od StefiCZ 5. 12. 2011 17:32
tdjohn: Pane bože, je to tu zase. A zase stejná odpověď, běž si ho do psího za*ku už konečně koupit
Pokud máš rád jRPG tak prostě prohloupit nemůžeš, navíc 90% her z ps1 je tu parádně hratelných kvůli menšímu displeji a i dnes se na ně dá koukat, což by u velké tv nešlo a většina hráčů by ty hry shledalo jako nehratelné. Jak už jsi psal GOWka jsou super, GTA též, z tohohle žánru vím že vyšla na psp předělávka GUN, o kvalitě portu nevím ale na ps2 mně to hodně sžíralo
Dále Little Big Planet - paráda, jen je škoda chybějícího onlinu. Metal Gear Solid/AC!D pro fanoušky jistota, ze závodů se mi strašně líbil Motorstorm nebo Midnight Club, z plošinovek Daxter a Ratchet and Clank též doporučuju, Killzone rozhodně taky stojí za hřích, v co-opu parádní. Dále třeba obskurní Monster Hunter tady by to ale nebylo doporučení přímo ode mně, většina lidí ho miluje, mně přišel ale celkem hardcore, mohl bych psát pořád dál ale vážně mě to už nebaví
Jen bych teda tu ps2ku doporučil asi ještě o chlup více
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360