Nej hry na gba...

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod zip123 13. 4. 2008 12:07

Cau, muzete mi prosim urcit, co je za hry na tomhle videu? Poznam tam dooma a dukeNukena, ale zajimaly by me hlavne ta motorka a 2D plosinovka na styl metroida...Diky

http://www.youtube.com/watch?v=nbxyJ8idC_o
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 13. 4. 2008 15:13

V popisu videa máš napsaný všechny ty hry... Takže motorky budou asi Moto GP advance a 2d plošinovka CT Special Forces II...
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod zip123 13. 4. 2008 16:08

stydim se ze sem si nevsim ze sou tam popisy :-D diky
Alcatel OT302 -> Siemens A55 -> SE K300i -> SE W800i -> SE P1i -> SE T303 - > SE C510 -> VDFN 845 -> SE Xperia X8 -> SE Xperia X10mp -> SE Xperia Ray -> SE Xperia Arc S -> Sony XZ
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Errorman 14. 4. 2008 12:25

Tuuurek: Da se to poznat podle hudby a to video je ze zaverecneho mixu. Je tam vzdyck par jednotlivych druhu (skakajici kralik, bezici mysi ...) u ktech si natrenujes co mas vlastne delat a po 5 (myslim) je mix z ruznych druhu, ke kteremu hraje pisnicka. Jeste je tam i mod s bubenikem, kde si vyberes druh rytmu a maly modry bubenik (muj avatar) neco zahraje a ty to musis 4x zopakovat ve spravnem rytmu a kdyz to zvladnes zahraje neco slozitejsiho a tak dal.
o('-')o Nintendo o('-')o
Errorman
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Smoke 1. 5. 2008 08:05

Tak jsem koupil Golden Sun na ebayi,tak jsem zvědav a zároveň se už těším... :)
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod zip123 8. 6. 2008 18:56

Golden Sun je fakt pecka :-D Hele neslyseli ste nekdo o nejaky hre na gba podobny tem dnesnim mmorpg - jako MU, Lineage, World of Warcraft, samozrejme ne online to je mi jasny ale na styl Obliviona. A kdyz ujz jsem u toho, existuje neco takovyho na NDS ? To uz ma preci wifinu ne?
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod zip123 13. 7. 2008 21:01

heh, celkem drsna recenze na Golden Sun:

http://ff.bonusweb.cz/rpg.php?page=golden_sun
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 13. 7. 2008 22:12

Tak s příběhem s GS 1 souhlas...Je tam lineární atd. To nejdůležitější se v příběhu odehrává ve dvojce, ale zas řikat o jedničce že je úplně bez příběhu je zase trochu nadsázka... :pozor
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod zip123 14. 7. 2008 19:24

jj místama to jde, ale občas celkem dtivé názory :D
jinak linearní děj,podle mě je lepší když tě někam nasměrují a víš co máš dělat, než něco pokazit, předběhnout, nebo běhat hodinu sem a tam a netušit co udělat, to se mi právě líbí, že všechno se vyvíjí tak jak má...Jinak už jsem ve městě, kde se přidal Ivan, hraju to nějakou tu hoďku, a podle toho co jsem tu čet, tak to je teprve začátek :D Jak jsem to tu pročítal, tak mě to nějak chytlo :D
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 14. 7. 2008 22:36

No mě shodou náhod dneska přišlo GS z ebaye... :D Tak sem taky začal...Ale já už to hrál tolikrát.... :-D Jenom sem tu hru chtěl mít doma a když mi přišla, tak už sem jí zapnul... :-D Já sem trochu dál...Už sem v Bilibinu, ale jelikož už to znám jak svoje boty, tak to asi budu mít prosvištěný dřív.... :-D
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod zip123 15. 7. 2008 09:52

fajn tak mi aspoň můžeš říct, kdo je alex, nějak sem asi nedával pozor, a pak tam byl najednou v Sol sanctu... Jo,to se tak někdo má když umí obchodovat přes e-bay, tam je spoustu levných věcí. Kdyžtak pošlu pm, abys mi něco vysvětlil ;-)
zip123
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tuuurek 15. 7. 2008 10:28

No on se tam jen tak "vyskytne", ale nic konkrétního o něm neřikaj...musíš chvilku počkat a postupem se něco dozvíš ;-)
Tuuurek
Dominating

Odeslat příspěvekod Paar 30. 8. 2008 16:27

Podarilo se mi na aukru vydrazit Final Fantasy Tactics Advance na GBA za 305kc. Nejlepsi na tom ale je, ze jde o uplne novou a zabalenou gamesku. Tesim se, podle vseho jde o skvely titul.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod rhumburak 30. 8. 2008 20:02

Paar píše:Podarilo se mi na aukru vydrazit Final Fantasy Tactics Advance na GBA za 305kc. Nejlepsi na tom ale je, ze jde o uplne novou a zabalenou gamesku. Tesim se, podle vseho jde o skvely titul.

páni, tak to gratuluju, vědět, že tam je tak..... :D
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 15. 5. 2009 02:07

Nebudu o tom delat tema, proto zde.. jen ze za 83 USD je to zajimava vec.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23032

A takovych veci je dnes plny net. Jeste si vzpominam jak jsem drive kupoval Gameboy Micro a myslel si buhvi co nemam :-) Zde jedno zarizeni i na original Sega Mega Drive kazetky.. http://www.youtube.com/watch?v=0NgmE-vA ... re=related V prodeji ale jen v Japonsku.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka