Nejočekávanější a vysněné hry pro NDS

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod autofacr 31. 10. 2006 18:05

Tak jsem tak přemýšlel (tomu se nesmějte) o tom, které hry mi na mém dvoudisplejovém miláčkovi schází a v hlavě mi vyjel celkem dlouhý seznam přání. Jak rád bych se například znovu ponořil do světa prozkoumávání hrobek a starých chrámů v některém z prvních pěti dílů Tomb raidera (6,7 už neberu), nebo okusil atmosféru nefalšovaného hokejového klání v NHL, při němž jsme se SindyDogem na celou noc ztratili pojem o kyvadlových hodinách. Objeví se někdy na DS tyto hry? (nemyslím Tomb Raider legend) A je ještě někdo, kdo by si přál tento, nebo jiný druh her, který na DS zatím není?
Né jednou obrazovkou živ jest člověk.
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 31. 10. 2006 18:17

Jelikož mi přibylo k NDS PSP tak už mi nic nechybí :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 31. 10. 2006 18:19

Já bych si přál fallout - ať už 1,2,nebo tactics... a potom nějakou pořádnou realtime strategii - nejlépe starcraft :D
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod simsah 31. 10. 2006 18:20

Já bych chěl, aby vyšel nějký výukový program angličtiny a japonštiny :) myslím, že k tomu je DS jako dělané.
...
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod autofacr 31. 10. 2006 18:24

simsah píše:Já bych chěl, aby vyšel nějký výukový program angličtiny a japonštiny :) myslím, že k tomu je DS jako dělané.a/quote]

English training už sice vyšlo, ale aby ti to k něčemu bylo, musel bys nejdříve umět perfektně francouzsky, německy, či španělsky(aj.). Česká verze této "hry" se dá jen stěží očekávat... bohužel... :(
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod simsah 31. 10. 2006 18:29

Však ono se dá angličtinu učit i bez češtiny, jenom musíš mít už nějaké znalosti.... nemusí to být takový problém...
...
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod autofacr 31. 10. 2006 18:34

simsah píše:Však ono se dá angličtinu učit i bez češtiny, jenom musíš mít už nějaké znalosti.... nemusí to být takový problém...o/quote]

V to, že to půjde i bez češtiny, jsem také původně doufal, ale takhle to asi pro tvůrce bylo jednodušší...
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod simsah 31. 10. 2006 18:38

Třeba oxford něco vymyslí :) myslím, že by se to chytlo...
ale k té japonštině by nějaký sekundární jazyk asi potřeba byl :D
...
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sindy-Dog 31. 10. 2006 18:39

Sním o NHL 2K7 na DS, které si "bohužel" zahraji jenom na PS2. Dále pak Tomb Raider 1, kterému se může vyrovnat pouze Tomb 2 a Tomb 3 a 4. Mám nápad: dejme dohromady nějaké peníze a kupme licenci na Tomb Raidera. Požádáme Micana, aby to nějak převedl na DSko a jsme v balíku... Nejsme přeci jediní, kdo by si to znovu zahrál??
"Jak má něco prsa nebo kola, tak s tím dříve nebo později budeš mít problém"...
Sindy-Dog
Killing Spree

Odeslat příspěvekod autofacr 31. 10. 2006 18:49

A co takhle pořádné rally, či silniční závody? (TOCA atp.)
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 31. 10. 2006 19:24

Ohlášen remake první Lary
30.10.2006 16:10 | Ladislav Leimer | PC hry | trvalý link | diskuse | zdroj: Worthplaying
Lara Croft Tomb Raider Anniversary To, o čem se doposud pouze šeptalo, se konečně ukázalo býti pravdou. Eidos dnes oficiálně oznámil remake původního dílu Tomb Raider pod názvem Lara Croft Tomb Raider: Anniversary. Hra bude využívat upravený engine Tomb Raider: Legend, přičemž levely budou upraveny požadavkům dnešních hráčů, ale zároveň by svým designem měly uspokojit i milovníky deset let starého originálu. Přesto bychom se měli dočkat více nového, než známého. Opět se tak vydáme na honbu za mystickým artefaktem jménem Scion. Nejlepší zprávou však zůstává, že za vývojem hry opět stojí Crystal Dynamics, tým, kterému se na rozdíl od Core podařilo vytáhnout Laru z bláta, respektive kobky. Hra je určena krom PC i na konzole PlayStation 2 a PSP

Uz se moooc tesim na Tomb Raidera jedna na PSP!!
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod simsah 31. 10. 2006 19:27

Spletl sis topic :wink:
...
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod autofacr 31. 10. 2006 19:42

Navíc se obávám, že půjde stejně jen o fušeřinu. Mým skrytým snem je Lara v původní podobě převedená na dva displeje... Zkrátka mi chybí nějaká pořádná adventurka z pohledu třetí osoby. Mario 64 je sice super, ale ještě raději bych si zahrál něco více realistického...
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 31. 10. 2006 19:53

No, já bych chtěl nějaké RPG ze staré školy(Baldur,Fallout,...) a každobádně starcraft!
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 31. 10. 2006 20:03

NDS je pro RTS jako stvořené a zatím nic
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Další stránka