davee píše:Ted jsem zacal zkousel Yoshi - Universal Gravitation a je to celkem sranda ovladat hru naklanenim GBA. Aspon mam malou nahradu za Wii
Jo to me taky bavilo, hlavne to chce ale dobre nakalibrovat sensor..

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
davee píše:Ted jsem zacal zkousel Yoshi - Universal Gravitation a je to celkem sranda ovladat hru naklanenim GBA. Aspon mam malou nahradu za Wii
Panzer.Dragon píše:hrajete nekdo advance wars2? tohle je u me nejlepsi hra na gba,libil se mi multak na jedne konzoli az pro ctyri sice je to dlouhy nez odehrajou vsichni ale je to sranda
rhumburak píše:Na FFTA prostě žádná jiná hra n nemá ať si řiká kdo chce co chce. Už se nemůžu dočkat na DS.o/quote]
Panzer.Dragon píše:hm myslim ze je to fakt pekne udelany,kdyz sem mel gba tak sem to smazil furt
ja sem hral (a i ted obcas hraju na emulatoru,ale to uz neni ono) jen aw2 a bylo to super ale vzdy sem vypinal fci POWER,prislo mi to nefer protoze treba jeden ten typek kdyz to dal tak se mu nakzdy budove objevil vojak se samopalem a kdyz to bylo to silnejsi power tak vojak s bazukou
Logan007 píše:Celá série Advance Wars a na ní navazující batalion Wars(podle ohlasů - nehrál jsem ji - chystám se) je naprosto dokonalá. Mám AW:DS a hrál jsem i AW1 i AW2 a obě se mi líbili.. Kéž by vyšlo pokračování na DS s nějakou lepší grafikou...o/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků