Nej hry na gba...

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Paar 12. 8. 2005 09:08

Napiste nejaou svou hru, u ktere jste se kralovsky bavili (treba i na emulatoru)... neco s poutavym pribehem... ja se kralovsy bavim u Metroid Fusion, pribeh, akce, napeti. zna nekdo neco podobneho? potrebuju nejaky tip.
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod dr.miša 12. 8. 2005 09:32

...mohu nabídnou jen to co mám doma a nebo to co jsem už hrál na SNES a je to hozené na GBA.

Již několikrát zmíněný Donkey Kong Country. Určitě ho hoď, pokud si chceš dát rize plošinovku, dělali to tenkrát pro NINTENDO na Silikonech. Nebudeš rozhodně zklamán!!!

Pokud tahová strategie, tak jedině jedinou :-) Advance Wars! Na jednu kazetu moné hrát až ve 4!

Dost dobrých nápadů, dost povedená grafika, podlý hlas, potutelný výraz víc zkrývají, než říkající - Wario World 4, ale trochu krátká, a nejspíš už ji nedám, ale stojí za to.

Metroida drtíš.

Je toho dost co možno zahrát na GBA jen mít prachy, hmm
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 12. 8. 2005 09:34

To jak jsi zmínil jistou stísněnost podmíněnou hudbou, vyplývající s toho, že jsi na základně jen ty a "compjůtr", to je přesný ;-) (Metroid Fusion)
Naposledy upravil dr.miša dne 18. 8. 2005 07:38, celkově upraveno 1
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Paar 12. 8. 2005 10:57

Metorid je fakt asi nej plosinovka co jsem kdy hral... (myslim ti 2D).

jinak co se tyce tech her, mam flash kartu, takze jen hledam tip. taky jsem trosku rozjel castlevanii od konami. vypada mooc do dobre. ale dam na tve rady, donkey kong mi nesmi ujit (zvlaste kdyz to delali rare)...
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod OCELOTR 12. 8. 2005 12:28

Nej. je pro mě RUFF´n´TUMBLE. Bohužel ne na GBA ale na AMIGU.

Obrázek

Dodneška se mi nechce věřit, že ta hra měla jen 32 barev a k běhu jí stačilo půl mega RAM... Doporučuju, pokud máte emul. AMIGY (klidně i pošlu).
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod stereoid 12. 8. 2005 13:00

Na GBA jsou hodně dobrý Pokemon (všechny GBA verze, nejnovější Emerald), Advance Wars II (jednička je taky dobrá, ale 2. je lepší), Golden Sun 1 i 2., Mario vs Donkey Kong...
Mariokart DS (fc): 463919-494129
Metroid Prime Hunters fc): 2491-7854-2487
stereoid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod stereoid 12. 8. 2005 13:02

Minimálně ty Pokemony se kvůli kompatibilitě mít originál (navíc k fire Red, nebo leaf Green dostaneš Wireless adaptér). Advance Wars II má zase super multiplayer.
Mariokart DS (fc): 463919-494129
Metroid Prime Hunters fc): 2491-7854-2487
stereoid
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Karel Kališ 12. 8. 2005 22:04

Hmm, super je Megamam Zero, z tahovek treba Fire Emblemy, Mario Golf Advance je uzasna vec (od tvurcu Golden Sunu), ZOIDS Legacy neni spatny RPG, ted ta Riviera je taky zajimava...je toho tuny, zalezi na zanru, co bys chtel.
Karel Kališ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 13. 8. 2005 09:50

neco podobneho metroidu
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 13. 8. 2005 12:03

Mtroid je jedinečná hra takže těžko hledat něco podobného
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dr.miša 15. 8. 2005 07:02

...tak tak, jedině dalšího Metroida.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 16. 8. 2005 20:40

No zrovna se dívam na gamehouse a vidím tam Metroid NES classic pro GBA zajímavé za 649,- to není špatné takže to by tě mohlo zajímat Paare :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 17. 8. 2005 18:59

to je kopie nes verze jen extendovana na sirsi obrazovku gba... urcite ji ale do flashky jednou mrsknu, i kdyz ted farim remake metroid zero mission - sice neni lepsi nez metroid fusion, ale zabava je opet vynikajici. velmi se bavim.
Paar
Chosen One

Odeslat příspěvekod Karel Kališ 13. 9. 2005 14:07

Teď mám rozjetou Castlevanii: Aria of sorrow, svým způsobem je to Metroidu i podobný, stylem postupného získávání nových schopností, které zpřístupní další části zámku... A navíc jsou tam i drobné prvky RPG.
Karel Kališ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Paar 13. 9. 2005 14:27

uz jsem to hral, ted nevim jestli presne tento dil. chodil tam typek v bilem a s mecem... animace se mi libila, taky jsem si rikal, ze je to podobne. libil se mi i pribeh (ze tam byl), ale po case mi to pripadlo stereotypni. porad hrad a hrad a porad ta sama hudba...
Paar
Chosen One

Další stránka