1) V prodejně Gamehouse jsme koupili 4x DS Lite (3x černé, jedno bílé) v den uvedení pro český trh.
2) Po pěti dnech se na Autofacrovu ds objevil mrtvý bod, měnící se barvy, který je na horním displayi a skutečně to kazí dojem ze hry....doufejme, že stejného názoru bude i firma Conquest při reklamaci.
3) Další mrtvý bod na mém bílém ds lite. Tentokrát však bílý, a méně zářivější...
4) Znovu bílé ds...chovám se k němu jako pejskovi z Nintendogs, ale k mému překvapení jsem zjistil, že na levé straně je prasklý kloub otevírání. Nikde jsem s tím neříznul, ale od začátku, už když jsem ho dovezl domů, vykazovalo otevírání hlučnější zvuk, než u ostatních ds lite(stejný zvuk má i Clauni, kdy praskne?).
5) Černé ds lite mého kamaráda Boba, nového člena sektářů z Nintenda. Tolik radosti z nového ds zkazilo málo citlivé přední pravé tlačítko (r).
6) Bílé ds...

7) Co říci závěrem?? Kupovali jsme 4 NDS Lite a z toho 3 už mají závadu, a to po 14!- ti dnech používání. Nespadlo nikomu na zem, nehráli jsme s ním vodní pólo ani házenou. Možná mne budete kamenovat, co že si to vymýšlíme, ale zkusil jsem si zahrát na starém nds a musím konstatovat, že po několika pádech a odřeninách funguje i po bezmála roce a půl perfektně, bezchybně. Doufáme, že se jedná o nějakou "chybnou větev", která s ds lite neporoste dál.
FaNitos - SindyDog+Autofakr