PSP vs. Nintendo DS 2

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod xpetsa 20. 8. 2006 21:21

Dotykovej displej byl vynikající tah. Vznikají díky tomu trochu jiné typy her s příjemnějším ovládáním. Také mi po mnohaletých zkušenostech s PC připadají hry na NDS milejší a chytlavější. PSP jde bohužel spíše cestou grafických orgií a horší hratelnosti.
Nedávno jsem se rozhodoval co koupím. Porovnával jsem nabídku her na obě platformy a vyhrálo nintendo. Zatím to vypadá, že se podobně rozhodlo víc lidí...
xpetsa
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 20. 8. 2006 21:39

Ano je dobré že vzniklo PSP a jako defakto první velká konkurence v handheldech si vede dost dobře...Je hodně dobré že máme na trhu tak rozlišné mašinky a každý si může vybrat bude skvělý výkon a nebo užívání s dotykáčem...a taky je pravda že na NDS nevyšlo tolik dobrých titulů a to mě docela štve...většina vývojářů co dělá pro NDS ty hry odbývá a proto nám nic nezbývá než čekat na FFIII, Zeldu, PES, a pokemony....je to škoda...zdá se mi že se na něho dělá více takových hříček než pořádných her a to je velká škoda protože potenciál má...snad se to časem spraví a vývojáři to pochopí...ale aspon zas na to není tolik killer titulů že bych nevěděl co dřív kupovat a tak aspon ušetřím...ikdyž ted když si kupuju G6 Lite tak mi je to jedno :-) Ale i tak homebrew scéna kolem NDS je více než slušná a vyplatí se dokoupit nějaké to zařizení jako M3, SC nebo G6...potom Dsko dostane nový rozměr..filmy, MP3, homebrew atd.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dark_one 21. 8. 2006 00:33

ja mam Tekken DR, nic vic me nezajima 8)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod pierek14 21. 8. 2006 08:56

PSP měla dobře našlápnuto, ale spíš jako walkman než jako mobil. Hudba na UMD a filmy na UMD byly skvělej nápad, ale DVD podle mě do handheldu nepatří. Kromě toho byly ty filmy příliš drahé - kdyby byly levnější, tak jako třčeba teď ;) bylo by to lepší. Ale co teď? UMD filmy užý nevychází a hry zatím nic moc.

Mimochodem ví se už něco o Gran Turismo pro PSP?
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod shaftik 21. 8. 2006 09:18

pierek14 píše:Mimochodem ví se už něco o Gran Turismo pro PSP?S/quote]

Proc?sak hry na psp jsou zatim nic moc,ne? :mrgreen:
Hehe......original Shaftik je pouze jeden .-)
I am 48% addicted to World of Warcraft.
shaftik
Rampage

Odeslat příspěvekod pierek14 21. 8. 2006 10:07

Jo, ale pokud vím měl někdy vyjít i GT pro PSP ne? A tak mě to zjaímá. Když jsou u těch předělávek (tekken) ;)
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod Dark_one 21. 8. 2006 10:20

GT 4 pro PSP je nejak u ledu, stejne jako Devil May Cry 3.

(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dark_one 21. 8. 2006 10:21

pierek14 píše:Jo, ale pokud vím měl někdy vyjít i GT pro PSP ne? A tak mě to zjaímá. Když jsou u těch předělávek (tekken) ;)

Tekken DR neni predelavka, vysel jen na automatech a na PSP.

Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod peanut 21. 8. 2006 11:06

Smazán OT
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod Tical 21. 8. 2006 13:41

gt mobile tak tady musim pekne sony zhodit jako velky fanda sony musim teda rict ze to sou pekne mrchy nalakaji a pak ani nevydaj grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................
Tical
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 21. 8. 2006 16:01

Gran Turismo mobile bude. Mělo by se ukázat na E3. Změnil se termín vydání. Snad to bude stát za to...

xpetsa: PSP nejde cestou horší hratelnosti. Je to jen kus hardware. Záleží na ostatních, jaké hry udělají..

Alcicl: Nintendo vládně handheldům? No nevím... PSPček se prodalo taky pěkných pár milionů.. A PSP opravdu dokáže přinést zážitek velké konzole do ruky. RR, PF, GTA..a k tomu hříčky jako Mercury, Locoroco apod, které naopak ne velkých konzolích nejsou.

pierek14: Nejsem si tak zcela jist, jestli už filmy na UMD necycházejí, ale i kdyby ano, je jich v prodeji opravdu velmi mnoho. A stejně si myslím, že vychází stále nové..
A hry nic moc? No comment.. zkusil jsem si pár věcí na DSku, ale nevydržel bych u toho déle než 5 minut. Každý má jiné chutě.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod peanut 21. 8. 2006 16:20

Beat: Nintendo vládne handheldům, protože se prodalo víc NDS než PSP, nemluvě o GBA.

Zážitek jako na velké konzoli byl už u GB, a na NDS je taky.

Hra na UMD vycházejí, ale jediné studio, které je vydává je Sony. Ostatní stidia se na to vykašlali, protože jejich prodej byl mizerný.

Jo, pro někoho je PSP lepší volba. Sony má akorát smůlu, že těch lidí je míň.
peanut
Rampage

Odeslat příspěvekod Dark_one 21. 8. 2006 19:10

Jiste, ze filmy na UMD stale vychazeji, jen se spatne prodavaji. Dost na tom asi dela fakt, ze si clovek muze pustit film z memory sticku.

A k tomu vladnuti, dost by me zajimalo, jak by situace vypadala, kdyby bylo PSP stejne cheap jako NDS...

Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Alcil 21. 8. 2006 19:17

Dark_one píše:A k tomu vladnuti, dost by me zajimalo, jak by situace vypadala, kdyby bylo PSP stejne cheap jako NDS...

Kdyby chyby...ale asi stejně...GameCube se taky neprodává víc i když stojí ani ne dva tisíce (ještě k tomu jako bundle :-) ) a PS2 pořád 5000,-
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 21. 8. 2006 20:11

peanut píše:Zážitek jako na velké konzoli byl už u GB, a na NDS je taky.a/quote]

O tomto bych se mohl hádat, ale nebudu. Na NDS ani na GB nejsou takové hry jako na PS2. Na PSP takové hry jsou..

Není vládnutí jako vládnutí. PSP mé své místo na trhu, a není zanedbatelné. Pod pojmem "Nintendo vládne" bych si představoval něco jako že Sony paběrkuje na zbytku.. a to musíš uznat, pravda není.
beat
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka