Bral bych to wifi......Dal bys samotný???Kaya píše:Cauvec nemel by nekdo zájem o moje 3 mesice staré NDSL s ochranným pouzdrem-motiv rayman DS,wi-fi usb portemjestli jo tak se ozvete!-/quote]

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Bral bych to wifi......Dal bys samotný???Kaya píše:Cauvec nemel by nekdo zájem o moje 3 mesice staré NDSL s ochranným pouzdrem-motiv rayman DS,wi-fi usb portemjestli jo tak se ozvete!-/quote]
Kaya píše:Cauvec nemel by nekdo zájem o moje 3 mesice staré NDSL s ochranným pouzdrem-motiv rayman DS,wi-fi usb portem jestli jo tak se ozvete!-/
POKUD SE CENA I S POSTOU VEJDE DO 400 TAK MOZNA....N.Marko píše:Nenabídne nekdo Syphon Filter Dark Miror na PSP??/quote]
To jsi asi spatne pochopil, já kupuji, nikoliv prodávám.Noxx píše:N.Marko píše:Nenabídne nekdo Syphon Filter Dark Miror na PSP??/quote]POKUD SE CENA I S POSTOU VEJDE DO 400 TAK MOZNA....
Tankista9 píše:Jo já tě chápu, ale na DVDcrave zase máš záruku australskou a do toho bych třeba nešel jelikož jsme chytnul DS s závadou tak radši ať je záruka tady z česka//quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků