Nejočekávanější a vysněné hry pro NDS

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sindy-Dog 1. 11. 2006 12:33

sega.maniac píše:K tomu Tombraideru v uvodu. tak 6 chapu ale tobe pride 5 lepsi nez sedmicka? :roll:

Nevím, jak dolouho si hráčem, ale když jsem si poprvé v roce 97 koupil Tomb Raidera 1 na psx, bylo to něco, co se nedá popsat. pocit samoty v nekonečně dlouhých levelech byl naprosto jedinečný a stejný pocit jsem zažil pouze u TR2, 3 a 4. nynější sedmička je je odvar, který si nezaslouží! delší pozornost. Je to věc přístupu. Hráči chtějí akci a ne dlouhé bloudění a přemýšlení... Blil bych z toho, jak se snaží napovídat u každého kroku, každého úkolu. Navíc dělají postavy všechno sami, takže se už mačká pouze tl. fire :(

PS: dal bych si Alien Trilogy DS!
"Jak má něco prsa nebo kola, tak s tím dříve nebo později budeš mít problém"...
Sindy-Dog
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pierek14 1. 11. 2006 13:03

Mě by se líbil nějakej porádnej 3D tennis nebo kulečník (ten v 42 Alltime Classics je blbej)
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod autofacr 1. 11. 2006 13:50

sega.maniac píše:K tomu Tombraideru v uvodu. tak 6 chapu ale tobe pride 5 lepsi nez sedmicka? :roll:

Pětka byla do té doby sice nejkratším Tomb raiderem, ale i tak si ještě ve větší části hry udržela původní atmosféru. Od šestky mě už bohužel žádný Tomb nechytil. Jak už napsal SindyDog- v prvních dílech šlo hlavně o hádanky a zmiňovanou atmošku. Noví Tomb raideři se už totálně vezou na vlně herní komerce.
Né jednou obrazovkou živ jest člověk.
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Stanner 1. 11. 2006 15:53

Me by zajimalo, jestli na NDS vyjdou nebo jestli uz vysly nejake "hry pro dospele".. Ted nemam na mysli nejaky XXX:).. Ale treba Kawashima nebo nejaky programky ala Opera Nebo vubec i hry.
GB-> GBC-> GBC + Xchanger-> GBA sp Zelda Edition-> NDS-> NDS lite-> PSP!!
Přecházím ke konkurenci!
Stanner
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 1. 11. 2006 17:09

Logan007 píše:Ty Setleři maj bejt hodně kvalitní, ale i ten panzer general by mohl bejt good. Jo a na DS už jedna RTS vyšla, ale raději o ní nechtějte vědět - framerate tak 3, blbý ovládání,.... Hrůza pomyslet.r/quote]

Mě to zajímá co je to za RTS??Takový MGS by nebyl špatný na NDS :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod autofacr 1. 11. 2006 17:32

Peter S. Kenedy píše:
Logan007 píše:Ty Setleři maj bejt hodně kvalitní, ale i ten panzer general by mohl bejt good. Jo a na DS už jedna RTS vyšla, ale raději o ní nechtějte vědět - framerate tak 3, blbý ovládání,.... Hrůza pomyslet.r/quote]
Mě to zajímá co je to za RTS??Takový MGS by nebyl špatný na NDS :-)-/quote]

Mě napadá pouze hra Real Time Conflict - Shogun Empires-na tu by ten popis celkem seděl. No a jinak Metal Gear bych si také dal, když už vyšel na Gamecube, tak by ho teoreticky časem mohli udělat i pro DS.
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 1. 11. 2006 18:14

Přesně! Real TimeConflict - Shogun Empires. S tím MGS - nevím, ale na DS to nevyjde a pokud jo, tak to dopadne jako splintr... :-(
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod autofacr 1. 11. 2006 19:07

Brrrrr!!!
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 1. 11. 2006 19:38

Vážně, ta hra ze screenů vapadala dobře, jenže to dopadlo špatně..
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Sindy-Dog 1. 11. 2006 19:53

Opravdu Brrrrrrr!!!
"Jak má něco prsa nebo kola, tak s tím dříve nebo později budeš mít problém"...
Sindy-Dog
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pierek14 1. 11. 2006 21:48

Metal Gear Solid pro NDS? To podle mě můžeme zapomenout, ledatak kdyby se PSP prodávalo hodně špatně - což nehrozí.
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Paar 2. 11. 2006 05:43

na NDS MGS nechci, nebylo by tam namluveni. no ale snad takovy problem by to nebyl...
chtel bych na NDS System Shock.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod DarthRu 2. 11. 2006 07:22

chybi mi tu NHL, potom nejaka strilecka typu FarCry... Metroid je moc futuristickej... a potom by nevadily nejaky zavody, ale hodne dobre zpracovany, ne jako ridge racer
GB -> GBC -> PC - > NDSL -> X360

shanim: Fight Night Round 3 a Assasins Creed - xbox 360

kliknutim na dolni reklamy na mem "www" mi pomuzete a potesite mne tim :)
DarthRu
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 2. 11. 2006 07:56

no a to nhl by se hodilo..
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Sfizi 2. 11. 2006 12:19

DarthRu píše:chybi mi tu NHL, potom nejaka strilecka typu FarCry... Metroid je moc futuristickej... a potom by nevadily nejaky zavody, ale hodne dobre zpracovany, ne jako ridge racer

Teď vyšly na NDS NFS:Carbon.. a ty by podle všeho měly bejt brutální:D
Ještě jsem si je nestihl obstarat:)
EN DÉ ES Tačink is gud! :)
Sfizi
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka