PSP vs. Nintendo DS 2

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tragedy 29. 12. 2006 09:25

Logan007 píše:
Dark_one píše:->Logan007: nevidel, z jakeho srazu?

Jukni do topicu NDS fancluby a najdi si tam video, co tam dával PSK na youtube.

Jinak ano, PSP je malá PS2 s horší grafikou a ovládáním, a jednou revoluční hrou, kterou Sony vyfouklo Nintentendu a tou je Loco Roco...o/quote]

Nevím jestli si Loco Roco hrál, ale fakt tam nevidím žádnou revoluci. Je to hezky udělaná plošinovka. Mě osobně ale přijde trochu nudná. Rozhodně tam výtvarné pojetí převyšuje hratelnost.
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 29. 12. 2006 10:48

Ach jó,na PSPčku není nic originálního furt z toho leze Ps2,jenom to můžeš nosit sebou :D ,ale celkově si radši zahraji na dotykáči než furt jen na PSP,PsP je tak trochu skopírovaný analog od PS2 (banán) :-) není co řešit jak říkám NDS-L - 96%
PSP - 92%
Xmartix - X,X,X no prostě XMARTIX! Žádnej MATRIX! :/
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 29. 12. 2006 10:50

->Logan007: kdyz ja proste ke stesti nepotrebuju, aby hra byla revolucni :)
Na Tekkena jsem se tesil jak malej kluk a nezklamal me v zadnem ohledu...a revolucni nebyl.
GTA VCS uz vubec neni revolucni hra.
PSP v podstate JE neco jako PS2 do kapsy, to je ale jeho vyhoda, ne naopak. Proto jsem si ho kupoval, abych mohl hrat Tekkena na cestach.

A kdyz tak mluvime o tech revolucich, na NDS vysla cela rada her, ktere byly ovladanim i konceptem UZASNE revolucni...jen se nedaly hrat :)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 29. 12. 2006 11:38

Ale na hry bude NDS vždycky lepší,PSP na mp3jky a film :D já osobně se na to radši mrknu na něaky TESLE :D a film skouknu za 3hod. a konec AC na NDS budu hrát celý rok a bavit mě bude pořád AC - to je revoluce :)
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 29. 12. 2006 11:41

Dark_one: Že Tě to ještě baví... Mě připadá, že je tady plno lidí naprosto hluchých k ostatním názorům a jen si melou to svoje stále dokola.
Opěvujou tady dotykáč..to že je PSP jen zmenšená PS2 a když dá člověk argumenty, naprosto to ignorujou a melou si to svoje stále dokola.

Přesvěčte mě Nintendisti, proč je pro mě lepší NDS než PSP. Nemám PS2, nechc jí... Miluju RidgeRacera, Tekkena, Mercuryho, GTA a chystám se na Ace Combat. V čem by mě vyhovovalo NDS??

Zkuste pochopit, že pro některé mají lepší hratelnost hry na PSP, pro jiné na NDS. Ale nekecejte tady nesmysly, že hry na NDS mají lepší hratelnost. Nemají. Každý člověk to má jinak...každému se líbí něco jiného.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 29. 12. 2006 11:45

Střílečky,Adventury,Strategie + něaký ty minihry....... = DS

Bojovky,Závody + mp3 a film....... = PSP

Tak něak ne?
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tragedy 29. 12. 2006 12:23

><m@rt!x píše:Střílečky,Adventury,Strategie + něaký ty minihry....... = DS

Tak něak ne?
Atari 800->Amiga 500->Amiga 1200->SNES->3DO->GB->PS1->PS2->GBA->NDS->PSP->PS3
Now playing: Guitar Hero 3, Burnout Paradise
Tragedy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 29. 12. 2006 12:26

Tragedy píše:
><m@rt!x píše:Střílečky,Adventury,Strategie + něaký ty minihry....... = DS

Tak něak ne?
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 29. 12. 2006 12:37

Prosím o sklidnění hoši jo...nerad bych to tady zamykal

Darku pro mě je to naopak nevýhoda že PSP je defakto PS2 v malém...protože hry z velkých konzolích si raději chci užít na TV a ne na handheldu...právě proto mě na PSP tak moc hrát nebaví a fakt hodně uvažuji že ho vyměním za PS2
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod beat 29. 12. 2006 12:53

><m@rt!x píše:njn zase někdo kdo si myslí že DSko je totální nula! Chápeš že ja nerikam ze PSP je blbej ***** ale rikam ze je dobry na to a to..o/quote]

Nikde jsem v tom příspěvku nečet, že je DS nula. Jen popsal že tohle všechno dokáže i PSP. Ty zas ukazuješ, že některé hry(třeba střílečky) jsou lepší na DSku. Takže vy dva si nemáte co vyčítat.
Záleží pouze na hrách.

PSK: Tak na PSPčku nehraj hry, které máš rád na PS2. To není problém handhledu ale toho kdo si ty hry vybírá. I na PSP existují hry, které na PS2 nejsou...
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 29. 12. 2006 12:56

mluvim na tragedy a stve me ze si ze vseho dela *****!
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 29. 12. 2006 12:56

beate...PS2 prostě nemám doma...a jsou tam sice hry co na PS2 nejsou ale prostě mi to připadne to samé...prostě jsou to konzolové hry které si raději zapařím na telce...bohužel mám takový pocit a s tím nic nenadělám...věřím že PSP pro hodně lidí je super mašinka ale u mě se tak nestalo
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 12. 2006 13:03

><m@rt!x píše:mluvim na tragedy a stve me ze si ze vseho dela *****!

Ber to s humorem :P :twisted:
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod epilepticfish 29. 12. 2006 13:06

Peter S. Kenedy píše:beate...PS2 prostě nemám doma...a jsou tam sice hry co na PS2 nejsou ale prostě mi to připadne to samé...prostě jsou to konzolové hry které si raději zapařím na telce...bohužel mám takový pocit a s tím nic nenadělám...věřím že PSP pro hodně lidí je super mašinka ale u mě se tak nestalo /quote]

Mám Ps2 i PsP a nijak mi to nevadí=),ale mám i gamecube a naopak tam mi nepřidě proč kupovat NDS přece jenom tam není tolik rozdílnich her aspoň podle mne.Psp bych určitě za ps2neměnil us jenom kvůli ceně dnes nová ps2ze 4gamesama a memorkou vide na necelejch 5000.
Odesláno z ploutviček Mr.Fishky pomocí klávesnice :-))
epilepticfish
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 12. 2006 13:08

Peter S. Kenedy píše:beate...PS2 prostě nemám doma...a jsou tam sice hry co na PS2 nejsou ale prostě mi to připadne to samé...prostě jsou to konzolové hry které si raději zapařím na telce...bohužel mám takový pocit a s tím nic nenadělám...věřím že PSP pro hodně lidí je super mašinka ale u mě se tak nestalo /quote]

Dej mu ještě nějaký čas šanci. Pro mě zrovna taky není moc her, ale chystám se na nové Killzouny (je to z jednoho univerza ale zato drsně předělané) a na Field commander- strategie a těch na PS2 moc není. Až se pořádně rozjede PS3 bude co se týče grafiky PSP jako DS vůči GC a pak to možná pro tebe dostane ten správný nádech mobilního hraní :mrgreen:
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka