Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 21. 1. 2008 16:13

No tak zatim vyšly "jenom" nový Advance wars, takže pařba do bezvědomí se bude konat tak jako tak :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 21. 1. 2008 17:23

advance wars sem jeste vubec nehral ani puvodni dil az bude cas zkusim :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 21. 1. 2008 19:37

toť chyba :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 21. 1. 2008 20:34

C3nsuRED_cz píše:toť chyba :D>/quote]
Správně :wink:
2Kalhotka: Rozhodně Advance Wars zkus, jsou super. Ale bacha: jsou EXTRÉMNĚ návykový!!! :mrgreen::mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen::mrgreen: Fakt superovní hry. Pokud mi v únoru vyjde to DSko, tak jedna z prvních her, co si koupím, budou AW: Dark Conflict :twisted:. AW jsou jedna z mých nejoblíbenějších STG her, nerad bych je kartil, když si je můžu koupit. A...
2C3nsuRED_cz: až si koupím DS + AW: DC a vyřeším WiFinu, dáme match (AW: DC je první hra AW série, která podporuje WFC, kdyby někdo nevěděl :wink: :D )? :twisted:
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod rhumburak 21. 1. 2008 21:07

pokud vim tak jednička je advance wars dual strike a dvojke AW2 days of ruin, žádný dark conflict neznam
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 21. 1. 2008 21:39

rhumburak píše:pokud vim tak jednička je advance wars dual strike a dvojke AW2 days of ruin, žádný dark conflict neznamz/quote]
Eche. Rád tě opravím 8) Jednička je Advance Wars (2001, GBA), následovala dvojka Advance Wars 2: Black Hole Rising (2003, GBA), třetí díl Advance Wars: Dual Strike (2005, DS) a nyní vyšly Advance Wars: Dark Conflict (2008, DS). Dark Conflict je EU název hry, ve světě (US/JAP) hra vyšla jako AW: Days of Ruin :)

OPRAVA: Venku jsou asi Days of Ruin (US hra), evropské AW: Dark Conflict možná teprve vyjdou :wink:
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 21. 1. 2008 22:05

ok zkusim :) du nakupovat do ameriky
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod rhumburak 21. 1. 2008 22:38

Torham píše:Eche. Rád tě opravím 8) Jednička je i]Advance Wars[/i] (2001, GBA), následovala dvojka i]Advance Wars 2: Black Hole Rising[/i] (2003, GBA), třetí díl
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 1. 2008 23:00

Nevím ale AW mě nějak nebral...na GBA když jsem to zkusil poprvé jsem si to zamiloval ale jakmile jsem si koupil NDS verzi tak mě to nijak nebralo ani nevím proč...když jsem viděl videa z druhého dílu pro NDS tak jsem bádal kde je nějaká změna...a maximálně když je ukázka jak někdo útočí tak je tam cellshading grafika...to má být vše?Jasně je tam ještě WFC podpora ale i tak teda nic moc změn
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Torham 21. 1. 2008 23:01

rhumburak píše:AW:DS neni třetí díl ale prostě další na jinou konzoli, jinak bys mohl brát i batalion wars a další odnože na jinejch konzolích
o tom že se bude evr verze days of ruin jmenovat jinak sem neměl tucha /quote]
On to třetí díl JE! A víš proč? Protože nese značku Advance Wars :wink: A navíc příběhově navazuje na dvojku :) Vem si RE 4 - vyšel na jinou konzoli než předchůdci (první tři RE byli na PSX, ten čtvrtej na GC) a přece je dalším dílem RE. Takže tvůj argument je o ničem :wink:
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 21. 1. 2008 23:07

Peter S. Kenedy píše:Nevím ale AW mě nějak nebral...na GBA když jsem to zkusil poprvé jsem si to zamiloval ale jakmile jsem si koupil NDS verzi tak mě to nijak nebralo ani nevím proč...když jsem viděl videa z druhého dílu pro NDS tak jsem bádal kde je nějaká změna...a maximálně když je ukázka jak někdo útočí tak je tam cellshading grafika...to má být vše?Jasně je tam ještě WFC podpora ale i tak teda nic moc změnr/quote]
KOMPLETNĚ změněná sestava velitelů, několikero úplně nových jednotek, dospělejší grafika, značně snížený vliv CO Powers na hru....to nejsou žádný změny? :evil:

ZKUŠENOSTI JEDNOTLIVÝCH JEDNOTEK!!! To je novinka jak HROM!!! Přesně TOHLE AW sérii dosud jako jediné spolu s WFC podporou chybělo k takřka úplné dokonalosti!
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 1. 2008 23:33

OK tak to se omlouvám...já jen usuzoval podle videí
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Torham 22. 1. 2008 00:09

Peter S. Kenedy píše:OK tak to se omlouvám...já jen usuzoval podle videíe/quote]
Ve videích je vidět ještě změna v rozdávání rozkazů: v novejch AW prostě zadáš cílovej čtverec pohybu, hned po něm akci (útok, čekání,..) a až po zadání rozkazu jede animace té jednotky (v předchozích dílech jsi rozkazy zadával až poté, co jednotka dojela na určité místo). Tohle by mělo zrychlit proces velení, protože pro rozdání rozkazu není třeba čekat na dokončení animace pohybu, rozkaz zadáš hned po zadání cíle přesunu, až pak jede animace. Také jsem v jednom videu viděl jednu jednotku, která staví letiště a přístavy :)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 22. 1. 2008 00:13

No to už zní fakt dobře...možná někdy v budoucnu pořídím...ted mají ale přednost jiné hry :-) už aby tady byl na Wii everyone channel a mohl bych si z Wii stahovat dema na NDS...japonci už ho mají víc jak 2 měsíce a my nic
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Torham 22. 1. 2008 10:05

Peter S. Kenedy píše:No to už zní fakt dobře...možná někdy v budoucnu pořídím...ted mají ale přednost jiné hry :-) už aby tady byl na Wii everyone channel a mohl bych si z Wii stahovat dema na NDS...japonci už ho mají víc jak 2 měsíce a my nic /quote]
Jo, celkem nevýhoda HH...nejsou dema nebo prostě možnost si legálně vyzkoušet hru před koupí. Vím, třeba u DSka jsou Download stanice, odkud si můžeš stáhnout demo, ale nejsou u nás ve Velmezu :( :lol: Takže ten Everyone channel by bodl :wink:

K těm AW: Dark Conflict - změny tam jsou. A je jich celkem dost. Akorát principy se moc měnit nebudou (asi) až na nějaký výjimky. Ale proč měnit něco, co je už téměř dokonalé? :wink: Maximálně to dovést do úplné dokonalosti nějakejma novinkama 8) Dál: letadlovka nebude pouze zásobovat letadla, bude je i vyrábět (je to tuším nová jednotka Sea Plane). Přibyde minimálně jeden druh terénu (Wasteland? Nebo tak nějak) a v některejch videích bylo vidět, že čachrovali s DEF bonusy terénu - co jsem viděl, tak les má v AW: DC DEF bonus 3 (dříve 2) a město má DEF bonus 2 (dříve mělo 3). Takže ty změny tam jsou, a ne že ne 8)

Oproti AW: DS by měly zmizet Dual Screen bitvy společně s možností mít dva velitele v bitvě naráz. A protože Black Hole je minulostí, stejně jako ostatní strany z předchůdců, tak nepředpokládám, že se objeví jednotky Neotank, PipeRunner, Black Bomb nebo Black Boat (bylo by to logické, kdyby v AW: DC neobjevily - jedná se o Black Hole technologie - a ta v nových AW není :) ). Spíše to bude návrat k hratelnosti obou GBA dílů s tím, že ta hra bude mít drsnější pojetí a bude ovládána dotykem.
Naposledy upravil Torham dne 22. 1. 2008 10:36, celkově upraveno 2
Torham
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka