Vyšla nová verze....už skoro complet fachá, jednou mi zamrzla (když jsem při maximálním odzoomování projížděl mapu). Ještě neni uplně dodělanej systém oken, ještě neni hotová softwarová klávesnice a trochu blbne scrolling ALE....Je tam hlavní menu, funkční editor, savy, nastavení a tak každopádně je spolu s DSO a ScummVM nejlepší homebrew kterej jsem kdy viděl! Na tohle sem čekal opravdu hodně dlouho a konečně to je tady

. Jo a na ScummVM DS hraju (ztáhněte si tu nejnovéjší jsou tam zase ňáký bugfixy) a to konktrétně tam mám: Sam and Max, Indiana Jones and the fate of atlantis, Goblins 2,3, Monkey island 1, The figt (nebo flight?) for the amazon queen a Day of the tentacle (uplně bestovní! musíte si to vyzkoušet ať na PC nebo na dsku! najdete to na oldgames.sk TOTO NENÍ ODKAZ NA WAREZ TAK MI TOHLE NEMAŽTE PÍŠU TO PĚT MINUT

!). Ale ten OpenTTD alfa 4 (je to alfa, ale jak dobrá!) je fakt úžasnej. Kdo někdy hrál TT nebo TTD je pro něj tohle (pokud má kartu na homebrew

) NAPROSTOU NUTNOSTÍ!!!! Pokud má někdo problém se ScummVM nebo s OpenTTD napište na mail, pomůžu a mám většinu nebo všechny potřebné soubory k běhu