Animal Crossing

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mican 28. 12. 2006 13:21

V AC je vždycky co dělat. Natrhej ovoce, prodej ho Nookovi a kup si nějaký nástroj. Prut na chytání ryb, lopatku na vyhrabávání fosílií nebo síťku na motýly. A chytej a vykopávej, dávej to muzea a přebytky prodávej. Prostě vydělávej prachy. Povídej si se zvířátkama a plň jejich občasné úkoly, stoupej po společenském žebříčku. V týhle hře neni žádný jasný cíl co máš dělat, je to simulátor vesnice.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Matangel 28. 12. 2006 14:06

Skoro 14 let - to je ještě dobrý. Mě je skoro 22 :) To bych se asi měla trochu stydět, co :oops:
Dneska teda ještě zajdu za Nookem, včera už měl zavřeno, ale posledně jsem se mu snažila prodat broskve, kterejch mam hromady, a nějak se mi to nepodařilo. Uvidíme. Když mi ale dával zvonečky za to, jak jsem u něj dělala poslíčka, tak mi je hned ztrhnul z dluhu, takže výsledek je takovej, že nemam pořád nic, akorát co si vyhrabu z popelnice. A já bych tolik chtěla prut, nebo aspoň lopatu :cry:
Matangel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 28. 12. 2006 14:20

Nook (Nyctereutes procyonoides, psík mývalovitý) vykupuje i domácí ovoce, dává stovku za kus. Když tohle ovoce přiložíš do dopisu zvířátkům a text dopisu obsahuje frázi "exotic fruit" (pokud hraješ anglickou verzi), často ti některé zvíře pošle jiné ovoce a to je pak terno. Zasadíš ho a za každý vypěstovaný plod dostaneš pětikilo. Já takhle vydělával kolem 50.000 každý třetí den :-)
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Axisak 28. 12. 2006 14:24

Neboj hry jsou multiage zábava mě je 24 a taky smažím o 106 :-). A znám hodně starších lidí co hrajou hry hodně podobnýho konceptu jako jsou AC :-) BTW za pár dní mě příjdou taky už se na ně těším. 8)
Ultimate WoW player ;-)
Axisak
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 12. 2006 15:10

Matangel vítám tě mezi hráči AC :-) Neboj za to se nemusíš stydět že ti je 22 a hraješ hry...Je tady ještě více starších hráčů než ty...moji sestře je 23 a taky občas zapaří...mě je 20 a pařím jako divý...AC je strašně chytlavá hra...tak pařbě zdar :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Matangel 28. 12. 2006 15:26

Děkuju všem přítomným za rady a za vřelé přijetí :)

A kdybych se už nedostala na net, tak všechno nej do nového roku!
Toasty :)
Matangel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 28. 12. 2006 18:46

Fííííííha tak samý 20 :/,(proč sem všude nejmladší?),heleťte kolik je v AC Croakoidů? mam 4x ,ale asi je vyhodim dělá mi to v domě pěknej kravál "hmm detail" a taky jaká je nejvzácnějši ryba v AC.
No to je asi pro dnešek vše.
Předem díky za odpovědi....
Xmartix - X,X,X no prostě XMARTIX! Žádnej MATRIX! :/
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 12. 2006 23:14

Croakoidů je myslím kolem 150...nejvzácnější ryba je nějaká prehistorická která se dá chytit pouze za deště v pozdních večerních hodinách...a já už ji v muzeu mám :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod shaftik 29. 12. 2006 11:39

ja mam dost,tak sem si as koupil AC,ale zjistil ze porad me neprestalo bavit,jinak sem zapomel,kdy je tam turin babka,to mi pls reknete a jak se stavi ten snehulak,to jako k sobe dovalim dve koule co najdu a neco zmacknu,dik :wink:
Hehe......original Shaftik je pouze jeden .-)
I am 48% addicted to World of Warcraft.
shaftik
Rampage

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 29. 12. 2006 11:41

shaftik píše:ja mam dost,tak sem si as koupil AC,ale zjistil ze porad me neprestalo bavit,jinak sem zapomel,kdy je tam turin babka,to mi pls reknete a jak se stavi ten snehulak,to jako k sobe dovalim dve koule co najdu a neco zmacknu,dik :wink:

Jednoduse vem kouli a valej ji (co nejvetsi) postav si ji na vhodne misto najd dalsi kouli doval ji kte druhy a natlac ji smerem na tu velkou (musi byt mensi,cim ensi tim lip) nemusis mackat nic.
A prosim vas chodi mi tam neaky zviratko s nuuusi nevic co chce pls help!
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 2Pix 29. 12. 2006 12:22

tahle hra je jakasi Onlinovka? nebo to je proste dokolecka jenom singl? :-) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Flak Monkey

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 29. 12. 2006 12:24

oboji :) můžš ji hrat s kámošem pres WI FI a nebo po netu s lidmi
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 29. 12. 2006 12:33

turin babka s nuší chodí v neděli dopoledne
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ><m@rt!x 29. 12. 2006 12:37

a co uni dostanu a stoji to za to?
><m@rt!x
Killing Spree

Odeslat příspěvekod shaftik 29. 12. 2006 12:45

><m@rt!x píše:a co uni dostanu a stoji to za to?

prave ze turin babka je nejlepsi,koupis u ni treba 200 turinu,10 (nebo 1,ted nevim) za treba 56 a do dalsi nedela je muzes vsechny prodat za napr. 106,cili na tom vydelas a rychleji tak splatis hypoteku na ten domek :wink:
Hehe......original Shaftik je pouze jeden .-)
I am 48% addicted to World of Warcraft.
shaftik
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka