PSP vs. Nintendo DS 2

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Dark_one 9. 12. 2006 23:23

->><m@rt!x: Hraju MGS: PO, vykladej mi neco o hratelnosti.
Na DSku te ceka maximalne dalsi varka beckovych tuctovych izometrickych japonskych RPG, enjoy 8)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 9. 12. 2006 23:25

Ježiši ja si ale Dsko koupil protože se mi libí a nikdy mi nešlo o grafiku ale hratelnost! A já sem s nim spokojenej!
Xmartix - X,X,X no prostě XMARTIX! Žádnej MATRIX! :/
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 12. 2006 23:29

Jsem čekal kdy se dark ozve :-) je fakt že MGS: PO je pecka
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod srato 9. 12. 2006 23:43

mne osobne vubec nevadi kdyz ma super hra peknou grafiku.
Uz nekdo videl ty Settlery? Jake to je (bude)? Je to jako puvodni dily na PC (potazmo na Amize, kde jsem jednicku hral ja)? Ze bych zase za neco utratil.
><m@rt!x: ja sice vlastnim oba handheldy, ale ze bych si nektery koupil protoze se mne libi mne teda nenapadlo
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 9. 12. 2006 23:46

Můj názor!Á ja sem se neptal na tvůj komentář!
Xmartix - X,X,X no prostě XMARTIX! Žádnej MATRIX! :/
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Gorgar 9. 12. 2006 23:52

Tolko ospevujete to MGS ... a ja vam poviem mne sa to mooc nepaci .. grafika nie je nic extra ... je to klasicka PSP grafika nic ohromujuce .. hratelnost .. je sice dobra .. ale ten vojak chodi ako mamut ... pohyby ma dost desne .. a celkovo ked taham jedneho omraceneho cez celu mapu pol hodinu dost bieda .. a to sa s nim ani nevie na mieste otocit ... dost casto vojdem do steny ci sa o nu zaseknem ... a to nevravim o tom ze si nemozem nic nikde kupit ... zbrane to by mi ani tak nevadilo .. ale staminu maju moji vsetci vojaci 10 spravim 5 krokov a zomre ... proste nervy ... a najvacsi gol je ze vymenili klavesy O a X xo je totalne odveci ... neviem si na to maximalne zvyknut a to ma najviac odradza od inak docela dobrej hry ... a po pravde moj kral v tejto kategorii na PSP syphon filter si miesto aj nadalej udrzal ... ak viete ako dobijat tu staminu ... dajte vediet ... len mi nepovedze ze tymy tabletkami co najdem tri za celu misiu ... a tie mi doplnia stamina o 20 co vydrzim spravit zase 20 krokov.... co sa tyka toho wifi hladania .. mne to neako nejde .. netreba na to neaky kod ?
Gorgar
Killing Spree

Odeslat příspěvekod srato 9. 12. 2006 23:53

><m@rt!x: v tom pripade si ho napis doma na zed a nepouzivej forum ...
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 9. 12. 2006 23:56

**** píše:><m@rt!x: v tom pripade si ho napis doma na zed a nepouzivej forum ...

do pytle, TED jsem to chtel napsat, mas bod :D

(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dark_one 10. 12. 2006 00:00

Gorgar píše:Tolko ospevujete to MGS ... a ja vam poviem mne sa to mooc nepaci .. grafika nie je nic extra ... je to klasicka PSP grafika nic ohromujuce .. hratelnost .. je sice dobra .. ale ten vojak chodi ako mamut ... pohyby ma dost desne .. a celkovo ked taham jedneho omraceneho cez celu mapu pol hodinu dost bieda .. a to sa s nim ani nevie na mieste otocit ... dost casto vojdem do steny ci sa o nu zaseknem ... a to nevravim o tom ze si nemozem nic nikde kupit ... zbrane to by mi ani tak nevadilo .. ale staminu maju moji vsetci vojaci 10 spravim 5 krokov a zomre ... proste nervy ... a najvacsi gol je ze vymenili klavesy O a X xo je totalne odveci ... neviem si na to maximalne zvyknut a to ma najviac odradza od inak docela dobrej hry ... a po pravde moj kral v tejto kategorii na PSP syphon filter si miesto aj nadalej udrzal ... ak viete ako dobijat tu staminu ... dajte vediet ... len mi nepovedze ze tymy tabletkami co najdem tri za celu misiu ... a tie mi doplnia stamina o 20 co vydrzim spravit zase 20 krokov.... co sa tyka toho wifi hladania .. mne to neako nejde .. netreba na to neaky kod ?

problem se staminou jsem mel taky, vyresil jsem ho velice snadno - staci jeden den pockat, nez vyrazis znovu do akce. Je to celkem logicke, ze jsou vojaci vycerpani, kdyz jsou v akci 48 hodin v kuse.
Jinak na loveni vojaku doporucuju vojaky typu "rescuer", dokazou tahat tela mnohem rychleji.

Btw. to prehozeni O a X bylo v kazdem MGS, vetsim sokem by bylo, kdyby byly standardne.

Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 10. 12. 2006 00:19

Njn je to tím že hraješ poprvé MGS serii a zrovna tu na PSP
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dark_one 10. 12. 2006 00:22

A priznejme si, tahle hra neni nejtypictejsi MGS, ani se neovlada nejlepe (oproti konzolovim verzim). A pribeh je pokracovanim MGS 3, takze z toho musi mit MGS noob pekny gulas.

Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 10. 12. 2006 00:23

Přesně tak...ale nechápu jak může někdo napsat o ničem grafika :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 23. 12. 2006 21:50

Tak tohle video je fakt povedené...málem jsem z toho ležel na zemi http://gonintendo.com/?p=10866
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mr_wawra 23. 12. 2006 22:09

bylo mu vubec 18, ze tak basni vo GTA? :)
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod gaessaekki 27. 12. 2006 20:03

Co tam hovoril ten mlady? To video nejde pustit.
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka