Animal Crossing

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Khue 26. 8. 2006 14:25

tak jo...moc děkuju..
Khue
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tankista9 26. 8. 2006 16:08

Ja vzdy pisu ze fruit for you...
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod Gorgar 26. 8. 2006 21:29

ja som pisal rozne haluze .. aj po slovensky a sem tam aj nadavky .. proste haluze .. ale niekde som cital ze ked tam spomenies slova gift a fruit .. tak ti skor poslu to ovocie .. ako neaku blbost .. lebo mne posielali aj tricka .. sedacku .. a tak .. proste skus .. budes vidiet .. ale ja som napisal aj hula hola beha po meste a dal tam ovocie a prisli mi ceresne nazad s tym ze to nevedel precitat ... takze neviem ci to naozaj funguje ...

doplnok ...

skusali s teniekto to s tym cervenim turnipom a mravcom .. ja som ho zasadil .. nascval som ho repstal polievat nech zhnije ... a on dnes tam uz nie je ... zmyzol ... tak ako to mam spravit ? poradi niekto .. chcem mravca !!!
Gorgar
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 27. 8. 2006 11:55

Tal jsem to dneska asi po měsíci zase zapnul a město bylo v hroznym stavu. Všude plevel, polovina zvířat jinejch a ta původní co zůstala mi pěkně vynadala.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 27. 8. 2006 15:50

Mican píše:Tal jsem to dneska asi po měsíci zase zapnul a město bylo v hroznym stavu. Všude plevel, polovina zvířat jinejch a ta původní co zůstala mi pěkně vynadala.
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Mican 27. 8. 2006 16:13

Nezapomeň že to hraju od února, za tu dobu tě omrzí všechno. Mám už všechny fosílie v muzeu, největší barák co jde (a splacenej), na účtu v bance přes milion... Spíš čekám na další ryby a ty zatím v srpnu nejsou.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Tuuurek 27. 8. 2006 16:26

Tak to chápu....Já už u toho taky zas tak dlouho nesedim.....Hlavně vždycky zkouknu cenu tuřínů a co má Nook v krámě a pochytám nějaký ryby a brouky......A ještě musim zalejt všechny kytky a vytrhat plevel,což mi teďka zabere tak nejvíc času..... 8)
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Tankista9 27. 8. 2006 20:46

Ja si mysli ze Mican patri k tem co to hrajou asi nejdele tady... Tak dlouho me to asi taky bavit nebude ale urcite to obcas zapnu.
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 8. 2006 20:55

No mě už to taky přestalo bavit ale zase se těším na další roční období jaké to bude v zimě všude sníh, budu si stavět sněhuláky...nové ryby, hmyz....prostě aspon celý jeden rok to chci hrát a pak se uvidí
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tankista9 27. 8. 2006 22:07

To jo na to se taky tesim, ale v zime hmz asi nebude... ;)
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 8. 2006 22:12

tanista9 píše:To jo na to se taky tesim, ale v zime hmz asi nebude... ;)

No něco vím že je pouze v zimě jsem to někde četl ale co to už si nepamatuji
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Standa 28. 8. 2006 08:05

Taky jsem ac prestal hrat, hraju to vlastne temer stejne dlouho jako Mican, cekam spise na Zimu.
Standa
Rampage

Odeslat příspěvekod Tankista9 28. 8. 2006 08:16

Tak to se tesim taky i na podzim ten jsem este nevidel...
PS3

Nic neni dokonalé...
Tankista9
Rampage

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 28. 8. 2006 11:02

Já už to taky hraju minimálně půl roku... a taky už mě to pomalu přestává bavit... Ale musim uznat,že jsem to hrál předtim každej den,skvěle jsem se bavil a ještě i občas dneska to zapnu
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Alimak 28. 8. 2006 11:44

já to zapnu v průměru každý druhý den tak na hoďku. Něco nachytám, vykopu, sčešu broskve, prodám nějaké věci a splatim trochu toho dluhu. Myslím že takhle to stačí. :)
I want it now I want it now not
the promises of what tomorrow brings
I need to live in dreams today

PC, PS2, NDS LITE, XBOX 360
Alimak
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka