PRODEJ / VÝMĚNA / KOUPĚ - Handheldy

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 5. 2011 17:42

Aukro ale není všechno - jsem si jist, že se mnou budeš souhlasit. ;-) Před rokem a půl si jeden můj známý koupil PSP 2004 v jednom místním bazaru za 2K (za deset dní poté mu spadlo na zem a rozsekal ho, ale to už je jiná story), takže dnes by to za 1,5K mohlo klidně být. Stačí jen hledat.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 1. 5. 2011 18:14

Koukal jsem i na ebay. Nejlevnejsi byl za nejakych 80 liber. A to bylo PSP 3000. Ja myslim ze ekvivalent DSi je PSPGo a ten je zase cenove nekde jinde. To by bylo asi neco jako porovnavat PSP Fat a klasicky DSko.

Co jsem koukal na cesky shopy tak DSi stoji neco kolem 3500-4000. Cili bych strhnul tak 20-25% z ceny (pokud je v dobrem stavu).
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 5. 2011 18:25

Já bych DS chtěl, ale s prominutím, dávat kvůli čtyřem nebo pěti hrám (které si k tomu budu muset ještě koupit) o které mám zájem 4K je solidně přestřelené. Obzvláště když ten výkon ceně jaksi neodpovídá. Ani 2-2,5K v bazarech není dost nízko. Ono je ostatně u Nintenda obvyklé hodně nadstřelovat cenu v porovnání s konkurencí. Takže prostě počkám ještě nějaký ten pátek. Stejně tak čekám i na první Xbox.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 1. 5. 2011 18:36

Hmm, tak Xbox uz by mohl byt celkem solidne pod cenou. ja si pamatuju jak jsem daval za Gamecube, pred nejakyma trema rokama asi 200kc. :D
No a vsak klasicky stary DSko bys uz tak pod 1k klidne sehnal. :)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 5. 2011 18:41

GC jsem koupil za 1000 s čtyřmi hrami. DC taky za tisíc a s dvouma kouskama (ale tam je pirátství tak prostinké...). Takže u Xboxu a DS bych to chtěl stejně.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod muftu 7. 5. 2011 14:37

N.Marko - ja som kupil Xbox 1 z nemeckeho ebayu za 26€ so styrmi hrami, GC spolu s 11 hrami, 3 gamepadmi, bubnami za 90CHF (aktualne cca 70€) a urcite by sa dal vydrazit aj lepsi deal, ale ked ja som to proste musel hned mat :D
DS lite som predaval dva roky dozadu za 60€ spolu s jednou original hrou a flash kartou
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 10. 5. 2011 17:19

já koupil stříbrné GC za 150kč :D
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod VityCZ 25. 5. 2011 21:12

Čus borci :) právě prodávám levně hry na DS, ještě mi něaké zbývají...
na aukru - Resident Evil http://aukro.cz/nds-resident-evil-deadl ... 94238.html
Animal Crossing http://aukro.cz/nds-animal-crossing-i1623194261.html

Jinak sháním NDS - rozbité na díly, ozvěte se odkoupím! :)
VityCZ
First Blood

Odeslat příspěvekod boonno 26. 5. 2011 07:53

rozbitý nds mám, nevim co s ním je, ale nejede horní displej. Všechno ostatní se zdá ok
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod VityCZ 26. 5. 2011 19:21

Horní displeye něak odchází, sháním DSko co má displey v cajku... :P
VityCZ
First Blood

Odeslat příspěvekod Nfan 6. 6. 2011 20:19

Kdyby nekdo chtel mam tady NDS fat + nejaky hry k tomu. Cena +- 950. Muzu prodat i holy DS za cca700.

Potom gameboy advance verzi bez podsviceni + par originalek, mozna i pokemony k tomu hodim. Cena podle her, samotnej gba +-300.
Nfan
First Blood

Odeslat příspěvekod Nfan 16. 6. 2011 12:35

Nikdo nechce DSko? Mam tu pak jeste na prodej Gameboy classic, dobry stav, cena podle her. Samotnej tak za 150.
Nfan
First Blood

Odeslat příspěvekod Nfan 24. 6. 2011 13:33

A jeste me napadlo, vy co schanite DSko s displayem v pohode byste meli vedet jednu vec- DS phat ma horni a dolni display uplne stejnej.
Nfan
First Blood

Odeslat příspěvekod kubago 11. 8. 2011 07:04

Prodám Nintendo 3DS v černé variantě. Konzole je stará 1 měsíc. 100% stav (nikde žádně poškození).
Důvod prodeje: Aktuálně nemám co hrát, tak mi konzole leží ladem.
Akční cena: 4000 kč.
Osobní odběr možný v Ostravě/Opavě.
V případě posílání balíku tak platba předem na účet + doplatek za poštu.

Zájemci pište prosím SZ.
kubago
First Blood

Odeslat příspěvekod Paar 21. 8. 2011 14:17

Na eBayi se objevil zajímavý inzerát. Prodávající nabízí kompletní Super Mario Land na původní Gameboy a zatím je cena na 2 librách. Psal jsem mu mail, do České republiky posílá, poštovné dělá 3 libry. Takže pokud chcete rozšířit sbírku, máte skvělou příležitost. Aukce končí za necelou hodinu a půl.

http://www.ebay.co.uk/itm/180711425330? ... 1438.l2649
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Předchozí stránkaDalší stránka