Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Tuuurek píše:To já zas začínám přemejšlet,že se zbavim Splinter cella....Tak kdyby někdo měl zájem,tak se klidně ozvěte...Ale ještě sem to nepromyslel na 100%//quote]
To ne...Ale pokud už nemáš co na výměnu,tak si to můžem jenom popůjčovat....Peter S. Kenedy píše:Tuuurek píše:To já zas začínám přemejšlet,že se zbavim Splinter cella....Tak kdyby někdo měl zájem,tak se klidně ozvěte...Ale ještě sem to nepromyslel na 100%//quote]
Hmm škoda že jsi zrovna vyměnil za NFSU toho Rogue agenta...docela bych ti vyměnil agenta za splintra...sakra..dvakrát to asi nechceš con/quote]
Tuuurek píše:Peter S. Kenedy píše:Tuuurek píše:To já zas začínám přemejšlet,že se zbavim Splinter cella....Tak kdyby někdo měl zájem,tak se klidně ozvěte...Ale ještě sem to nepromyslel na 100%//quote]
Hmm škoda že jsi zrovna vyměnil za NFSU toho Rogue agenta...docela bych ti vyměnil agenta za splintra...sakra..dvakrát to asi nechceš con/quote]To ne...Ale pokud už nemáš co na výměnu,tak si to můžem jenom popůjčovat....
i/quote]
Standa píše:Prodavam Advance Wars DS, v pripade zajmu icq nebo PM
Standa píše:psk vi co si chci poridit na narozeniny, nebude to nikomu rikat, advance wars prodavam proto ze by mi nejmeme chybela ze tri her ktere mam, Animal Crossing kupovat budu, o prazdninach az bude prace
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků