PRODEJ / VÝMĚNA / KOUPĚ - Handheldy

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Logan007 2. 2. 2008 17:06

Je-rvik píše:Prodám nebo vyměním ANNO 1701 na DS /quote]

hodila by se cena, za kterou bys byl ochoten to prodat...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Tankista9 5. 2. 2008 18:22

Tankista9 píše:Prodám:
Nintendo DS lite white, záruka do vánoc tohoto roku( Jako nové, hral jsem sním jen doma+ kompletní baléní, krabice,nabíječka atd. ) GBA Yoshi Graviation.
Cena: 4000kčn/quote]

Platí stále, měl jsme zájemce ale startil jsem na něj tel :cry:
Kdybynědko věděl o RAVEN uživately odkud koli, napište mi prosím.
Díky
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod willpsp 6. 2. 2008 23:03

prodám NDS lite-black
nové
komplet balení
bez záruky
koupeno v AUT
nejlépe osobně v ČB
nebo dobírka
2850 kč
sambali@atlas.cz
willpsp
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 8. 2. 2008 12:16

Prodám pokemon Diamond v kompletním balení za 450 Kč

Hra je kompletně v němčině
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Blood4ever2 18. 2. 2008 19:34

Cau vsichni.Chi se zeptat jestli se nekdo nechce zbavit sveho pc a vymenit ho za me psp.Muzu i neco doplatit.Pc staci jen krabice funkcni(muze byt bez mysi,klavesnice i monitoru).Mam cerne psp SLIM cf 3,71 m33-4+origo hry Socom us. Navy seals,SW battlefront II + 2 gb karta sony !HIGH SPEED!+Plne funkcni sluchatka THOMSON+sterka na displej+demo disc+vsechny krabice a manuály+muzu teda i neco doplatit(max 2000).Jinak zaruku ma skoro plnou je kupovan o vanocich.Vse ma skvely stav a je plne funkcni.Pro osobni odber muzu do olomouce,prostejova a po domluve i do brna jinak postou.Doufam ze nekdo odepise vsechny zdravim.Muzu pridat i Discman Thomson se sluchatky a krabici S origo cd a i par programu pro psp.Piste pouze na mail!!!!!!! VenomCZ@email.cz

// Upraveno do souladu s pravidly - Ertefol
Blood4ever2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 18. 2. 2008 21:03

Blood4ever2 píše:Cau vsichni.Chi se zeptat jestli se nekdo nechce zbavit sveho pc a vymenit ho za me psp.Muzu i neco doplatit.Pc staci jen krabice funkcni(muze byt bez mysi,klavesnice i monitoru).Mam cerne psp SLIM cf 3,71 m33-4+origo hry Socom us. Navy seals,SW battlefront II + 2 gb karta sony !HIGH SPEED!+Plne funkcni sluchatka THOMSON+sterka na displej+demo disc+vsechny krabice a manuály+muzu teda i neco doplatit(max 2000).Jinak zaruku ma skoro plnou je kupovan o vanocich.Vse ma skvely stav a je plne funkcni.Pro osobni odber muzu do olomouce,prostejova a po domluve i do brna jinak postou.Doufam ze nekdo odepise vsechny zdravim.Muzu pridat i Discman Thomson se sluchatky a krabici S origo cd a i par programu pro psp.Piste pouze na mail!!!!!!! VenomCZ@email.cz

i]// Upraveno do souladu s pravidly - Ertefol[/i]
Seš dobrej blázen :shock: :mrgreen: Jelikož PSP stojí asi 5k a ty jseš ochoten dopatit max. 2k, tak v úvahu přicházejí jen PC typu "šunka" :D...možná dobré pro ty, co mají doma staré PC a nevědí, co s ním...
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 18. 2. 2008 21:07

Koupím Siphon Filter: Dark Miror.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod VXP 19. 2. 2008 17:47

Torham píše:Seš dobrej blázen :shock: :mrgreen: Jelikož PSP stojí asi 5k a ty jseš ochoten dopatit max. 2k, tak v úvahu přicházejí jen PC typu "šunka" :D...možná dobré pro ty, co mají doma staré PC a nevědí, co s ním...
VXP
Killing Spree

Odeslat příspěvekod VittX 24. 2. 2008 19:12

Zdravim lidi

Nenasel by nekdo Harvest Moon na GBA, co uz nehraje?

Urcite bysme se dohodli

Diky
"On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you'll see why 1984 won't be like "1984"."
VittX
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mu'fuccinWestcoast 27. 2. 2008 12:20

predam hry pre ps2

RESIDENT EVIL4
GRAN TURISMO4
FINAL FANTASY X
GOD OF WAR

mozno aj FINAL FANTASY VII

icq 227537712
mu'fuccinWestcoast
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 27. 2. 2008 13:16

VXP píše:ja jsem pred mesicem koupil za 7K P4 Prescot 3GHz, 2GB RAM, 2x 300GB Disk, 256MB graf. karta... coz mi zas takova sunka neprijde... takze PSP (5K) + 2K doplatek mi neprijde zas tak jako moc velkej nesmysl... chce to spis stesti
Štěstí je vrtocha malá 8) To, co jsi uvedl, není patrně normálně dostupné za těch 7k...prostě jsi měl štěstí..a ne každý ho má :wink:
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Hurricane 28. 2. 2008 16:57

Kamos preda umd smackdown vs raw 08, v super stave, krabicka, umd a manual. Cena dohodou, v pripade zaujmu piste na : j_perfekto@azet.sk
PSN ID: EazySK
Hurricane
Dominating

Odeslat příspěvekod Tankista9 28. 2. 2008 21:07

Měl by někdo zájem oPSP SLIM černé + 4 UMD hry(Freak out,NFS MW,Ridge racer2,Pursuit force) samozřejmě kompleet balené ( Záruka, krabice. 32MB karta.. )
Cena okolo 6 000kč
Naposledy upravil Tankista9 dne 28. 2. 2008 22:19, celkově upraveno 1
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod Paar 5. 3. 2008 15:06

Prodam:

GBA SP
1300Kc

V pripade zajmu piste SZ
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod davee 10. 3. 2008 16:43

Shanim Gameboy Printer. Pokud by nekdo o nejakem zachovalem vedel, dejte prosim vedet do SZ. Diky!
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka