Nintendo DS Lite

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod pierek14 16. 11. 2006 07:34

Moje stříbrné DSko vypadá po roce a půl fakt strašně. Ta barva slezla na hodně místech. Chtělo by to nějaké ty nálepky přes celé DSko.
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod lasice 16. 11. 2006 08:13

ahoj
poridil jsem si NDS lite k tomu SC+SK
stahnul classic zeldu 1 (hra pro GBA to jiste vite) a nedari se mi spustit, jede vam tato hra na NDS? jestli ano jak ji rozchodim?
prosim o radu diky moc
FW mam 1.7
game manager 2.57
lasice
First Blood

Odeslat příspěvekod Grim 16. 11. 2006 09:49

pierek14 píše:Moje stříbrné DSko vypadá po roce a půl fakt strašně. Ta barva slezla na hodně místech. Chtělo by to nějaké ty nálepky přes celé DSko.
Grim
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 16. 11. 2006 13:08

WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majorus 16. 11. 2006 13:11

Peter S. Kenedy píše:Tak už vím co dám na NDS Lite http://www.herniprislusenstvi.cz/ninten ... /3637.html :-)-/quote]

ty si ale Phrase :mrgreen: (to h je tam schválně :mrgreen: )
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod metuj 20. 11. 2006 08:29

Dlouho jsem tu nebyl - tak se predem omlouvam, za svou neinformovanost. Chtel bych se zeptat, kam zmizelo forum o zavadach NDS Lite. Porad zvazuji, zda jej koupit a chtel jsem se mrknout, zda se prvni technicke problemy teto konzolky casem zlepsily (hlavne praskajici kloub a td.). Nebo s tim mate stale problemy i u novych konzoli?
metuj
First Blood

Odeslat příspěvekod Stanner 20. 11. 2006 10:03

metuj píše:Dlouho jsem tu nebyl - tak se predem omlouvam, za svou neinformovanost. Chtel bych se zeptat, kam zmizelo forum o zavadach NDS Lite. Porad zvazuji, zda jej koupit a chtel jsem se mrknout, zda se prvni technicke problemy teto konzolky casem zlepsily (hlavne praskajici kloub a td.). Nebo s tim mate stale problemy i u novych konzoli?

http://forum.doupe.cz/viewtopic.php?t=2585&start=375

Jak je to ted, to nevim, ale ja mam cerne uz od cervna a furt zadny problem.. Mne se zda, ze u cernych to neni tak casty..
Stanner
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 20. 11. 2006 11:57

Peter S. Kenedy píše:Tak už vím co dám na NDS Lite http://www.herniprislusenstvi.cz/ninten ... /3637.html :-)-/quote]

Ty nálepky zůstanou na trvalo nebo jdou sundat popřípadě vyměňovat či střídat?
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Grim 20. 11. 2006 14:12

Lloyd.Irving píše:

Ty nálepky zůstanou na trvalo nebo jdou sundat popřípadě vyměňovat či střídat?s/quote]

Muzou se stridat aniz by tam byly naky stopy po lepidle(aspon to tam pisou myslim) :D
Grim
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 20. 11. 2006 17:58

Hele já vim že tohle už tu taky několikrát bylo,ale ještě jednou a definitivně - ochranné slídy pro NDS lite ano nebo ne? (popř. kde?)
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 20. 11. 2006 19:41

Grim píše:
Lloyd.Irving píše:

Ty nálepky zůstanou na trvalo nebo jdou sundat popřípadě vyměňovat či střídat?s/quote]
Muzou se stridat aniz by tam byly naky stopy po lepidle(aspon to tam pisou myslim) :D

Přesně tak to tam píšou...jde vidět že Lloyd je líný klepnout na odkaz :mrgreen:
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod simsah 21. 11. 2006 14:45

C3nsuRED_cz píše:Hele já vim že tohle už tu taky několikrát bylo,ale ještě jednou a definitivně - ochranné slídy pro NDS lite ano nebo ne? (popř. kde?)o/quote]

ANO!!! :twisted:

teda podle me ano ;) :)
...
simsah
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DarthRu 20. 12. 2006 08:30

Kolik vam normalne vydrzi DSL na 4 stupen osvetleni? Zerou videa na DSku vic baterku nez hry? Ja nevim, ale na 4 stupen podsvetleni mi DSL vydrzi tak den, ale je pravda, ze na nem poustim videa a hraju celkem tak 4 hodiny
GB -> GBC -> PC - > NDSL -> X360

shanim: Fight Night Round 3 a Assasins Creed - xbox 360

kliknutim na dolni reklamy na mem "www" mi pomuzete a potesite mne tim :)
DarthRu
Rampage

Odeslat příspěvekod autofacr 20. 12. 2006 10:26

Jak jsem kdysi psal:
Každý majitel NDS Lite, jenž ke hraní, poslechu hudby, či sledování filmů atd., používá Supercard mini SD, se sřejmě zajímá o to, jak dlouho vydrží jeho baterie při různých stupních podsvícení. Zde jsou výsledky:
1. stupeň- 10 hodin
2. stupeň- 8:05 hodin
3. stupeň- 5:40 hodin
4. stupeň- 4:25 hodin
poznámka : K měření času jsem použil hru Mario kart se zapnutým zvukem= výsledky jsou pouze orientační.
Né jednou obrazovkou živ jest člověk.
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DarthRu 20. 12. 2006 10:55

tak to pak souhlasi, snad, to jsem si oddychl, mel jsem strach abch nemusel kupovat novou baterku
GB -> GBC -> PC - > NDSL -> X360

shanim: Fight Night Round 3 a Assasins Creed - xbox 360

kliknutim na dolni reklamy na mem "www" mi pomuzete a potesite mne tim :)
DarthRu
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka