PRODEJ / VÝMĚNA / KOUPĚ - Handheldy

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod zip123 25. 5. 2008 15:39

o čemo jsou ty dvě hry (another code a animal crossing?
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 25. 5. 2008 16:04

zip123 píše:o čemo jsou ty dvě hry (another code a animal crossing?
Another Code je adventura o malé Ashley, které zavraždili rodiče. Animal Crossing je jakási free-form hra (vem si ji jako GTA bez aut a ve fantasy prostředí), kde si vytvoříš postavičku a dostaneš barák (na půjčku). No a ty musíš žít - vše si obstarávat, bydlet, pracovat,...

Recenze Animal Crossing: http://nzone.cz/recenze/animal-crossing ... prvni.html
Recenze Another Code: http://nzone.cz/recenze/another-code-tw ... entur.html
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 31. 5. 2008 08:29

Nemate nekdo na prodej NDS Lite?
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 31. 5. 2008 08:30

Koupím na PSP Brave Story: New Traveler /anglickou verzi/. Nemohu tuto hru vůbec sehnat. Snad ji někdo prodá či poradí /v zahraničí nakupuji nerad/, kde bych ji mohl koupit? Bez ní pro mě nemá cenu kupovat PSP.... Předem děkuji.
PS3, Nintendo Wii + DSLite
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Odeslat příspěvekod godlikeSK 31. 5. 2008 17:59

Predam nintendo ds s hrami animal crossing wild world,new super mario bros, metroid prime hunters,naruto ninja destiny .dsko je v dobrom stave este v zaruke modrej farby.cena: 5000 sk.bud osobne v ba a okoli alebo na dobierku
godlikeSK
Killing Spree

Odeslat příspěvekod :.Dragunov.: 1. 6. 2008 08:18

godlikeSK:Je to to stary NDS FAT?Asi ne ze?
:.Dragunov.:
Killing Spree

Odeslat příspěvekod godlikeSK 1. 6. 2008 08:29

Myslis ze ci je to stara verzia NDS alebo NDS LITE? tak je to ta stara verzia.
godlikeSK
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majklbig 1. 6. 2008 09:12

Link.z.Hyrule píše:Koupím na PSP Brave Story: New Traveler /anglickou verzi/. Nemohu tuto hru vůbec sehnat. Snad ji někdo prodá či poradí /v zahraničí nakupuji nerad/, kde bych ji mohl koupit? Bez ní pro mě nemá cenu kupovat PSP.... Předem děkuji.
Pokud vím, tak Brave story v Evropě ztím nevyšlo, takže jedině pokud by to tu nějaký prodejce dovezl z USA, což u tohoto typu her je velmi málo pravděpodobné
Právě hraju:
Jak & Daxter: The lost frontier (PSP)
Majklbig
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Link.z.Hyrule 1. 6. 2008 12:14

Majklbig

Njn., právě mě zarazilo to, že tuto hru měli před časem v JRC, ale tenkrát jsem neměl penízky. Kdybych to jen věděl.....No nic, budu muset objednat z USA...
PS3, Nintendo Wii + DSLite
Link.z.Hyrule
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ThaKid 7. 6. 2008 11:02

Čau, jen tak orientačně by mě zajímalo za kolik by se dalo prodat DS Lite + Castlevania Dawn of sorrow. Uvažuju o tom, že bych přesedlal na PSP, tak bych rád věděl jestli by ty utržený peníze na to stačily ;-) . dikec
ThaKid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dak13 11. 6. 2008 21:18

Dobrý den
Mám možnost sehnat externí baterie (záložní zdroj :-D) pro PSP a NDS/NDS lite. Jediná nevýhoda je pro NDSkaře a to, že se nabíji pomocí PSP adaptéru. Na výběr mám ze 3 kapacit 9800mAh, 12000mAh, 18000mAh. Me osobně se zamlouva 9800mAh. Vypadá jako malá černá líbívá krabička (u 9800 7,5cm x 7,5cm x 2,5cm. Cena 1000 až 2000Kč. Napište prosím váš názor, pokud bude zájem větší než malý, externí baterky budou brzy k mání. :-)
dak13
Killing Spree

Odeslat příspěvekod zip123 12. 6. 2008 17:11

Prodám GBA klasik+hry atd. více viz: http://www.aukro.cz/item381033689_gba_2 ... i_hry.html
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod wiruzik 13. 6. 2008 22:01

ThaKid: ja koupil konzolu z ebaye ze statu - nova za 2,5k a k tomu M3 Real (+rumble pack +gba expansion) za 1,2k.. flashka 2gb me stala asi 200kc.. ale na dsko mi pak jeste dali dphcko, cca 450kc..
wiruzik
First Blood

Odeslat příspěvekod HALI32 13. 6. 2008 22:09

No...ale u nás by to prodal možná i za 4000 :) ... ;) ... ... ...
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dragon King 14. 6. 2008 19:47

dak13:kamarat ma PSP a kupil si tu 12000mAh a ked sa to vybilo isiel to nabit a bliklo to a nic nenabija a nenabija..takze reklamuje ale vyzera to dobre ale nemam s tym skusenost
<MUSIC is my life....sXe MMC
Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers
Davsan:ciii woe.. anblívbl.. :D kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu..:D
fanousek fan doupe podcastu.
Dragon King
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka