Stare Nds alebo Nds lite??

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lukaspotter 3. 10. 2006 18:21

Ale ja mam 12 rokov a na ds si sporim sam a vzhlad stareho ds mi as tak moc nevadi. Takze myslim ze si objednam stare ds. A este sa chcem opytat ci na http://www.prodejher.cz je dobra cena ds - 3850
Lukaspotter
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 10. 2006 18:38

Tady je máš za stejnou cenu a i s hrou nintendogs...ovšem modrý je vyprodán a růžový asi nechceš :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rhumburak 6. 1. 2007 12:10

Taky jsem se rozhodoval mezi DS a DSL ale baterka a dislplej zvítězily. Když se daj vedle sebe tak je ten disp. fakt dost znát. A stylus je o něco tlustší takže se rozhodně o něco lépe drží. Jediný co mi na DSL vadí jsou tlačítka a polohovej kříž. Na něm se směr do úhlopříček mačká fakt blbě. Ale dá se na to zvyknou. A jinak koupě rozhodně přes dvdcrave. sice to trvá necelej tejden ale je tam za necelý tři litry. Ale nezapomeň si rovnou objednat redukci na evropskou zásuvku, jinak si to nebudeš moct nabíjet.
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ivank 6. 1. 2007 20:47

podla tvojho postu myslim ze si SR takze http://www.brloh.sk
ivank
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sindy-Dog 6. 1. 2007 22:01

autofacr píše:
pierek14 píše:Arašid: Já si myslím, že Lite je praktičtější. Můžeš s tí mkonečně hrát na slunci, máš delší výdrž, delší stylus, lepší display a dle mého názoru i lepší tlačítka.o/quote]

Mně osobně více vyhovovala tlačítka na starém DS-hlavně směrový kříž, ale hodně záleží (dle vlastní zkušenosti) na štěstí, jaké DS lite se ti dosane do ruky. Já jsem třeba (zatím) neměl s prasklým kloubem žádný problém, ale na mém prvním černém DS lite byl mrtvý pixel a po čase přestalo správně fungovat levé přední tlačítko a směrový kříž byl hned od začátku hodně necitlivý (musel jsem na něj hodně tlačit). Tento kus jsem vyměnil za nový, kde ovšem byl zřetelný mrtvý bod přímo uprostřed displeje a nyní mám zatím sice nejlepší, ale též ne zrovna dokonalý kus- přední levé tlačítko je hodně "vachrlaté" a šipka též není z nejpřesnějších a navíc mám pod displejem celkem naprášeno. Tato jemná zrnka prachu okrajově vytváří pocit letní hvězdné oblohy-což není problém pro člověka s extrémně romantickou duší, ale mě to v tomto případě celkem štve...
A co se týče prasklých kloubů, tak SindyDogovi se objevily (u DS lite white) již na dvou kusech přibližně po měsíci-a vím, že v jeho případě nešlo o žádné extrémní používání, či špatné zacházení- takže můj osobní názor je, že chyba je v samotné výrobě.
Na závěr: Pokud někdo touží po přístroji, o jehož údržbu a zacházení s ním se nemusí příliš starat a nevadí mu méně kvalitní displej a design, ať si koupí starý typ DS. Já jsem si osobně zamiloval celkový vzhled i displej DS lite, avšak jeho křehkost a ne zcela vychytaná kvalita konstrukce, či snad použitých materiálů, ve mě vyvolává lehce rozpačité pocity.s/quote]

Musím souhlasit, Bratře. Doporučuji staré DS s výraznou představivostí lite displayů :) .
"Jak má něco prsa nebo kola, tak s tím dříve nebo později budeš mít problém"...
Sindy-Dog
Killing Spree

Předchozí stránka