PSP vs. Nintendo DS 2

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tankista9 28. 12. 2006 20:04

Dark_one píše:
DarthRu píše:to same u Wii, taky se ve vsech recenzich pise ze tam bude super hratelnost kvuli senzorum pohybu a nikdo nerekne nic, tohle je totez s dotykacem

Far Cry na Wii se pry ovlada skvele. Presto je to ***** 8)

Smim se zeptat proc je to *****?
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 28. 12. 2006 20:05

Koncim - jiz se nebudu teto nikam vedouci debaty ucastnit.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dark_one 28. 12. 2006 20:06

DarthRu píše:Nehlede na to, ze jak uz jsem tu jednou psal, myslel jse mto u her, ono se to ostatne hodnotit jinak ani neda, PSP bez hry je ti stejne na ***** jako DS bez hry a kdyz nebudes mit hru, grafika i hratelnost ti sou na *****

Nemuzu si odpustit poznamku - PSP bez hry neni uplne na *****, porad si na nem muzu poustet filmy a poslouchat hudbu 8)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod DarthRu 28. 12. 2006 20:08

Zabavu bych hodil jinam nez hratelnost, FF7 nam prislo divne, ale nehraly jsme ho 2 ale asi pul hodiny, proste nas to nebavilo, sorry ale fantasmagoricke RPG kde behaji sikmovoki zrudicky me proste nebavi, presto jsem nerekl ze je to spatna hra, proste me to nebavi, a SH? Proste me nebavi hrat hru kterou jsem hral na PSX kdyz to byla novinka a hru jsem dohral znovu na PSP kde me hra nepripada tolik zabavna, takze nevim co darku mas, ja se do tebe nenavazim, ani nerikam, ze to jsou spatne hry
GB -> GBC -> PC - > NDSL -> X360

shanim: Fight Night Round 3 a Assasins Creed - xbox 360

kliknutim na dolni reklamy na mem "www" mi pomuzete a potesite mne tim :)
DarthRu
Rampage

Odeslat příspěvekod Tankista9 28. 12. 2006 20:08

Porad si mi neodpovedel, Dark one!
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 28. 12. 2006 20:08

UUUUUUUUZASNY PRESNE NA TO MAM KOMPA A MP3jku
Xmartix - X,X,X no prostě XMARTIX! Žádnej MATRIX! :/
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 28. 12. 2006 20:09

Tankista9 píše:
Dark_one píše:
DarthRu píše:to same u Wii, taky se ve vsech recenzich pise ze tam bude super hratelnost kvuli senzorum pohybu a nikdo nerekne nic, tohle je totez s dotykacem

Far Cry na Wii se pry ovlada skvele. Presto je to ***** 8)

Smim se zeptat proc je to *****?

Ja to nehral, ale na IGN to myslim celkem vystihli
http://wii.ign.com/articles/751/751136p1.html

(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod DarthRu 28. 12. 2006 20:10

Darku to muzes na DSku taky a presne jsem cekal ze to reknes, a ted mi budes argumentovat tim, ze na DS potrebujes flashku a na PSP ne, ale vzhledem k tomu, ze na PSP potrebujes 2x tak drazsi memory stick na ktery se ti potom vejde par her kvuli jejich premrstene velikosti.

DarthRu
Rampage

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 28. 12. 2006 20:11

DarthRu píše:Darku to muzes na DSku taky a presne jsem cekal ze to reknes, a ted mi budes argumentovat tim, ze na DS potrebujes flashku a na PSP ne, ale vzhledem k tomu, ze na PSP potrebujes 2x tak drazsi memory stick na ktery se ti potom vejde par her kvuli jejich premrstene velikosti.

souhlas
Xmartix - X,X,X no prostě XMARTIX! Žádnej MATRIX! :/
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 12. 2006 20:13

><m@rt!x píše:UUUUUUUUZASNY PRESNE NA TO MAM KOMPA A MP3jku

A není to trošku těžké když to ssebou pořád taháš? :wink:
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod DarthRu 28. 12. 2006 20:14

Darku ty mi tu porad rikas vyhody PSP porad ho obhajujes, vychvalujes a kdyz tu nekdo rekne krutou realitu, ze PSP je proste v mnoha smerech horsi (ale v mnoha taky lepsi) nez DS. Ja nezatracuju PSP a nedela to tu nikdo a vzhledem k tomu ze uz jsi vice nez dost stary tak by sis mel uvedomit, co je to objektivita a taky hodnotit jen hry co jsi hral viz. Far Cry na Wii

DarthRu
Rampage

Odeslat příspěvekod Dark_one 28. 12. 2006 20:15

->DarthRu: to byla poznamka "mimo soutez" :)
Nicmene multimedialni moznosti PSP i tak prevysuji DSko, i kdyby melo treba tri flasky. PSP k tomu bylo designovano od zacatku, k DSku byla multimedia ***** dost nahrubo.

Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 12. 2006 20:16

DarthRu píše:Zabavu bych hodil jinam nez hratelnost, FF7 nam prislo divne, ale nehraly jsme ho 2 ale asi pul hodiny, proste nas to nebavilo, sorry ale fantasmagoricke RPG kde behaji sikmovoki zrudicky me proste nebavi, presto jsem nerekl ze je to spatna hra, proste me to nebavi

Eeee, no, osobně bych řekl, že na DS je spousta jiných her se šikmokýma zrůdičkama- a když ne šikmookýma, tak alespoň zrůdičkama. V tomhle jsi mimo.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod srato 28. 12. 2006 20:16

hmm, ja myslim, ze od toho recenze her jsou. Abych si nemusel kupovat hry ktere jsou kraviny, ale kazdy holt mame jine moznosti ...
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DarthRu 28. 12. 2006 20:16

N.Marko - ne ze by bylo PSP lehci, a navic na MP3 ma prehravac ten je maly a na filmy uz potrebujes memorystick kam si uz muzes dat i hry a kdyz mas UMD tak ho nekam musis jit koupit a kdyz tam jdes tak si rovnou muzes koupit hru

DarthRu
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka