Nejočekávanější a vysněné hry pro NDS

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod simsah 22. 12. 2007 21:19

Dragon King píše:aha tak si zozen nejaku flashkartu a stiahni si to.....a vlastne R4 pusti GBA hry??

Ne.
...
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dragon King 22. 12. 2007 21:23

aaaaaaaa ale nejaka flashkarta do slotu 2 ano???a zasa je sponenute moje meno :oops: :oops:
<MUSIC is my life....sXe MMC
Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers
Davsan:ciii woe.. anblívbl.. :D kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu..:D
fanousek fan doupe podcastu.
Dragon King
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 22. 12. 2007 21:26

Jo to existuje...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 22. 12. 2007 21:48

simsah píše:Ja NECHCI GS na wii, chci ho na DS, nebo klidne na GBA - pod perinou me nikdo nerusi, ale v obyvaku ... :?
Jsem téhož názoru, ale pokud vyjde na Wii, tak si ho nesmim nechat utýct..... :wink:
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Dragon King 22. 12. 2007 22:03

a budes parit pod postelou s TV:D
<MUSIC is my life....sXe MMC
Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers
Davsan:ciii woe.. anblívbl.. :D kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu..:D
fanousek fan doupe podcastu.
Dragon King
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 1. 2. 2008 12:32

Stále očekávám pokračování Resident Evil :D ... když už dali jedničku, proč nedají další? ;)
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 7. 2. 2008 13:42

Review Assasin creed pro NDS http://ds.ign.com/articles/850/850139p2.html No podle videí se mi to zdá hodně naskriptované a nemáte žádnou volnost...ještě vám šipka ukazuje kde jít...spíše takový prince of persia mi to připadá
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Thowt1 7. 2. 2008 14:49

hmm ked sme tu aj u vysnenych hier ... nie je na DSku nejaka hra, kde by sa dalo stylusom akoby klovat do oci? pripadnenejake ine mucenia/zlerobenia? :lol:
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 7. 2. 2008 14:56

A máme tady sadistu :-) raději si vyrob Voodoo panenku a bodej si do ní :-) nevím o takové hře na NDS
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod davee 7. 2. 2008 15:21

Thowt: Snad ti postaci Trauma Center. Tam operujes, operujes a najednou uz pitvas :-)
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Thowt1 7. 2. 2008 15:25

to mi pride uz moc vazne, ja som mal na mysli nieco viac zabavneho, trhleho, cosi ako rayman raving rabbits, ... to su sice na DS nehral /ja som na DS vlastne este nic nehral :)/, ale myslim, ze by to bola celkom zabavna minihra - klovat zajov do oci :mrgreen:
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod Logan007 7. 2. 2008 15:37

tak ten AC vypada dobre, takovy hry me bavi... uvidime.. .;)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod HALI32 8. 2. 2008 09:01

Tak jsem zkoušel Asasina...a je to celkem dobrý, akorát trochu neplynulé...jinak je to ve stylu parkour s bitkama, učíte se nové pohyby s mečem...zatím jsem měl nějaké 2 minihry, které jsou okopírované z jiných her...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Clip 10. 2. 2008 14:24

ja taky porad doufam v GTA(grand theft auto) na DS...ale asi nikdy nebude.. jen na GBA a to me moc nebavilo.. nevite nekdo jestli nekdy vyjde GTA nebo neco podobnyho na DS??? :( :( :cry:
Clip
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 10. 2. 2008 14:41

DS zase nemá takový výkon a možností aby udělali GTA...lepší jak na GBA to určitě nebude...
Nestačí ti Metroid, Pokemoni, Zelda??? ... ;) ...
HALI32
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka