Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod rhumburak 22. 1. 2008 10:13

Peter S. Kenedy píše:Nevím ale AW mě nějak nebral...na GBA když jsem to zkusil poprvé jsem si to zamiloval ale jakmile jsem si koupil NDS verzi tak mě to nijak nebralo ani nevím proč...když jsem viděl videa z druhého dílu pro NDS tak jsem bádal kde je nějaká změna...a maximálně když je ukázka jak někdo útočí tak je tam cellshading grafika...to má být vše?Jasně je tam ještě WFC podpora ale i tak teda nic moc změnr/quote]

mě dual strike taky moc nevzal, nejlepší stejně byly AW: black hole rising, jediný co mi tam chybělo bylo nějaký levelování jednotek a to je teď konečně v days of ruin
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 22. 1. 2008 10:19

rhumburak píše:nejlepší stejně byly AW: black hole rising, jediný co mi tam chybělo bylo nějaký levelování jednotek a to je teď konečně v days of ruind/quote]
To je onen krok k úplné dokonalosti AW her :wink: AW2: BHR mě taky dotálně dostaly 8)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 22. 1. 2008 10:42

Torham píše:
Peter S. Kenedy píše:No to už zní fakt dobře...možná někdy v budoucnu pořídím...ted mají ale přednost jiné hry :-) už aby tady byl na Wii everyone channel a mohl bych si z Wii stahovat dema na NDS...japonci už ho mají víc jak 2 měsíce a my nic /quote]Jo, celkem nevýhoda HH...nejsou dema nebo prostě možnost si legálně vyzkoušet hru před koupí. Vím, třeba u DSka jsou Download stanice, odkud si můžeš stáhnout demo, ale nejsou u nás ve Velmezu :( :lol: Takže ten Everyone channel by bodl :wink:

K těm ii]AW: Dark Conflict[/i] - změny tam jsou. A je jich celkem dost. Akorát principy se moc měnit nebudou (asi) až na nějaký výjimky. Ale proč měnit něco, co je už téměř dokonalé? :wink: Maximálně to dovést do úplné dokonalosti nějakejma novinkama 8) Dál: letadlovka nebude pouze zásobovat letadla, bude je i vb]vyrábět
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 22. 1. 2008 11:02

C3nsuRED_cz píše:No ta defense u toho města a lesů se mi nějak nezdá, teď nevim, ale myslím, že to je stejně jako předtím.. Jinak hodně velká změna - lodě KONEČNĚ můžou projet pod mostem, nový jednotky uplně super (např. flare,uplně mění zašlé strategie, nebo změněná letadlovka :D ), pár jednotek zase chybí (ahhh, kde je můj oblíbenej stealth bomber ?!?! :cry: )... a HLAVNĚ WFC!!! Už se těšim na ty battly :D:/quote]
Já jsem to viděl v jednom videu nebo dokonce na obrázku, že ty defense byly změněný. Letadlovku jsem zmínil. Flare - ano, ta dodá FoW hrám nový rozměr. A co Motorbike? Vysoce mobilní jednotka schopná obsazovat budovy...tohle taky HODNĚ změní ráz hry a strategii. ty motorky jsou FAKT rychlé...a to, že umí obsazovat budovy stejně jako pěchota, je činí smrtícími. Stačí, když si nedáš pozor a hned máš cizí motorku na svém HQ :mrgreen: Mobile Workshop - prakticky APC schopné stavět letiště a přístavy :)

K těm DEF bonusům: na tomhle obrázku :arrow:
Obrázek
je JASNĚ vidět, že město má DEF bonus DVA 8). Ten obrázek pochází odtud: http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/gam ... _3188.html (vpravo je flash, dáš images a pak ten obrázek najdeš :) ). Jo a na stejné stránce je info o další novince: Command Zone. Velitel může nyní vstoupit do jakékoli jednotky, kolem níž se vytvoří Command Zone. Všechny spřátelené jednotky v této zóně dostávají bonusy ke statistikám :). Ovšem nevím, co se stane, pokud nepřítel tu velitelskou jednotku zničí (vrátí se velitel do pozadí nebo Game Over? Je možné, že by se velitel mohl přemístit do nejbližší jednotky. Ale spíše to vidím na první variantu. Ta druhá by hru udělala totálně HC záležitostí :D ).
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 22. 1. 2008 11:18

Torham: Ty to tu chválíš s takym nadšením, že si ty AW snad koupí každej kdo si přečetl tvoje příspěvky....A to i zarytej odpůrce AW... :D
-Neberte to jako nějakej útok, spíše pochvala :wink:
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Torham 22. 1. 2008 11:22

Tuuurek píše:Torham: Ty to tu chválíš s takym nadšením, že si ty AW snad koupí každej kdo si přečetl tvoje příspěvky....A to i zarytej odpůrce AW... :D
-Neberte to jako nějakej útok, spíše pochvala :wink://quote]
Chválím? Já jen informuju :wink: Pravda, ale je, že AW jsou moje veleoblíbené hry a nedám na ně dopustit. Dobrou víru je nutno šířit ne? :D
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 22. 1. 2008 13:50

Tak to souhlasím.... :D
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Kaya 22. 1. 2008 14:47

Se teším až si s váma dám match pres net,AW:DS jsem dohral dvakrat takze nejaky zkusenosti mam:)) To budou turnaje!
Friend Codes Wii: 7518 3572 1018 5500
Mario Strikers: 227734-289270

Friend Codes NDS:
Tony Hawk Sk8land: 3952-1664-8815
Metroid Prime: 2234-1739-4091
Mario Kart: 343677-035829
Tetris DS: 184388-847111
Kaya
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 22. 1. 2008 15:20

hmm, akorát teda nevim jak spustit CO power když už jsem táhl jednotkou ve který je CO, jestli to nejde tak to podle mě je celkem krok špatnym směrem

a město má def 2, ale zase factory 3
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 23. 1. 2008 14:11

rhumburak píše:hmm, akorát teda nevim jak spustit CO power když už jsem táhl jednotkou ve který je CO, jestli to nejde tak to podle mě je celkem krok špatnym směrem

a město má def 2, ale zase factory 3 /quote]
Jasně, prohodili DEF bonusy města a lesu. S tou CO Power nevím. Já osobně jsem zvědavej, co se stane, pokud ti nepřítel odpráske jednotku, ve který máš svýho CO...ale myslím, že CO Power by měla být spustitelná kdykoliv (tedy pokud máš nabitej meter).
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod rhumburak 23. 1. 2008 15:07

pokud si s jednotkou kde je CO už táhl tak CO power už nejde použítaž v dalším kole

když ti zabijou jednotku kde je CO tak se nic nestane, jenom je třeba jí zase dát do nějakýho vozidla
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 23. 1. 2008 15:21

rhumburak píše:pokud si s jednotkou kde je CO už táhl tak CO power už nejde použítaž v dalším kole

když ti zabijou jednotku kde je CO tak se nic nestane, jenom je třeba jí zase dát do nějakýho vozidlaa/quote]
Aha. Tak to jo. To s tou CO Power není dvakrát moc dobře pořešený...a koukám, že CO už MUSÍ bejt v nějaké jednotce, když ho do nějaké dáš, co? Respektive, CO se už nemůže vrátit do "pozadí"...ne? Já už chcu ten únor!!! Ať si můžu koupit DS a AW: DC (snad už tou dobou bude EU hra venku) :P :lol:
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 23. 1. 2008 15:56

Adwance Wars: DC na trhu uz jsou :wink: Dnes jsme je dostali.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Torham 24. 1. 2008 09:21

davee píše:Adwance Wars: DC na trhu uz jsou :wink: Dnes jsme je dostali.
Zlatej davee :D Až si v únoru budu kupovat DS, tak si přibalím i AW: DC :P
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 26. 1. 2008 00:07

Jo ještě k těm motorkám v AW... Jsou sice rychlejší, než vojsko, ale už jste je někdy zkoušeli poslat lesem? Nebo přes hory? Heh, staré dobré vojsko :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka