Nejočekávanější a vysněné hry pro NDS

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod klimt 2. 11. 2006 13:08

Wario the Thief.(Warioland 5).
klimt
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pierek14 2. 11. 2006 13:59

Právě hraju NFS Carbon: Own the City pro NDS. Graficky je to hodně dobrý. Hratelné to je - je to sotkrát lepší než U2 nebo MW, ale přesto to ještě není ono. Zdá se mi, že to auto je jako bota na ledu... jinak dobrý, ale 1200 bych za to fakt nedal.
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Sindy-Dog 2. 11. 2006 14:40

pierek14 píše:Právě hraju NFS Carbon: Own the City pro NDS. Graficky je to hodně dobrý. Hratelné to je - je to sotkrát lepší než
"Jak má něco prsa nebo kola, tak s tím dříve nebo později budeš mít problém"...
Sindy-Dog
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pierek14 3. 11. 2006 10:12

Neboj, tu skupinu jsem na mysli neměl ;)
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Logan007 3. 11. 2006 11:38

No, ani Carbon na mě neudělal dojem a pořád si myslím, že je to humusácká hra, ale pokemonon ranger se celkem poved. krátí čekání na plnohodnotné pokemony...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod pierek14 3. 11. 2006 17:36

Pokémon Ranger je hodně dobrej...

to by byla mysivní kombice - Pearl/Diamand + Ranger + 3D souboje!!!

Carbon je náhodou dobrej. Když vezmu v potaz jiné závodní hry pro NDS tak je Carbon zatím jeden z nejlepších vedle Asphaltu GT a Mario Kartu.
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Sindy-Dog 4. 11. 2006 09:37

Carbon je po Mario Kart jedinou dobrou závodní hrou na NDS. Je to sice znovu v noci, což je otrava, ale hratelností a atmosférou to přirovnávám ke hře Burnout: takedown na PS2.

PS: proč jsou ve hře wingmani??
Sindy-Dog
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 4. 11. 2006 09:50

No nevím, jaksi se mi ten Carbon pořád nelíbí... Hlavně ta grafika oproti Mario Kart pokulhává... Snad se brzo dočláme Didy Kong Racing...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Sindy-Dog 4. 11. 2006 10:10

Oproti hrám typu Dragon Quest, Contact apod. je to už alespoň o GRAFICE. Žádné barevné dobrodružství...
Sindy-Dog
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 4. 11. 2006 10:20

to rozhodně, ale mě nikdy nfs moc nebraly...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod pierek14 4. 11. 2006 11:01

Sice je to v noci, ale za to oproti U2 se ta noc i "mění". Jednou jedeš opravdu v noci, pak zase třeba ráno (světle modrá obloha) a pak zase při východu nebo západu slunce (červená obloha)
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 4. 11. 2006 11:47

Na didy kong racing se už moc těším...koupí mi to segra protože ta dodnes hraje mario kart a pořád se ptá že kdy vyjde nějaká podobná hra že to chce koupit takže to mám fajne :-)

Taky si říkám proč píšete že NFSC se odehrává v noci protože já jsem v tom prvním městě a pořád tam mám den a ne noc
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pierek14 4. 11. 2006 13:28

Doufám jen, že se Diddy Kong Racing nebude přesouvat do haleluja. Měl by vyjít v Evropě v prvním čtvrtletí 2007... nevíte někdo jestli bude podporovat i wifi connection?
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Logan007 4. 11. 2006 14:24

pierek14 píše:Doufám jen, že se Diddy Kong Racing nebude přesouvat do haleluja. Měl by vyjít v Evropě v prvním čtvrtletí 2007... nevíte někdo jestli bude podporovat i wifi connection?c/quote]

Wifi connection by podporovat měl a s tím datem to snad taky klapne...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 4. 11. 2006 18:16

OT o Falloutu online přesunut zde http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?t=4053
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka