PSP vs. Nintendo DS 2

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 28. 12. 2006 19:55

Tankista9 píše:2:><m@rt!x- Myslim ze by jsi se mel zklidnit, Dark one tady jenom obhajuje PSP jako ty obhajujes NDS. Mel by jsi mit uctu ke starsim i kdyz je to jen forum, Dark one jde na to od lesa:
Dark One:
DarthRu napsal:

NDS PSP
grafika 7/10 9/10
hratelnost 10/10 6/10
killer tituly 8/10 7/10

Ty sem taky vpadneš a děláš hned rozumi,sklidnit by ses měl i ty!

Prosimte, jak se hodnoti HRATELNOST HARDWARU?

Promin taky mam radsi NDS ale tohle je dobra otazka :mrgreen::/quote]
Xmartix - X,X,X no prostě XMARTIX! Žádnej MATRIX! :/
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DarthRu 28. 12. 2006 19:55

jo ale jak uz sem psal muzes snad na hardwaru hodnotit grafiku? To by jsme pak mohli hodnotit akorat tak podle toho jak ma co velky display, co ma silnejsi repra, a co ma lepsi podsviceni a design
GB -> GBC -> PC - > NDSL -> X360

shanim: Fight Night Round 3 a Assasins Creed - xbox 360

kliknutim na dolni reklamy na mem "www" mi pomuzete a potesite mne tim :)
DarthRu
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 28. 12. 2006 19:55

DarthRu píše:Darku takze hratelnost handheldu hodnotit nemuzu, ale grafiku jo? Je to vseobecne o hrach PSP je na sportovni hry a bojovky, na nic jineho se nehodi

Grafika se da odvodit od technickych parametru, hratelnost nikoliv.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tankista9 28. 12. 2006 19:56

DarthRu píše:Darku takze hratelnost handheldu hodnotit nemuzu, ale grafiku jo? Je to vseobecne o hrach PSP je na sportovni hry a bojovky, na nic jineho se nehodi
To mas jak na compu, grafiku tam mas dobbrou za 10 000,- a nebo neakou ***** za 1000,- a vis ze ta za 10k bude lepsi nez ta za 1k ale jak porovnas hratelnost bez hry?
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod DarthRu 28. 12. 2006 19:56

davee nemuzu s tebou souhlasit, hratelnost se taky da odvodit, ma to dotykovy display tak se to bude pravdepodobne ovladat lepe nez analogovou packou

DarthRu
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 28. 12. 2006 19:58

Ja nevim DartRu, ja mam NDS rad, ale tohle asi neuargumentujes...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DarthRu 28. 12. 2006 19:58

to same u Wii, taky se ve vsech recenzich pise ze tam bude super hratelnost kvuli senzorum pohybu a nikdo nerekne nic, tohle je totez s dotykacem

DarthRu
Rampage

Odeslat příspěvekod Tankista9 28. 12. 2006 19:58

DarthRu píše:davee nemuzu s tebou souhlasit, hratelnost se taky da odvodit, ma to dotykovy display tak se to bude pravdepodobne ovladat lepe nez analogovou packou

Jo to je pravda ale kdo rekl za to ty hry budou vyuzivat?
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 28. 12. 2006 19:59

DarthRu píše:davee nemuzu s tebou souhlasit, hratelnost se taky da odvodit, ma to dotykovy display tak se to bude pravdepodobne ovladat lepe nez analogovou packou

yeah! SOUHLAS
Xmartix - X,X,X no prostě XMARTIX! Žádnej MATRIX! :/
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DarthRu 28. 12. 2006 19:59

Nehlede na to, ze jak uz jsem tu jednou psal, myslel jse mto u her, ono se to ostatne hodnotit jinak ani neda, PSP bez hry je ti stejne na ***** jako DS bez hry a kdyz nebudes mit hru, grafika i hratelnost ti sou na *****
Naposledy upravil DarthRu dne 28. 12. 2006 20:00, celkově upraveno 1

DarthRu
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 28. 12. 2006 20:00

OK - vezmeme to jinak? Je NFS: Underground na NDS hratelna hra? Rekl bych, ze ne. Proc? Protoze je to spatna hra. HW s tim nema nic spolecneho.
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dark_one 28. 12. 2006 20:00

DarthRu píše:Emulator PSX na PSP, to je teda fakt uzasna vec (mysleno ironicky) vcera jsme daly sraz s kamosem a zkousely jsme par her na PSX na PSPcku, po FF7 ktere nam prislo divne a daleko vic se nam libilo FF3 na DS ktere ale taky neni nijak skvele, jsme zkusily SH, ktere jsme po par minutach se znechucenim vyply a sli jsme si zaparit trojku na PC

OK, tak k tomu vazne neni co dodat. Pokud je nekdo vemeno a neni schopny docenit, tak brilantni a genialni RPG, jako je Final Fantasy VII s tim, ze ho hraje 2 minuty a potom ho zahodi s tim, ze ta hra je "divna", je to ztraceny pripad.
O Silent Hillu ani nemluve.
Mimochodem, kdyz jsi sel hrat ten Silent Hill 3 na PC, neprijde ti zvlastni, ze vubec netusis o cem je pribeh? On totiz primo navazuje na prvni Silent Hill. Jak prekvapujici, ze? Hnul jsi mi zluci kamo, takhle plivat na nejvetsi videoherni klenoty, ktere kdy spatrily svetslo sveta.
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dark_one 28. 12. 2006 20:01

Ovladani neni hratelnost. To, ze se bude ve hre dobre mirit z ni jeste nedela hru zabavnou.

(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod DarthRu 28. 12. 2006 20:02

Myslim si ze u NFS U2 je to hodne o grafice, kdyby mela grafiku lepsi nez ta PSPckova, tak by byla hodnocena lepe nez PSP verze a o tom to je, jak uz jsem rikal PSP je na sportovni a bojove hry, kde dotykac nevyuzijes a kde je to hlavne o grafice

DarthRu
Rampage

Odeslat příspěvekod Dark_one 28. 12. 2006 20:02

DarthRu píše:to same u Wii, taky se ve vsech recenzich pise ze tam bude super hratelnost kvuli senzorum pohybu a nikdo nerekne nic, tohle je totez s dotykacem

Far Cry na Wii se pry ovlada skvele. Presto je to ***** 8)

Dark_one
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka