeli poslat lesem? Nebo přes hory? Heh, staré dobré vojsko>/quote]Tak jasně, pěšáci mají lepší prostupnost terénem
Ale motorka zase projede lesem lépe než jiná kolová vozidla (pozemní raketomet), takže zase tak k zahození není
Myslím, že se hodí na likvidaci právě pěšáků, může do lesa (ačkoliv tam nemá takovou pohyblivost jako pěchota), takže pěcohta se jen tak neschová...ale nejlepší využití motorek je stejně nachytat nepozorného protivníka na švestkách a obsadit mu v pár tazích všechny nejdůležitější budovy!
![]()
gquote="HALI32"]Motorky se hodí tak akorát k obsazování budov...v/quote]
Prostupnost lesem u pozemního raketometu (pokud jsi myslel rockets) = 3, u motorek = 3... stále tu někde postrádám ten rozdílTorham píše: Ale motorka zase projede lesem lépe než jiná kolová vozidla (pozemní raketomet)... )/quote]
Njn...jsem se utnulC3nsuRED_cz píše:Torham píše: Ale motorka zase projede lesem lépe než jiná kolová vozidla (pozemní raketomet)... )/quote] Prostupnost lesem u pozemního raketometu (pokud jsi myslel rockets) = 3, u motorek = 3... stále tu někde postrádám ten rozdíll/quote]
C3nsuRED_cz píše:Mě tam hlavně chybí ten shop, kde se vždycky za těžce vydřený "body" z kampaně nakupují bonusy, jako noví generálové apod."We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ()
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte
C3nsuRED_cz píše:Mě tam hlavně chybí ten shop, kde se vždycky za těžce vydřený "body" z kampaně nakupují bonusy, jako noví generálové apod.Myslím, že ne Time....
plazmas píše:Pomozte s CoD 4.
nemůžu se dostat přes misi Exodus a jako poslední úkol je li]Rendezvous at point Sierra[/i]. Snipeři jsou umístěni v budovách kolem a já snad musím proběhnout nebo co. Mám nějaký dýmovnice, ale že by pomohly ...
Hrál jste někdo?l/quote]
Daemon666 píše:plazmas píše:Pomozte s CoD 4.
nemůžu se dostat přes misi Exodus a jako poslední úkol je li]Rendezvous at point Sierra[/i]. Snipeři jsou umístěni v budovách kolem a já snad musím proběhnout nebo co. Mám nějaký dýmovnice, ale že by pomohly ...
Hrál jste někdo?l/quote]
http://abecedaher.cz/index.php?page=nav ... 0000009960
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků