PRODEJ / VÝMĚNA / KOUPĚ - Handheldy

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod johndarkness 23. 4. 2008 17:02

Prodam figurky ze hry The Legend of Zelda Phantom Hourglass. Cena 190 kc/kus. Osobni predani v Praze jinak posta (predem 30kc/dobirka 80kc).
obrazek 1
obrazek 2
Sega MultiMega, Saturn, Atari Jaguar/CD, SNES, N64, GB, GBC, GBA, NDS, NDSL, PSX, PS2, PSP
Laser Disc, PMD 85-1/2, Spectrum 128+, ну, погоди!
johndarkness
Killing Spree

Odeslat příspěvekod VittX 26. 4. 2008 12:52

Ahoj lidi

Rad bych vymenil The Legend of Zelda: Minish Cap za podobne kvalitni hru.
Nejlip za Link to The Past nebo Harvest Moon Friends of Mineral Town.

Pripadne muzete navrhnout i neco jineho.

A prinejhorsim bych ji mozna i prodal. Treba se dohodneme.

(mozna bych se nebranil GC hram, zalezi o co pujde)
"On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you'll see why 1984 won't be like "1984"."
VittX
Killing Spree

Odeslat příspěvekod zip123 29. 4. 2008 12:39

eventuelně koupím gba sp nejlépe Praha, pouze funkční s nabíječkou do 1000...Pište SZ
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod zip123 15. 5. 2008 22:10

cau, nevite, kde je v Praze nejaky obchod, kde bych si mohl prohlednout a vyzkouset Nintendo DS (obe verze) ? Obchody kde ho prodavaji jsem uz potkal :-D ale nikde ho nemaji vystaveny na zkousku...
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 15. 5. 2008 23:41

Tak na vyzkoušení v obchodě asi tu starou verzi nenajdeš...já jsem si kupoval DS, ani jsem ho nezkoušel, dokonce nikde neviděl...jen jsem o něm četl, hlavně tady na fóru a poznal šťastné majitele :) ... ... ... zkus se zeptat, ale na vyzkoušení jsem ho zatím viděl jen na INVEXU...kde bylo opravdu co zkoušet :) ... ... ...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 16. 5. 2008 08:35

zip123: po Praze je v různejch gameshopech, třeba na václaváku dole jak je apple obchod tak ve spodnim patře, kde prodávaj DS hry a další ho kdysi měli vystavenej na vyzkoušení
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tankista9 17. 5. 2008 11:22

Prodám hry na PSP: Medal of Honor: Heroes ( Jen UMD + obal)
a GTA: LCS (jen obal a UMD)
Cena za jednu je 250kč dohromady za 450kč
Píšte spíše na tel: 777 99 42 72
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 24. 5. 2008 07:07

Má někdo odtud zkušenosti s Tam Bazarem (http://www.tambazaar.cz)? Je bezpečné odtamtud brát bazarové hry? Moc bych chtěl Another Code a tam ho mají použitej za 350 ^^ Otázka je, jestli se jim dá věřit...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 24. 5. 2008 08:16

Torham

Mám s nimi dobré zkušenosti. Bral jsem si od nich dvě bazarovky a asi pět nových kousků. Vše naprosto v pořádku. Pokud chceš mít jistotu /jako já/ u bazarovek stačí napsat do objednávky - pošlete mi prosím hru jen pokud je v perfektním stavu, či něco podobného.
PS3, Nintendo Wii + DSLite
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 24. 5. 2008 08:32

Jestli fakt chceš AC, mohl bych ti ho dát za 300,- + poštovné - osobně mě to moc nechytlo, i když to všichni chválí :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod davee 24. 5. 2008 08:44

Na chvili se mi zatajil dech, ze nabizis Animal Crossing za 300. Tohle mi uz nedelej :-)
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Torham 24. 5. 2008 08:47

davee píše:Na chvili se mi zatajil dech, ze nabizis Animal Crossing za 300. Tohle mi uz nedelej :-)
:mrgreen:

V mém příspěvku je jasně psáno Another Code :pozor a Ertefol na něj evidentně odpovídal (ale mohl použít quote, to jo :twisted: )
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 24. 5. 2008 08:57

No to jsem zjistil az pote. Cetl jsem proste posledni prispevek a vidim - Ertefol nabizi AC za 300!!! :-D
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Torham 24. 5. 2008 08:58

davee píše:No to jsem zjistil az pote. Cetl jsem proste posledni prispevek a vidim - Ertefol nabizi AC za 300!!! :-D
Jasně...stává se :-))
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 24. 5. 2008 12:53

Ertefol píše:Jestli fakt chceš AC, mohl bych ti ho dát za 300,- + poštovné - osobně mě to moc nechytlo, i když to všichni chválí :)
Jsme se domluvili přes ICQ, ten Antoher Code beru

//info pro ostatní, kdyby náhodou chtěl někdo reagovat, tak Ertefolův Another Code je už zamluvenej ^^
Torham
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka