Only for PSP

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod AlienX 15. 4. 2008 11:44

slim som este nedrzal v ruke, takze neviem
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod chazyk 15. 4. 2008 17:10

Tak ja jsem ho hral, ale ze by me nejak bavil, to zas ne...Spis TH Underground 2 me hodne bralv a kdyz jsem ho mel tak jsem na PSP nehral nic jineho..V Project 8 se snazi moc o realismus, coz se jim ale nedari
Keep your eyes open wide...
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 15. 4. 2008 17:27

tak to hej tony hawk underground 2 remix sa mi zda lepsi
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Noxx 15. 4. 2008 17:36

no bohuzel THUG 2 remix mi nikdo nenabizi takze se asi bud muset spokojit s project8
PSP Slim ICE SILVER fw 5.02 GEN • 8GB MS pro duo
MGS: Portable Ops
Noxx
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chazyk 17. 4. 2008 20:32

Ted jak si ctu ten muj predchozi prispevek, tak mi doslo, ze to vyznelo jakoby to byla nejaka strasne hra ... To rozhodne ne, jenze ja to hral celkem dlouho na PS2 a kdyz jsem zjistil, ze na PSP je to uplne stejne jako na velke konzoli, celkem me to nastvalo .. Pokud jsi nemel tu cest nekdy predtim s Projectem 8 tak te podle me bavit bude :wink: ..Pak napis jestli te to bavi nebo ne :wink:
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Noxx 17. 4. 2008 21:19

no mel mi prijit postou ve stredu, ale stale mi nic neprislo:(
Noxx
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chazyk 18. 4. 2008 17:53

Aha, no az prijde tak napis prvni dojmy :wink:
Ale co me na te hre nejvic stvalo byl soundtrack, protoze tam zacali cpat hrozne songy, nej byl v prvnich trech dilech ( 3. Dil je taky mojim nejoblibenejsim z cele serie i co se hratelnosti tyce )
Hral jste nekdo Medal of Honor Heroes 2? Ja to zacal vcera hrat a nevim nevim, znatelne mi tam chybi 2.analog, ovladani je strasne :(
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jannnn 20. 4. 2008 10:33

Cus,

kamos si na zelandu koupil PSP a ted by ho potreboval pouzivat tady, takze nez prileti, mam mu to zaridit. Tak redukci mezi zasuvkama sezenu v pohode, ale me by spis zajimalo, jestli nahodou neni u PSP mozne odpojit z trafa nabijecky ten kabel s vydlici na konci. Tak jak to jde treba u nabijecek ntb. Potom by totiz stacilo koupit jen ten kabel - mnohem elegantnejsi a mozna i levnejsi

Takze muj dotaz je:

a) da se to takto odpojit? tedy ten kabel s zastrckou vypojit z trafa a dat tam jiny?
b) pokud ano, jaka je tam u toho trafa koncovka - ci spis lepsi bude primo odkaz na ten kabel kde koupit nekde
jannnn
First Blood

Odeslat příspěvekod chazyk 20. 4. 2008 19:25

Myslis jako jestli se to da odpojit tak jako je na obrazku?
Obrázek
Pokud jo, tak jsem ti odpovedel pouze na prvni cast tve otazky, snad me nekdo doplni :wink:
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jannnn 20. 4. 2008 20:03

Jo, tak jsem to myslel ... mno v garáři někdo psal že to nejde. Navíc toto se mi nezdá jako ofiko adaptér...

edit: hm, ale když teď šťourám v googlu, tak to vypadá že to snad i u ofiko odpojit taky jde :hm
jannnn
First Blood

Odeslat příspěvekod chazyk 21. 4. 2008 12:04

Jasne ze to jde, mam PSP a k nemu v krabici jsem dostal tez tuhle nabijecku, ktera je slozena ze 2 casti :wink: Jenom ten konec je na tom obrazku ode me jiny, tohle je pro nejaky cizi region (Anglie?)..
Takze to odpojit jde :wink: Jenom jsem se vcera dival letmo na nejake eshopy a tu cast nabijecky, kterou shanis ty jsem nikde nevidel, ale byl jsem mozna tak na 2 nebo 3 eshopech, proste musis hledat :wink:
chazyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod srato 21. 4. 2008 17:36

najdu nekde seznam her ktere podporuji gameshare mod?
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Noxx 21. 4. 2008 20:27

myslim za na console foru ten seznam je... ale mozna si to pletu s infrastrukture multiplayerem
z her ktere mam to umi: MGS: Portable Ops, Loco Roco, Tekken: DR, Sega Rally, Burnout:legends, Gangs of London
Noxx
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 24. 4. 2008 15:53

Wipeouti. Burnouti.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Majklbig 25. 4. 2008 14:18

Na PSstore se objevily nové hry: Bisi bashi a C&C, faj no, ale proč tam nedají třeba Crashe 2,3, když na US už je. Jinak nehrál někdo Bisi bashi na PSX, co si pamatuju na recenzi OPSM, tak to chválili.
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka