Final Fantasy III DS

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tragedy 30. 11. 2006 12:03

Dark_one píše:Prekvapuje me, ze FF III sbira v recenzich jen sedmicky. Asi to zas takova pecka nebude...

No je to jen remake starý hry, takže se ani nedá nic jinýho čekat.

Težko to asi překoná FF12 :)
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tankista9 17. 12. 2006 14:22

No tak se pochlubte kdeted jste?
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod Mican 17. 12. 2006 15:08

Prošel jsem první patro v úvodním dungeonu. To není špatné na 10 minut hry! Pro vysvětlení: Není to proto že by mě to nebavilo, mám teď ale rozehranýho něco jinýho. FF3 čeká v řadě.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod autofacr 17. 12. 2006 17:26

Jsem v ledové věži (nebo křišťálové?) a musím ještě moc a moc trénovat, neboť "pánové" nahoře si se mnou zatím pěkně pohrávají....
Né jednou obrazovkou živ jest člověk.
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Gorgar 17. 12. 2006 17:53

ja som uz v druhom svete na zamku kde kral je ovladany jeho poradcom a ja mam zabit poradcu .. ale ten ma vzdy rozdrvi ako maleho hada ... a neviem ako na nho ... kto vie , nech poradi ...
Gorgar
Killing Spree

Odeslat příspěvekod autofacr 17. 12. 2006 17:55

Trénovat, trénovat, trénovat, či zkusit jiné joby a pak trénovat, trénovat a zase trénovat...
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Gorgar 18. 12. 2006 22:34

as ty si ho uz zabil ? aky si mal level a job ?
Gorgar
Killing Spree

Odeslat příspěvekod autofacr 19. 12. 2006 02:43

Tak to už si bohužel nepamatuju, nicméně vždy, když se mi nějakého bosse nepodařilo zabít napoprvé, chodil jsem tak půl hodiny po světě, získal tak dva levely navíc a pak už to většinou šlo. Joby se každopádně vyplatí střídat a vybrat si,který ti vyhovuje nejvíc.
P.S. Mimochodem jsem FF3 v neděli ve 23:45 dohrál ;-)
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Gorgar 19. 12. 2006 09:58

a ake je to dlhe ? som este hodne daleko co .. ked si to uz nepamatas ... no s tym trenovanim je to ale horsie .. lebo ja som vo vnutri v takom ohranicenom zamku a neda sa ist von , zostrelili mi tu moju lietajucu lodku ... a von ma nepustia .. takze nemam akosi kde trenovat ...
Gorgar
Killing Spree

Odeslat příspěvekod autofacr 19. 12. 2006 11:51

Já jsem to dohrál za 41 hodin, ale kamarád je už na 70-takže asi záleží na každém, jak si to vychutnává. Trénovat se dá v té vesničce v pravo nahoře-je tam taková věž.
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 19. 12. 2006 12:04

Já mam teďka porazit nějaký 2 týpky v řadě,vubec mi to nejde... a to mi tu hru uplně zhnusilo :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Gorgar 19. 12. 2006 23:18

Dakujem za radu . .teraz som na to dlho cas nemal .. ale zajtra si to asi pustim a zahram sa ... potrenujem ...

C3nsuRED_cz píše:Já mam teďka porazit nějaký 2 týpky v řadě,vubec mi to nejde... a to mi tu hru uplně zhnusilo :D /quote]

a na tom mojom zamku si uz bol ci este nie ?
Gorgar
Killing Spree

Odeslat příspěvekod autofacr 19. 12. 2006 23:34

Tuuurek píše:
Standa píše:Nevim proc, grafika golden sunu byla prijemnesi :)
Pro mě je zatim Golden sun nejlepší RPG..... :|-/quote]

Názor sdílím stejný (po dohrání FF3). Golden sun je přece jen novější hra, která v podstatě z Final Fantasy vychází a používá její postupy a nápady a ve své době je dotáhla k dokonalosti. Nicméně na NDS zatím lepší RPG nevyšlo, takže jsem osobně za FF3 absolutně vděčný, protože se jedná o poctivě udělanou hru.
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 20. 12. 2006 19:38

Gorgar píše: a na tom mojom zamku si uz bol ci este nie ?
Určitě už jo,ale fakt už si to nepamatuju... sorry :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tankista9 21. 12. 2006 10:42

Ja si ted neakou dobu FF3 nezahraju :( nemam SC musel jsem ho dat pryc abych mel NDS lite ale po vanocich by mel bejt SC lite ;)
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka