Homebrew pro Nintendo DS

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Clip 17. 2. 2008 11:48

prosimvas jak zprovoznim webovej prohlize v DS organize kdyz mam Supercard miniSD+Superkey?? DSOrganize jde, ale ten peohlizec vubec ne. Co delat?? Wi-Fi mam, hral jsem pres WiFi normalne hry.. takze nevim jak na to.. PLS PORADTE :( :(
Clip
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Kjoep 29. 2. 2008 14:57

čau... no.. já mám víc problémů... tak třeba... nějak se nedokážu připojit na wifi... chvíli je vidět, že se to už připojí a nakonec nic.....
nevíte??? Píše to nějakej problém 332001 nebo nějak tak..

a zadruhý... ten openttd mi vůbec nejde... udělal jsem všechno, co se tady psalo... ale píše to Couldn't open config file. Please copy openttd.cfg to the root directory... prostě nevim...

pomožte prosím.. dík
Kjoep
First Blood

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 29. 2. 2008 15:01

Please copy openttd.cfg to the root directory

tak to asi udelej? :)

ne ja fakt nevim pockej na nekoho kdo bude vedet ja sve DSko k wifi nepicham
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Woodbin 29. 2. 2008 15:49

Musíš zkopírovat ten soubor .cfg do kořneového adresáře flashkarty (I:\ nebo třeba E:\)
Geek; ex-programmer; Steam games collector; synth player; furry
N3DSXL + Luma3DS, ,PSone, GPD Win 1
3DS: 3153-5496-4439
Switch: SW-5480-0881-7906
Woodbin
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Kjoep 29. 2. 2008 21:46

To vůbec nefunguje.... pořád to tam píše... abych to tam kopíroval... hraje nějakou roli, že mám Supercard? :)..
.. a pak ještě - když se to patchne přes DLDI - změní se velikost?
dík
Kjoep
First Blood

Odeslat příspěvekod Dragon King 1. 3. 2008 12:16

woodbin:pls kde sa da stiahnut ten novy PP???
<MUSIC is my life....sXe MMC
Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers
Davsan:ciii woe.. anblívbl.. :D kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu..:D
fanousek fan doupe podcastu.
Dragon King
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Woodbin 1. 3. 2008 18:17

Woodbin
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Woodbin 16. 3. 2008 09:40

Takže... Zase nové verze Pocket Physics a Wireworldu!!
Pocket Physics - simulátor mechaniky
Bomba, verze 0.6 nepřináší kromě mazání uložených skečů nic nového, ale jsou tam vražedné optimalizace rychlosti!!!! I s padesáti objekty to běhá furt bleskově!!! Vyžaduje DLDI
http://tobw.net/index.php?cat_id=3&proj ... et+Physics

Wireworld DS
Supr věc, simulátor nejjednodušší elektrotechniky, ostatně zkuste sami.....vyžaduje DLDI patchnutí
http://forum.gbadev.org/viewtopic.php?t ... sc&start=0

Bavte se a obojí určitě zkuste!!!
Woodbin
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 16. 3. 2008 14:55

Nevíte někdo o ebook readeru s podporou cz znaků? Jediný co jsem na český knížky našel byl bookreader na GBA, kterej zase využívá jenom 1 displej a ještě zmenšenej...
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Woodbin 16. 3. 2008 17:06

Neznám, jde to v moonshellu ale nevim jak, kdybych věděl, řeknu :) Musí se moonshell nainstalovat s českou sadou ale já nevim jak českej moonshell skloubit z M3 Simply firmwarem. Nevíte jestli frirmware a moonshell v M3 Real (za pár dní bych ji měl mít) podporuje cz znaky?
Woodbin
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 16. 3. 2008 18:41

tak moonshell sice txt umí, ale myslel jsem jestli neni nějakej z ebook readerů který jsou určený ke čtení a mají např vyhlazování textu, čtení s DSkem jakoby na bok (když to v moonshellu čte člověk na obou dislejích svisle, tak je ten přechod celkem rušivej) a další... to přece nějakej musí umět ne?
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Woodbin 20. 3. 2008 21:56

Myslim, že při počtu readerů na dsku nemusí :) Je jich málo, daly by se vypočítat na prstech obou rukou...dsorganize, moonshell, DSreader a nejaky další, já mám jen tyhhle :) Možná by ti pomohlo DS Comic book, ale pochybuju že se ti chce dělat z .txt .cmds ^^°
Woodbin
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dragon King 29. 3. 2008 18:30

aaaaaaaaaaa mne to Wireworld DS nejde pise mi to ze nemoze najst Wireworld.txt a v na vode je napisane ze ho mam dat do root ale ked som pozeral vo zlozke odkial som ho rozbalil nic take tam nebolo ani na nete som to nenasiel.pls help.
Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers
Davsan:ciii woe.. anblívbl.. :D kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu..:D
Dragon King
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Woodbin 29. 3. 2008 19:16

Ehm...pominu sáhodlouhé kázání že co je to ROOT jsem tady už asi desetkrát říkal a přejdu rovnou k věci :? ...Root znamená kořenový adresář, to znamená třeba C:\ nebo I:\

BTW mám novou kartu M3 Real kompletní balíaček a jsem s tim max. spokojenej fakt doporučuju! :)
Woodbin
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dragon King 29. 3. 2008 19:38

nepochopil si ma ja viem co je root ale nemam ten wireworld.txt SUBOR.....a neviem kde ho zohnat uz som googlil..lebo co si sem dal odkaz tak tam to neni...myslim..
Dragon King
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka