Only for PSP

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Filca 31. 8. 2007 11:49

**** píše:nemate nejake info ci videa o God of War: Chains of Olympus, ted jsem cetl ze uz je to naspadnuti.
(argumentace mnozstvim "inteligentnich" temat mne taky rozesmala :D)

God of War: Chains of Olympus videa

teaser trailer: http://www.youtube.com/watch?v=sJrTVg-TG_M
gameplay video: http://www.youtube.com/watch?v=MOC1Zqn3LEs
E3 trailer: http://www.youtube.com/watch?v=PvMe6zVFMQI
gameplay video: http://www.youtube.com/watch?v=cky9gjwvFlM
gameplay video: http://www.youtube.com/watch?v=8B9fsDJsVks
Gamespot preview: http://www.youtube.com/watch?v=ELP_vzzVu0A
Redaktor PC, Sony PSP a mobilních her na GameSport.cz
Filca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 31. 8. 2007 12:45

shaftik píše:Ono je hlavne rozdil ze na console-forum.net neni problem se bavit o warezu takze tam ti poradi ze vsim,ale zase to ma svoje plusy a minusy jako vzdy :)
treba doupe je i na mmorpg,ds a castecne psp a to se hodi pro novacky :D

hlavni rozdil je spis v tom, ze na Doupeti je vekovy prumer uzivatelu o deset let napred a jsou tady (vetsinou fungujici :)) moderatori.
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Sindy-Dog 31. 8. 2007 14:28

Dark_one píše:
shaftik píše:Ono je hlavne rozdil ze na console-forum.net neni problem se bavit o warezu takze tam ti poradi ze vsim,ale zase to ma svoje plusy a minusy jako vzdy :)

hlavni rozdil je spis v tom, ze na Doupeti je vekovy prumer uzivatelu o deset let napred a jsou tady (vetsinou fungujici :)) moderatori.

Také mi na tom fóru lidé moc nesedí. Tento mix je asi lepší. I když trochu pochybuji o inteligenci některých vrstevníků, co reagují negativně bez jakékoliv nadsázky. Asi by to chtělo nejdřív přemýšlet a potom činit..
"Jak má něco prsa nebo kola, tak s tím dříve nebo později budeš mít problém"...
Sindy-Dog
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Filca 31. 8. 2007 14:52

Sindy-Dog píše:
Dark_one píše:

Také mi na tom fóru lidé moc nesedí. Tento mix je asi lepší. I když trochu pochybuji o inteligenci některých vrstevníků, co reagují negativně bez jakékoliv nadsázky. Asi by to chtělo nejdřív přemýšlet a potom činit..
Filca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 31. 8. 2007 19:36

Nedavno si kamarad sehnal PSP (s 3.40 OEA) a pustil mi na me prani Silent Hill. Tedy panove, jak tu nekteri rikaji ze by si nekoupili konzoli na hrani starych her (uz asi proto ze jsou stare :-) ), tak tohle by je presvedcilo. Ja osobne si nechci zadelat sveho bileho milacka nejakym customFW (uz z duvodu vlastni technicke neschopnosti a permanentni smuly), ale tohle me malem presvedcilo abych do toho sel. Hra vypada na tomto mensim displeji skvostne. Je treba omluvit na dnesni dobu ponekud chudsi modely postav atd. presto je hra krasna a jako na hrani v posteli delana.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod weca 31. 8. 2007 19:38

Taky bych si to rád zkusil :)
Daddy´s home!

AC (HC) Sparta Praha & Chelsea FC FAN!
weca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Filca 31. 8. 2007 20:03

N.Marko píše:Nedavno si kamarad sehnal PSP (s 3.40 OEA) a pustil mi na me prani Silent Hill. Tedy panove, jak tu nekteri rikaji ze by si nekoupili konzoli na hrani starych her (uz asi proto ze jsou stare :-) ), tak tohle by je presvedcilo. Ja osobne si nechci zadelat sveho bileho milacka nejakym customFW (uz z duvodu vlastni technicke neschopnosti a permanentni smuly), ale tohle me malem presvedcilo abych do toho sel. Hra vypada na tomto mensim displeji skvostne. Je treba omluvit na dnesni dobu ponekud chudsi modely postav atd. presto je hra krasna a jako na hrani v posteli delana.

Konečně po dlouhe době člověk ktery nemá CFW. Marko, vítej ve spolku origo UMD userů :wink:

OT: Po kolika příspěvcích mi zmizí konečně ten status Killing Spree :roll: a není to čirou nahodou z Unreal Tournament :wink:
Filca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 31. 8. 2007 20:06

ja som taky hybrid hehe
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Filca 31. 8. 2007 20:13

No super :D Jak sem pořád na console-forum tak už sem si myslel že člověk kterej si kupuje UMD už ani neexistuje :wink:
Filca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod davee 31. 8. 2007 20:14

Filca píše:OT: Po kolika příspěvcích mi zmizí konečně ten status Killing Spree :roll: a není to čirou nahodou z Unreal Tournament :wink:w/quote]

Tady najdes odpoved ohledne povysovani - http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?t=613
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Filca 31. 8. 2007 20:36

Diky, konečně jsem nalezl odpovědi na své otázky. Takže jsem zjistil že titulu Killing Spree se asi nikdy nezbavim :-D 500příspěvku dam tak možná za 5 let.

Dark_One: Jsem mislel že ten tvuj titul je nějakej forek z tvy strany a ona je to upominka od Admina :) Teda teda
Filca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 9. 2007 10:52

Filca píše:No super :D Jak sem po?ád na console-forum tak u? sem si myslel že člov?k kterej si kupuje UMD u? ani neexistuje :wink:-/quote]

Od jiste doby si neporizuji palene ci jinak zpiratene hry. Ja sem totiz ZBERATEL. Proste mi je lito kdyz ty hry pak bez dohrani jen tak lezi, prijde mi to jako promarneni ucelu ke kteremu byly stvoreny. Navic, daji se sehnat za relativne nizkou cenu a clovek ma radost z obalky, manualu a vubec moc hezky to vypada ve vytrine. Clovek si toho potom vice vazi...
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Filca 1. 9. 2007 11:47

N.Marko píše:
Filca píše:No super :D Jak sem po?ád na console-forum tak u? sem si myslel že člov?k kterej si kupuje UMD u? ani neexistuje :wink:-/quote]

Od jiste doby si neporizuji palene ci jinak zpiratene hry. Ja sem totiz ZBERATEL. Proste mi je lito kdyz ty hry pak bez dohrani jen tak lezi, prijde mi to jako promarneni ucelu ke kteremu byly stvoreny. Navic, daji se sehnat za relativne nizkou cenu a clovek ma radost z obalky, manualu a vubec moc hezky to vypada ve vytrine. Clovek si toho potom vice vazi...

Přesně! Jsi můj člověk! Neni nad hezkou originálku. Snad se v budoucnu dostanou PSP hry na takovou uroven jako třeba PC, kdy maš u origo baleni všelijaky serepetičky jako je mapa několik ruznejch příruček, postavičky atd...
Filca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod AlienX 1. 9. 2007 13:00

mapy su napr. u GTALCS/VCS
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike

Odeslat příspěvekod Filca 1. 9. 2007 13:34

Tak to je super, na VCS se chystam v pondělí a už se strašně těšim.
Filca
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka