Je-rvik píše:Prodám nebo vyměním ANNO 1701 na DS /quote]
hodila by se cena, za kterou bys byl ochoten to prodat...
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Je-rvik píše:Prodám nebo vyměním ANNO 1701 na DS /quote]
Tankista9 píše:Prodám:
Nintendo DS lite white, záruka do vánoc tohoto roku( Jako nové, hral jsem sním jen doma+ kompletní baléní, krabice,nabíječka atd. ) GBA Yoshi Graviation.
Cena: 4000kčn/quote]
Seš dobrej blázenBlood4ever2 píše:Cau vsichni.Chi se zeptat jestli se nekdo nechce zbavit sveho pc a vymenit ho za me psp.Muzu i neco doplatit.Pc staci jen krabice funkcni(muze byt bez mysi,klavesnice i monitoru).Mam cerne psp SLIM cf 3,71 m33-4+origo hry Socom us. Navy seals,SW battlefront II + 2 gb karta sony !HIGH SPEED!+Plne funkcni sluchatka THOMSON+sterka na displej+demo disc+vsechny krabice a manuály+muzu teda i neco doplatit(max 2000).Jinak zaruku ma skoro plnou je kupovan o vanocich.Vse ma skvely stav a je plne funkcni.Pro osobni odber muzu do olomouce,prostejova a po domluve i do brna jinak postou.Doufam ze nekdo odepise vsechny zdravim.Muzu pridat i Discman Thomson se sluchatky a krabici S origo cd a i par programu pro psp.Piste pouze na mail!!!!!!! VenomCZ@email.cz
i]// Upraveno do souladu s pravidly - Ertefol[/i]
Torham píše:Seš dobrej blázen![]()
Jelikož PSP stojí asi 5k a ty jseš ochoten dopatit max. 2k, tak v úvahu přicházejí jen PC typu "šunka"
...možná dobré pro ty, co mají doma staré PC a nevědí, co s ním...
Štěstí je vrtocha maláVXP píše:ja jsem pred mesicem koupil za 7K P4 Prescot 3GHz, 2GB RAM, 2x 300GB Disk, 256MB graf. karta... coz mi zas takova sunka neprijde... takze PSP (5K) + 2K doplatek mi neprijde zas tak jako moc velkej nesmysl... chce to spis stesti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků