No ono Little Big Planet na psp je docela ošemetná záležitost. Hlavní síla původní hry byla v multiplayeru a ten v psp verzi chybí...
K těm RPGčkám, moje nejoblíbenější jsou jRPG takže výběr především z nich: Už tu jednou zmiňované FInal Fantasy VII Crisis Core, pokud si hrál původní FF VII tak CC budeš milovat
Pokud ne okamžitě si ji stáhni z PSN, protože se bojím že lepšího jRPG už se nikdy nedočkáme. Dále bych rozhodně doporučoval Shin Megami Tensei Persona 3 Portable, jen by tu mohl být problém ve shánění originálky. Kdyby ti nevadila 2D grafika na psp vyšli předělávky takových velikánů jako Star Ocean 1/2, Valkyrie Profile ( tyhle 3 jsem zatím nehrál ), Final Fantasy I/II/IV - hraju 4tý díl a je to lahůdka
ovšem spíše pro odrostlejší v tomhle žánru, potom tu je něco mezi jRPG a tahovou strategií Valkyria Chronicles II - ůžasná hra, zrovna opět hraju jedna z nejlepších na psp. Něco z jiného soudku by byl Monster Hunter, o něm ale možná něco víš z Wii nebo 3DS
Kdyby jsi náhodou holdoval hrám jako Dungeon Siege, vyšel speciální díl na psp Dungeon Siege Throne of Agony a další 2 hry v tomhle stylu: Untold Legends I/II. Já je nehraju takže neporadím jaké jsou, kámoš byl na všech třech jednu dobu poměrně závislý
EDIT: Ještě jsem zapomněl na Kingdom Hearts Birth by Sleep, skvělý doplněk ps2 dílů. Nakonec ječtě připíšu sérii Ys, fanoušků má po světě hodně na mně vždy byla ale hrozně moc akční...
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360