Final Fantasy III DS

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod zaksam 23. 6. 2007 11:24

Je-rvik píše:Zdar lidi Final fantasy III je podle myho to nejlepsi co se da na DS sehnat, ale uz sem zhledl trailer na IV a uz se nemuzu dockat az zase pujdu s Cecilem proti Zemusovi

jj FF IV už jsem dohrál. dobrá pařba. dobrej je ten bonus na konci jak tam můžeš pro každýho vyhrát rukavice. myslim že pro monka tam bylo že místo nějákýho dvojitýho útoku máš trojitej, u kaina že místo jumpu byl double jump a u ninji byl místo kradení něco že to kradlo a zároveň zmasilo.

co vlastně používáte za joby ve FF III? já thief, (příležitostně ninja) knight, summoner a sage.
kdo mi řekne idiote tak já mu řeknu: já nejsem idiot to ty jsi idiot protože mi říkáš že jsem idiot takže ty jsi idiot protože říkáš člověku co neni idiot idiote to znamená že ty jsi idiot protože mi řikáš že jsem idiot to ty jsi idiot protože mi řikáš že jsem idiot ale já nejsem idiot
zaksam
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Je-rvik 30. 6. 2007 03:52

Zdar ja sem ale myslel IV na DS ne ADVANCE verzi jinak po triceti hodinach hrani musim rict ze III je stale nejlepsi hra na DS az na nektere chyby
Je-rvik
First Blood

Odeslat příspěvekod zaksam 30. 6. 2007 06:45

Je-rvik píše:Zdar ja sem ale myslel IV na DS ne ADVANCE verzi jinak po triceti hodinach hrani musim rict ze III je stale nejlepsi hra na DS az na nektere chyby

no tak trochu jsem si zarecitoval o FF IV na tom snad není nic špatného...? :oops:. můžu se zeptat jáké chyby? já jsem žádné nenašel ale i přesto mi přijdou lepší třeba pokémoni nebo lost magic.
kdo mi řekne idiote tak já mu řeknu: já nejsem idiot to ty jsi idiot protože mi říkáš že jsem idiot takže ty jsi idiot protože říkáš člověku co neni idiot idiote to znamená že ty jsi idiot protože mi řikáš že jsem idiot to ty jsi idiot protože mi řikáš že jsem idiot ale já nejsem idiot
zaksam
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Her Mister 11. 10. 2008 21:07

Zdarec jsem uplne na zacatku a jednu postavu mam mrtvou nevite kde se daji koupit Phoenix Rise bo jak se to jmenuje na ozivovani padlych kamaradu...Na zacatku sem jednu dostal vymenou za Potion v tom uplne prvnim meste ale ted uz nevim kde sehnat dalsi... :oops:
Her Mister
First Blood

Odeslat příspěvekod segy 17. 12. 2008 17:04

Hraje nekdo FFiii na DS ? pokud ano potreboval bych pomoc s Q na Onion Knighta zde je muj Friend Code 176265991396 kdo by mel zajem kontak tujte me na icq 290074081
segy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod gaessaekki 6. 1. 2009 05:18

Chlapi potrebujem pomoc s jednou castou hry. (teda FF III) Som na pusti kde poletuje obrovsky strom v tvare hradu, hovorili mi o nom v jednej dedinke. A v lese blizko tej puste mi lesne vili povedali, ze je to zakliaty strom zivota a ze mam s nim bojovat. Len za boha neviem jak sa nanho dostat, okrem toho mi bolo povedane ze budem potrebovat kuzle analyze. kte sa da zohnat???
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Předchozí stránka