Na DSku te ceka maximalne dalsi varka beckovych tuctovych izometrickych japonskych RPG, enjoy

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
**** píše:><m@rt!x: v tom pripade si ho napis doma na zed a nepouzivej forum ...
Gorgar píše:Tolko ospevujete to MGS ... a ja vam poviem mne sa to mooc nepaci .. grafika nie je nic extra ... je to klasicka PSP grafika nic ohromujuce .. hratelnost .. je sice dobra .. ale ten vojak chodi ako mamut ... pohyby ma dost desne .. a celkovo ked taham jedneho omraceneho cez celu mapu pol hodinu dost bieda .. a to sa s nim ani nevie na mieste otocit ... dost casto vojdem do steny ci sa o nu zaseknem ... a to nevravim o tom ze si nemozem nic nikde kupit ... zbrane to by mi ani tak nevadilo .. ale staminu maju moji vsetci vojaci 10 spravim 5 krokov a zomre ... proste nervy ... a najvacsi gol je ze vymenili klavesy O a X xo je totalne odveci ... neviem si na to maximalne zvyknut a to ma najviac odradza od inak docela dobrej hry ... a po pravde moj kral v tejto kategorii na PSP syphon filter si miesto aj nadalej udrzal ... ak viete ako dobijat tu staminu ... dajte vediet ... len mi nepovedze ze tymy tabletkami co najdem tri za celu misiu ... a tie mi doplnia stamina o 20 co vydrzim spravit zase 20 krokov.... co sa tyka toho wifi hladania .. mne to neako nejde .. netreba na to neaky kod ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků