Nintendo DS Lite

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Logan007 8. 10. 2006 17:08

I GBA SP umí přehrávat GBC, s GB si nejsem jistej...

2MegaDrsoň:
Na SC GB funguje v poho a GBC s lehkými komplikacemi... Snad se to bude opstupem času zlepšovat...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Tankista9 8. 10. 2006 18:20

GBA SP umi prehrat GB hry mam to odzkouseny ;)
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 8. 10. 2006 18:49

tanista9 píše:GBA SP umi prehrat GB hry mam to odzkouseny ;)

Doufám, že to bude i umět ten bright
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Mican 8. 10. 2006 19:34

GB Bridge ale fungoval jenom s původní F2A kartou a žádná jiná s tím pravděpodobně nefungovala - tenhle bridge jenom snižoval 5V napájecí napětí pro kartu co z GBC lezlo na 3.3V a upravoval úrovně signálů. Každopádně nebude fungovat s jakoukoliv moderní DS/GBA kartou jako je M3 nebo SC.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Khue 9. 10. 2006 13:48

mam dotaz..,.máte tu někdo ninntendo ds lite browser???a pokud jo...jak to funguje?musim mít nějaké připojení na internet nebo stačí to jenom strčit do DS??dikk
Khue
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 9. 10. 2006 14:45

Khue píše:mam dotaz..,.máte tu někdo ninntendo ds lite browser???a pokud jo...jak to funguje?musim mít nějaké připojení na internet nebo stačí to jenom strčit do DS??dikko/quote]

Připojení na internet je vyžadováno, bez něj si můžeš prohlížet maximálně tak "about:blank" :P
To pro tebe znamená opatřit si domů nějaký druh internetového připojení (stačí dial-up) a Wi-Fi access point. To druhé výhodně nabízím i já. (reklama)
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod warwolf 9. 10. 2006 18:00

cau mam takovej dotaz jak dostanu hry ktery jsem si stahl z netu do nintenda ds? tusim ze zadnou pamet ds nema. mate s tim nekdo nejaky skusenosti?
warwolf
First Blood

Odeslat příspěvekod Mican 9. 10. 2006 18:23

warwolf píše:cau mam takovej dotaz jak dostanu hry ktery jsem si stahl z netu do nintenda ds? tusim ze zadnou pamet ds nema. mate s tim nekdo nejaky skusenosti?

Prolistuj si archiv tohohle fóra a dozvíš se úplně všechno co kdy budeš potřebovat vědět. Prožiješ to celé znovu od prvních dnů flashkaret na NDS, přes mnoho slepých uliček až k v současnosti nejdokonalejšímu a 100% spolehlivému řešení. Takle kniha života navíc ještě není uzavřená a troufám si říci, že s blížícím se příchodem "Slot 1" karet se tahle cesta rozdělí na dvě větve a když budeš chtít, můžeš se sám stát tím objevitelem nepoznaného. Stačí jen chtít.

Stručná verze: Kup si M3 a nic neřeš.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Sindy-Dog 10. 10. 2006 14:12

Stručně: Kup si SuperCard Lite a ne-h-řeš s M3. Už to není skoro rozdíl a je levnější...
"Jak má něco prsa nebo kola, tak s tím dříve nebo později budeš mít problém"...
Sindy-Dog
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DarthRu 10. 10. 2006 15:39

Kde seženu na nějakym online shopu M3, G6, nebo SuperCard a co z tehlech tri je lepsi a vcem... mam NDSL
GB -> GBC -> PC - > NDSL -> X360

shanim: Fight Night Round 3 a Assasins Creed - xbox 360

kliknutim na dolni reklamy na mem "www" mi pomuzete a potesite mne tim :)
DarthRu
Rampage

Odeslat příspěvekod Mican 10. 10. 2006 21:25

G6 a SC tu prodává Johny, obrať se na něho. Ne že by se to někde nedalo sehnat levněji, ale tady to máš se vším komfortem a bez starostí, navíc možná ušetříš za poštovné. M3 u nás bohužel neprodává nikdo.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod autofacr 11. 10. 2006 14:26

Dobré ceny superkaret mají ještě na : http://www.shoxx.com/catalog/category/n ... d050500f01 -kde se dá objednat i na dobírku a vyjde to celkově hodně levně.
Né jednou obrazovkou živ jest člověk.
autofacr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 12. 10. 2006 13:30

Tak teď jsem si zahrál na DSku dost na Ivexu, PSA 6ku, Kirbyho a pak ještě nějaké pokemony a Maria, skvělá věcička :D ..
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tuuurek 12. 10. 2006 16:11

To já hrál poprvé na Liteku a taky se mi to dost líbilo.....Ten displej je vážně the best!!!!!No jo,no.....To podsvícení dělá svoje.... :mrgreen:
Opět sem začal uvažovat,že bych do něj šel.....Ještě se uvidí.... :?:
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod includes 12. 10. 2006 16:39

No, mně by se to DSko také líbilo, ale nemam na něj peníze...
includes
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka