Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
autofacr píše:pierek14 píše:Arašid: Já si myslím, že Lite je praktičtější. Můžeš s tí mkonečně hrát na slunci, máš delší výdrž, delší stylus, lepší display a dle mého názoru i lepší tlačítka.o/quote]
Mně osobně více vyhovovala tlačítka na starém DS-hlavně směrový kříž, ale hodně záleží (dle vlastní zkušenosti) na štěstí, jaké DS lite se ti dosane do ruky. Já jsem třeba (zatím) neměl s prasklým kloubem žádný problém, ale na mém prvním černém DS lite byl mrtvý pixel a po čase přestalo správně fungovat levé přední tlačítko a směrový kříž byl hned od začátku hodně necitlivý (musel jsem na něj hodně tlačit). Tento kus jsem vyměnil za nový, kde ovšem byl zřetelný mrtvý bod přímo uprostřed displeje a nyní mám zatím sice nejlepší, ale též ne zrovna dokonalý kus- přední levé tlačítko je hodně "vachrlaté" a šipka též není z nejpřesnějších a navíc mám pod displejem celkem naprášeno. Tato jemná zrnka prachu okrajově vytváří pocit letní hvězdné oblohy-což není problém pro člověka s extrémně romantickou duší, ale mě to v tomto případě celkem štve...
A co se týče prasklých kloubů, tak SindyDogovi se objevily (u DS lite white) již na dvou kusech přibližně po měsíci-a vím, že v jeho případě nešlo o žádné extrémní používání, či špatné zacházení- takže můj osobní názor je, že chyba je v samotné výrobě.
Na závěr: Pokud někdo touží po přístroji, o jehož údržbu a zacházení s ním se nemusí příliš starat a nevadí mu méně kvalitní displej a design, ať si koupí starý typ DS. Já jsem si osobně zamiloval celkový vzhled i displej DS lite, avšak jeho křehkost a ne zcela vychytaná kvalita konstrukce, či snad použitých materiálů, ve mě vyvolává lehce rozpačité pocity.s/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků