C3nsuRED_cz píše:No ta defense u toho města a lesů se mi nějak nezdá, teď nevim, ale myslím, že to je stejně jako předtím.. Jinak hodně velká změna - lodě KONEČNĚ můžou projet pod mostem, nový jednotky uplně super (např. flare,uplně mění zašlé strategie, nebo změněná letadlovka

), pár jednotek zase chybí (ahhh, kde je můj oblíbenej stealth bomber ?!?!

)... a HLAVNĚ WFC!!! Už se těšim na ty battly

:/quote]
Já jsem to viděl v jednom videu nebo dokonce na obrázku, že ty defense byly změněný. Letadlovku jsem zmínil. Flare - ano, ta dodá FoW hrám nový rozměr. A co Motorbike? Vysoce mobilní jednotka schopná obsazovat budovy...tohle taky HODNĚ změní ráz hry a strategii. ty motorky jsou FAKT rychlé...a to, že umí obsazovat budovy stejně jako pěchota, je činí smrtícími. Stačí, když si nedáš pozor a hned máš cizí motorku na svém HQ

Mobile Workshop - prakticky APC schopné stavět letiště a přístavy
K těm DEF bonusům: na tomhle obrázku
je JASNĚ vidět, že město má DEF bonus DVA

. Ten obrázek pochází odtud:
http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/gam ... _3188.html (vpravo je flash, dáš images a pak ten obrázek najdeš

). Jo a na stejné stránce je info o další novince: Command Zone. Velitel může nyní vstoupit do jakékoli jednotky, kolem níž se vytvoří Command Zone. Všechny spřátelené jednotky v této zóně dostávají bonusy ke statistikám

. Ovšem nevím, co se stane, pokud nepřítel tu velitelskou jednotku zničí (vrátí se velitel do pozadí nebo Game Over? Je možné, že by se velitel mohl přemístit do nejbližší jednotky. Ale spíše to vidím na první variantu. Ta druhá by hru udělala totálně HC záležitostí

).