Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
SprávněC3nsuRED_cz píše:toť chyba>/quote]
Eche. Rád tě opravímrhumburak píše:pokud vim tak jednička je advance wars dual strike a dvojke AW2 days of ruin, žádný dark conflict neznamz/quote]
Torham píše:Eche. Rád tě opravímJednička je i]Advance Wars[/i] (2001, GBA), následovala dvojka i]Advance Wars 2: Black Hole Rising[/i] (2003, GBA), třetí díl
Myslím, že ne Time....
On to třetí díl JE! A víš proč? Protože nese značku Advance Warsrhumburak píše:AW:DS neni třetí díl ale prostě další na jinou konzoli, jinak bys mohl brát i batalion wars a další odnože na jinejch konzolích
o tom že se bude evr verze days of ruin jmenovat jinak sem neměl tucha /quote]
KOMPLETNĚ změněná sestava velitelů, několikero úplně nových jednotek, dospělejší grafika, značně snížený vliv CO Powers na hru....to nejsou žádný změny? :evil:Peter S. Kenedy píše:Nevím ale AW mě nějak nebral...na GBA když jsem to zkusil poprvé jsem si to zamiloval ale jakmile jsem si koupil NDS verzi tak mě to nijak nebralo ani nevím proč...když jsem viděl videa z druhého dílu pro NDS tak jsem bádal kde je nějaká změna...a maximálně když je ukázka jak někdo útočí tak je tam cellshading grafika...to má být vše?Jasně je tam ještě WFC podpora ale i tak teda nic moc změnr/quote]
Ve videích je vidět ještě změna v rozdávání rozkazů: v novejch AW prostě zadáš cílovej čtverec pohybu, hned po něm akci (útok, čekání,..) a až po zadání rozkazu jede animace té jednotky (v předchozích dílech jsi rozkazy zadával až poté, co jednotka dojela na určité místo). Tohle by mělo zrychlit proces velení, protože pro rozdání rozkazu není třeba čekat na dokončení animace pohybu, rozkaz zadáš hned po zadání cíle přesunu, až pak jede animace. Také jsem v jednom videu viděl jednu jednotku, která staví letiště a přístavyPeter S. Kenedy píše:OK tak to se omlouvám...já jen usuzoval podle videíe/quote]
Jo, celkem nevýhoda HH...nejsou dema nebo prostě možnost si legálně vyzkoušet hru před koupí. Vím, třeba u DSka jsou Download stanice, odkud si můžeš stáhnout demo, ale nejsou u nás ve VelmezuPeter S. Kenedy píše:No to už zní fakt dobře...možná někdy v budoucnu pořídím...ted mají ale přednost jiné hryuž aby tady byl na Wii everyone channel a mohl bych si z Wii stahovat dema na NDS...japonci už ho mají víc jak 2 měsíce a my nic /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků