FFTA - pokec o jedné z nejlepších her pro GBA

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod rhumburak 6. 1. 2007 12:03

Totemy byl dobrý ze začátku když jsem ještě neměl pořádně vymakaný povolání postav. Teď už je stejně rychlejší je dodělat ručně.

Jinak moje postavy jsou:
Fighter/Ninja
Doublehand je rozhodně ultimátní abilita a s dvěma masamune 500 dodělam každýho kdo nemá strikeback nebo reflect z první. A pokud je má, použiju buď ninja skill( earth veil ať si počká, nebo metal ať mě netrefí) nebo fighter ( tam už je to co se zrovna nejvíc hodí)

Paladin/Ninja
No jo, já sem prostě na ty ninjy ujetej. Platí to samý jako o řádek výš. akorát za paladina používam holy blade která fělá přibližně stejnej damage jako dvs útoky normální.

Alchymista/Ilusionista
S turbo MP je procentuální úspěšnost death zezadu přímo děsivá.

Archer/Sniper
Tak to je normálka.

Jinak mam u každý z tadytěch postav jejich joby masternutý. A taky sem to dohrál na 300 misí což znamená ÚPLNĚ CELÝ (nejenom příběh)
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 6. 1. 2007 12:04

Totemy byl dobrý ze začátku když jsem ještě neměl pořádně vymakaný povolání postav. Teď už je stejně rychlejší je dodělat ručně.

Jinak moje postavy jsou:
Fighter/Ninja
Doublehand je rozhodně ultimátní abilita a s dvěma masamune 500 dodělam každýho kdo nemá strikeback nebo reflect z první. A pokud je má, použiju buď ninja skill( earth veil ať si počká, nebo metal ať mě netrefí) nebo fighter ( tam už je to co se zrovna nejvíc hodí)

Paladin/Ninja
No jo, já sem prostě na ty ninjy ujetej. Platí to samý jako o řádek výš. akorát za paladina používam holy blade která fělá přibližně stejnej damage jako dvs útoky normální.

Alchymista/Ilusionista
S turbo MP je procentuální úspěšnost death zezadu přímo děsivá.

Archer/Sniper

Tak to je normálka.

Jinak mam u každý z tadytěch postav jejich joby masternutý. A taky sem to dohrál na 300 misí což znamená ÚPLNĚ CELÝ (nejenom příběh)
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 7. 1. 2007 18:45

A jak to uděkáš když ti tam potom skáčou už jenom pořád ty stejný mise dokola???????Nebo je musíš odchytnout už na začátku???? :?:
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Polaris 7. 1. 2007 21:25

Naposledy upravil Polaris dne 7. 1. 2007 21:51, celkově upraveno 1
[b](+[__]X)[/b]
Polaris
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 7. 1. 2007 21:37

Odkaz nefunguje
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Polaris 7. 1. 2007 21:53

Pardon, už jsem to spravil a mělo by to fungovat...
[b](+[__]X)[/b]
Polaris
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 7. 1. 2007 23:55

Jeslti máš ty mise už splněný tak fakt nevim co poradit. Ale stane se, že se dostaneš do situace kdy to nejde dál. Já jsem to jednou dohrál celý v pohodě (ale stejně na několikátý pokus - někdy ty mise prostě blbě vyjdou) a podruhý jsem musel linkovat abych dostal věci co jsem do některých misí potřeboval. Mise se totiž objevují v závislosti na událostech jako např. splnění jiný mise nebo se objevujou jenom v určitym měsíci. A někdy se člověk prostě dostane do bludnýho kruhu. Takže doporučuju celý rozehrát znova nebo linkovat a věci vytradovat. A linkovánim taky dostaneš celkem slušný věci v obchodě (u Moogla jménem Nono).
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Redman 8. 1. 2007 18:44

Zdravím všechny.
Mám podobnej problém - jsem v bludným kruhu. Je někde ke stažení oficiální strategická příručka (vyjma informací na Gamefaqs)?
P.S.: Nechce se mi hrát 270 misí znovu :-(
Redman
First Blood

Odeslat příspěvekod Torham 8. 1. 2007 18:44

Vypadá to celkem zajímavě, škoda, že to bude pro PSP a ne pro NDS..já prostě mám radši Nintendo, kvůli tomu, že je to primárně herní firma, která se musela za svoje postavení bít celá desetiletí a v roce 1996 si na trh s konzolemi dojde přidrzlá Sony a uvede PlayStationa, kterým podrtí konkurenci, PSka i PSP uznávám, ale nemám rád Sony za její přístup k hernímu trhu...
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 8. 1. 2007 18:45

Redman píše:Zdravím všechny.
Mám podobnej problém - jsem v bludným kruhu. Je někde ke stažení oficiální strategická příručka (vyjma informací na Gamefaqs)?
P.S.: Nechce se mi hrát 270 misí znovu :-("/quote]

Fuj, tak to ti nepovím...já v něm nebyl, ale smázl jsem si sejv s 175 misemi a dokončeným příběhem :cry:
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod rhumburak 8. 1. 2007 20:04

Dobrý návody s popisem misí a tím co je potřeba udělat pro jejich zpřístupnění jsou tady http://www.gamespot.com/gba/strategy/fi ... ?mode=faqs . Když si stáhnete ty největší tak tam by tam mělo bejt všechno potřebný. Doporučuju FAQ/Walkthrough by dark vortex. Ale když se dostanete do takovýo bludnýho kruhu tak se z toho fakt blbě dostává.
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 8. 1. 2007 20:13

A jinak na DS by mělo FFT vyjít taky takže hlavu vzhůru. http://ds.ign.com/articles/751/751451p1.html
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 9. 1. 2007 07:12

rhumburak píše:A jinak na DS by mělo FFT vyjít taky takže hlavu vzhůru. http://ds.ign.com/articles/751/751451p1.htmlh/quote]

to je HODNĚ dobrá zpráva :D . Já prostě Sony moc rád nemám, i když uznávám její výkonné platformy (PSP, PS3). A taky na NDS vyjde i FF XII (podle toho článku)!
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod rhumburak 9. 1. 2007 17:09

Jo FF XXI taky a dokonce už je i trailer na youtube. A hlavně to bude onlajnovka. Už aby to bylo.
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 9. 1. 2007 20:42

rhumburak píše:Jo FF XXI taky a dokonce už je i trailer na youtube. A hlavně to bude onlajnovka. Už aby to bylo.l/quote]

Ta se ale bude samozžejmě platit :(. Spíše se těším na FFT a FF XII. Sice nejsem majitelem NDS, ale tomuhle stroječku fandím a doufám, že se naskytne příležitost, kdy budu moci klub majitelů NDS rozšířit o svoji maličkost :)

To Rhumburak: Crystal Cronicles? Tak to bude zajímavý... :D
Naposledy upravil Torham dne 11. 1. 2007 21:17, celkově upraveno 1
Torham
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka