Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod HALI32 26. 1. 2008 13:17

Motorky se hodí tak akorát k obsazování budov...
Hustá mašina je Anti-tank ! :D ;)
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 26. 1. 2008 21:40

C3nsuRED_cz píše:Jo ještě k těm motorkám v AW... Jsou sice rychlejší, než vojsko, ale už jste je někdy zkoušeli poslat lesem? Nebo přes hory? Heh, staré dobré vojsko :D>/quote]Tak jasně, pěšáci mají lepší prostupnost terénem :wink: Ale motorka zase projede lesem lépe než jiná kolová vozidla (pozemní raketomet), takže zase tak k zahození není :wink: Myslím, že se hodí na likvidaci právě pěšáků, může do lesa (ačkoliv tam nemá takovou pohyblivost jako pěchota), takže pěcohta se jen tak neschová...ale nejlepší využití motorek je stejně nachytat nepozorného protivníka na švestkách a obsadit mu v pár tazích všechny nejdůležitější budovy! :mrgreen:

gquote="HALI32"]Motorky se hodí tak akorát k obsazování budov...v/quote]
A k čemu jinýmu? :D Na boj se nehodí, jsou sice silnější než pěšáci, ale tank je roztrhá na hadry :D Jejich velká síla je v rychlosti a právě schopnosti obsazovat budovy. Jedinej problém činí cokoliv silnějšího než pěšáci a také členitý terén.
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 26. 1. 2008 23:39

Torham píše: Ale motorka zase projede lesem lépe než jiná kolová vozidla (pozemní raketomet)... )/quote]
Prostupnost lesem u pozemního raketometu (pokud jsi myslel rockets) = 3, u motorek = 3... stále tu někde postrádám ten rozdíl :lol:
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 27. 1. 2008 02:13

C3nsuRED_cz píše:
Torham píše: Ale motorka zase projede lesem lépe než jiná kolová vozidla (pozemní raketomet)... )/quote] Prostupnost lesem u pozemního raketometu (pokud jsi myslel rockets) = 3, u motorek = 3... stále tu někde postrádám ten rozdíl :lol:l/quote]
Njn...jsem se utnul :oops: . Motorky měly mít lepší prostupnost než jiná kolová vozidla. Tak to asi do finální hry nedali...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 27. 1. 2008 03:32

No je to jinej typ, než jiná kolová vozidla... ale zrovna v lese mají prostupnost stejnou :P
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dragon King 27. 1. 2008 15:59

ludia da sa v novom AW robit tie specialne bonusy???lebo neviem ako ci sa to da len v skirmish alebo aj v kampany.jednotku som celu presiel
<MUSIC is my life....sXe MMC
Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers
Davsan:ciii woe.. anblívbl.. :D kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu..:D
fanousek fan doupe podcastu.
Dragon King
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 27. 1. 2008 16:39

Něco tam je, zdá se mi tam ale méně toho než třeba v Dual Strike...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 28. 1. 2008 02:12

Mě tam hlavně chybí ten shop, kde se vždycky za těžce vydřený "body" z kampaně nakupují bonusy, jako noví generálové apod.
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 28. 1. 2008 11:39

C3nsuRED_cz píše:Mě tam hlavně chybí ten shop, kde se vždycky za těžce vydřený "body" z kampaně nakupují bonusy, jako noví generálové apod.
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod rhumburak 28. 1. 2008 11:53

C3nsuRED_cz píše:Mě tam hlavně chybí ten shop, kde se vždycky za těžce vydřený "body" z kampaně nakupují bonusy, jako noví generálové apod.
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod plazmas 28. 1. 2008 20:31

Pomozte s CoD 4.
nemůžu se dostat přes misi Exodus a jako poslední úkol je Rendezvous at point Sierra. Snipeři jsou umístěni v budovách kolem a já snad musím proběhnout nebo co. Mám nějaký dýmovnice, ale že by pomohly ...

Hrál jste někdo?
Omluvte mou gramatiku.

Mám Nintendo DS
PSP Slim
SII
plazmas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Daemon666 28. 1. 2008 20:37

plazmas píše:Pomozte s CoD 4.
nemůžu se dostat přes misi Exodus a jako poslední úkol je li]Rendezvous at point Sierra[/i]. Snipeři jsou umístěni v budovách kolem a já snad musím proběhnout nebo co. Mám nějaký dýmovnice, ale že by pomohly ...

Hrál jste někdo?l/quote]

http://abecedaher.cz/index.php?page=nav ... 0000009960
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Killing Spree

Odeslat příspěvekod plazmas 28. 1. 2008 21:31

Daemon666 píše:
plazmas píše:Pomozte s CoD 4.
nemůžu se dostat přes misi Exodus a jako poslední úkol je li]Rendezvous at point Sierra[/i]. Snipeři jsou umístěni v budovách kolem a já snad musím proběhnout nebo co. Mám nějaký dýmovnice, ale že by pomohly ...

Hrál jste někdo?l/quote]

http://abecedaher.cz/index.php?page=nav ... 0000009960

No heh samozřejmě jsem myslel verzi na DSko.
Omluvte mou gramatiku.

Mám Nintendo DS
PSP Slim
SII
plazmas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod plazmas 31. 1. 2008 20:18

Kolik mAh má baterie v DSku ? Koukal jsem, že se dá koupit snad i "větší", nějakých 900mAh.
Omluvte mou gramatiku.

Mám Nintendo DS
PSP Slim
SII
plazmas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 1. 2. 2008 15:15

To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka