Nej hry na gba...

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod sega.maniac 3. 1. 2007 16:09

davee píše:Ted jsem zacal zkousel Yoshi - Universal Gravitation a je to celkem sranda ovladat hru naklanenim GBA. Aspon mam malou nahradu za Wii :-D

Jo to me taky bavilo, hlavne to chce ale dobre nakalibrovat sensor.. :wink:
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Polaris 3. 1. 2007 19:51

Podle mě jsou nejlepší tyhle:

Minority Report: Everybody runs
Metriod Fusion + Zero Missions
Jurassic Park Builder
Final Fantasy Tactics
Boktai: The Sun Is in Your Hand

Asi se mnou nebudete souhlasit ale mě připadají hry na GBA lepší než ty na NDS (i tam je pár titulů ale většinou nic pro mně).
[b](+[__]X)[/b]
Polaris
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Stanner 5. 1. 2007 15:17

jaky tituly na NDS? At to treba muzem porovnat? Mozna to neni do tohoto tematu, ale vsimli jste si, ze Mario Kart DS je dost strategicka hra? Fakt .. :)
GB-> GBC-> GBC + Xchanger-> GBA sp Zelda Edition-> NDS-> NDS lite-> PSP!!
Přecházím ke konkurenci!
Stanner
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Polaris 5. 1. 2007 15:32

Je to spíš tím že mě na DS žádná hra moc nenadchla, tedy kromě Metroid Prime Hunters a Trauma Center: Under the Knife. Srovnávat jednotlivé hry z GBA a DS asi nejde ale co se týče her tak u mě v tomhle duelu vítězí GBA.
[b](+[__]X)[/b]
Polaris
Killing Spree

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 5. 1. 2007 16:54

No je teda pravda, že všechny hry, co si napsal, jsou pecky. Teda ten minority report a jurassic park builder neznam... o čem to je?
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Polaris 5. 1. 2007 17:39

Minority Report: Everybody Runs je sci-fi scroll akce podle filmu Minority Report od Spielberga, no a Jurassic Park Builder je něco jako Sim City nebo Theme park s dinosaury...nebyly to žádné trháky ale moc se mi líbí...
[b](+[__]X)[/b]
Polaris
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 5. 1. 2007 17:47

hrajete nekdo advance wars2? tohle je u me nejlepsi hra na gba,libil se mi multak na jedne konzoli az pro ctyri sice je to dlouhy nez odehrajou vsichni ale je to sranda
xbox1, x360, wii, 2x sega saturn, sega dreamcast, gp2x F200
Z-5450, LE40A786, Nikon 1j1, HP elitebook 8570w (250GB ssd), Nexus 7 2012 3G
Glory and Rock and Roll with Smart F2, 0,8 CDI & Fiat Punto 1.2 8V (2004)
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 5. 1. 2007 18:26

Panzer.Dragon píše:hrajete nekdo advance wars2? tohle je u me nejlepsi hra na gba,libil se mi multak na jedne konzoli az pro ctyri sice je to dlouhy nez odehrajou vsichni ale je to sranda

Celá série Advance Wars a na ní navazující batalion Wars(podle ohlasů - nehrál jsem ji - chystám se) je naprosto dokonalá. Mám AW:DS a hrál jsem i AW1 i AW2 a obě se mi líbili.. Kéž by vyšlo pokračování na DS s nějakou lepší grafikou...
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 5. 1. 2007 18:35

hm myslim ze je to fakt pekne udelany,kdyz sem mel gba tak sem to smazil furt
ja sem hral (a i ted obcas hraju na emulatoru,ale to uz neni ono) jen aw2 a bylo to super ale vzdy sem vypinal fci POWER,prislo mi to nefer protoze treba jeden ten typek kdyz to dal tak se mu nakzdy budove objevil vojak se samopalem a kdyz to bylo to silnejsi power tak vojak s bazukou
xbox1, x360, wii, 2x sega saturn, sega dreamcast, gp2x F200
Z-5450, LE40A786, Nikon 1j1, HP elitebook 8570w (250GB ssd), Nexus 7 2012 3G
Glory and Rock and Roll with Smart F2, 0,8 CDI & Fiat Punto 1.2 8V (2004)
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rhumburak 6. 1. 2007 11:33

Na FFTA prostě žádná jiná hra n nemá ať si řiká kdo chce co chce. Už se nemůžu dočkat na DS.
Myslím, že ne Time....
rhumburak
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 8. 1. 2007 18:52

rhumburak píše:Na FFTA prostě žádná jiná hra n nemá ať si řiká kdo chce co chce. Už se nemůžu dočkat na DS.o/quote]

Máš pravdu, FFTA je skutečně propracovaná a zábavná, ale AW bodují komplexností a mulťákem, to jim neodpářeš. U mě jsou FFTA a AW na tom téměř stejně, lépe o malinko FFTA, díky story, geniálnímu Law systému a postavám, ale i Commanding Officers z AWček jsou HODNĚ dobrej nápad :wink:
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 8. 1. 2007 18:55

Panzer.Dragon píše:hm myslim ze je to fakt pekne udelany,kdyz sem mel gba tak sem to smazil furt
ja sem hral (a i ted obcas hraju na emulatoru,ale to uz neni ono) jen aw2 a bylo to super ale vzdy sem vypinal fci POWER,prislo mi to nefer protoze treba jeden ten typek kdyz to dal tak se mu nakzdy budove objevil vojak se samopalem a kdyz to bylo to silnejsi power tak vojak s bazukou

Hehe, Sensei z Yellow Comet a jeho CO powerky...nezdají se, ale jsou dost silný...pěšáci ve všech tvejch městech (u SCOP mecháči) se vždycky hodí a v campaigni proti BH s ním jedeš takovou zajímavou misi, kde právě Senseiovy Powers HODNĚ pomáhají...
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 8. 1. 2007 18:58

Logan007 píše:Celá série Advance Wars a na ní navazující batalion Wars(podle ohlasů - nehrál jsem ji - chystám se) je naprosto dokonalá. Mám AW:DS a hrál jsem i AW1 i AW2 a obě se mi líbili.. Kéž by vyšlo pokračování na DS s nějakou lepší grafikou...o/quote]

No jasně. Proč nakonec nevyšly AW: Under Fire a staly se z nich Battalion Wars?! Lepší grafiku by to chtělo, ale na druhou stranu, stávající grafika je roztomilá, má prostě svoje koulo a je hlavně vrcholně přehledná (o přehlednosti si takovej WarCraft 3 na PC může nechat jenom zdát :x ).
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod dracox 8. 1. 2007 20:00

Nejlepší hry co jsem na GBA (emulátoru) jsou určitě golden sun 1a2 a potom Super robot teisen: original generation 2
dracox
First Blood

Odeslat příspěvekod rhumburak 8. 1. 2007 20:08

AW2 jsou prostě zábava do školy. Při hodinách jsme to tam hráli třeba na dvou GBA na každym jednu hru (každou ve čtyrech). No jo. Dějepisy ve třeťáku, to je nezapomenutelnej zážitek.
rhumburak
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka