Klub majitelů a přátel NDS - pokračování

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod rhumburak 6. 4. 2007 17:44

Já mam D-link a fakt často se mi stává že třeba metroid spadne(you have been diconneted from the host) a už mě to začíná dost štvát :evil: :evil: :evil:
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hrtak 6. 4. 2007 18:25

mam taky D-Linka, mno a jediny co tam pisou, kdyz se neukaze SSID je, ze mam jit bliz k routeru... :o/. Mozna je to hrou, mam Mario vs Donkeykong 2. Bohuzel nemam nic jinyho, na cem to vyzkouset. Nebo taky mozna nejde wifina v DSku :)
a nemusi se wifina treba nejak zapnout v menu?
Naposledy upravil hrtak dne 6. 4. 2007 18:31, celkově upraveno 1
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 6. 4. 2007 18:27

rhumburak: me vyjebane PC mi neveme ani usb Wifi.. tudiz sem online nikdy nehral.. to by te nenastvalo :wink:
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod rhumburak 6. 4. 2007 18:58

sega.maniac píše:rhumburak: me vyjebane PC mi neveme ani usb Wifi.. tudiz sem online nikdy nehral.. to by te nenastvalo :wink:

Aj, tak to sem na tom ještě dobře:)

)quote="hrtak"]
mam taky D-Linka, mno a jediny co tam pisou, kdyz se neukaze SSID je, ze mam jit bliz k routeru... :o/. Mozna je to hrou, mam Mario vs Donkeykong 2. Bohuzel nemam nic jinyho, na cem to vyzkouset. Nebo taky mozna nejde wifina v DSku :)
a nemusi se wifina treba nejak zapnout v menu?

no já sem ten router dostal, zkusil sem připojit a na ds jsem dal ať si všechno nastaví automaticky a šlo to, pak sem to zkoušel i nastavit manuálně jestli tim neodstranim ty výpadky ale nepomohlo, a když mi každá 2-3 hra v metroidovi spadne tak to fakt naštve:evil: A já sem v patře nad tim routerem a pohodka, i když občas kolísá síla signálu ale většinou mam 2 čárky.
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hrtak 6. 4. 2007 19:32

a pouzivate nekdo WEP klice?
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod rhumburak 6. 4. 2007 20:14

Já ne...
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 6. 4. 2007 20:39

hrtak píše:a pouzivate nekdo WEP klice?

Já taky ne ale měl bych pro mou bezpečnost že mi nikdo nebude brát limit z netu :mrgreen:
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hrtak 6. 4. 2007 20:58

Me jde o to, jestli treba ten WEP klic DSku nevadi (i kdyz nemel by), jinak mi vsechno funguje - notebooky, PDAcka, Wii...
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 7. 4. 2007 11:46

hrtak píše:Me jde o to, jestli treba ten WEP klic DSku nevadi (i kdyz nemel by), jinak mi vsechno funguje - notebooky, PDAcka, Wii...

nevadí a pokud Ti to najde Wii, tak i DS by to mělo v pohodě najít...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Dark_one 7. 4. 2007 12:30

pouzivam filtrovani mac adres, WEP ti s pouzitim navodu (kterych jsou na netu mraky) prolomi i amater za par minut
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 7. 4. 2007 12:31

Alcil píše:na Hrej! mají obrázky z DS verze Brothers in Arms a na první pohled mi ta grafika přijde celkem přijatelná, konečně nějaká dobrá FPS se samopalem na DS? http://handheld.hrej.cz/hry/akce/taktic ... ds/s/quote]

Je to pěkné, ale nevypadá to jako FPS, a v tom bude podle mě ten problém ( Splinter Cell ). Proč na DS neumí udělat pěknou FPS když se Metroid tolik vyved. Třeba takový remake Medal of honor nebo Quake 2 z PS1 by neškodil..
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod hrtak 7. 4. 2007 13:46

Dark_one píše:

pouzivam filtrovani mac adres, WEP ti s pouzitim navodu (kterych jsou na netu mraky) prolomi i amater za par minut

Na sousedy to staci :), s MAC adresama je problem, ze se tu toci dost pocitacu a clovek zlenivi porad tam neco pridavat.

Lloyd.Irving píše:Je to pěkné, ale nevypadá to jako FPS, a v tom bude podle mě ten problém ( Splinter Cell ). Proč na DS neumí udělat pěknou FPS když se Metroid tolik vyved. Třeba takový remake Medal of honor nebo Quake 2 z PS1 by neškodil..y/quote]

Mno ono i N64 by melo co nabidnout - Perfect Dark, Golden Eye nebo Turok ale i spousta her z jinych zanru. MarioKart i Mario 64 ukazaly, ze DS ma vykon na hry z N64, nevim proc toho nevyuzijou.
Treba pro me jsou na DS 3 hry co chci - Metroid, Animal Crossing a Mariokart. Mozna pak jeste NewSuper mBros, Children of Mana a az vyjde, tak Zelda Neni to malo?
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 7. 4. 2007 17:03

hrtak:Asi ani neva.... 8) Já ma taky jenom pár must have her a zbytek jen takový doplňky a sem plně spokojen..... 8) Ale už se skoro půl roku těšim jak malej na novou Zeldu.....A pořád nic....Asi z toho zešedivim.... :evil:
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Matprogramix 7. 4. 2007 21:01

hrtak: mě přijde že na DS je her dost, krom AC:WW MK a SM64 je třeba dobrý Final Fantasy 3, Mario Hoops 3 on 3... Mě přijde že her je dost.
Animal Crossing 4510-4532-8137;Mat - Progcity
Mario Kart 154685-719107;Prog;YR13

Odeslat příspěvekod sega.maniac 7. 4. 2007 21:14

Chybi strasne moc zanru... Doufejme ze aspon vyjde to: "The Ward" bude to narez!
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka