Pokémon

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 11. 2013 21:32

Ano = chyba hry :D Dneska už pořádné hry dělá asi jen R* :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod muftu 15. 11. 2013 13:59

tak ze budes chodit na biku
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Vít Sedláček 16. 11. 2013 20:11

No a běhání je na B jako předtím.
Vít Sedláček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 11. 2013 20:30

To nefunguje, dyť jede pořád na bruslích.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Vít Sedláček 16. 11. 2013 21:36

Circle pad - jedu na bruslích. Zastavím se, ťuknu do control padu, seskočím z bruslí. Control pad + B - běžím.
Vít Sedláček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 11. 2013 21:41

No jo, ale přece se pohybuju vždy na circle padu, ne? K čemu by mi tam potom byl? Control pad je celkově mimo dosah. Hraju teda hlavně na obyčejném 3DS, ale u XL je to je jen o kousek lepší.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Vít Sedláček 17. 11. 2013 07:59

? Nerozumím. Prostě používám circle na brusle a control na chození/běh, jako to bylo vždycky. Nějak dál jsem to neřešil.
Vít Sedláček
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 17. 11. 2013 11:31

Používám circle pad na všechno, protože tam je. Na DS byl na jeho místě kříž, tak jsem používal ten. Nic jiného se používat nedá, nebo mi něco uniká.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod muftu 17. 11. 2013 13:04

neunika, ale tak pouzivaj bike, alebo teda sa pohybuj d-padom
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 17. 11. 2013 14:26

bike je úplně na pikachu -_- to akorát pořád někde ryju držkou v plotech a barácích..
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 17. 11. 2013 15:08

:D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod muftu 25. 11. 2013 15:23

Pani, mam vazne tazku otazku, na ktoru nikde neviem najst poriadnu odpoved. Ako je to pri breeding s podavanim ability - ak napriklad chcem hidden ability, tak musim najst najskor rodica ktory tu ability ovlada? Pripadne je to nejak % ovplyvnene, alebo ake pravidla platia pri genetickych pokusoch :D
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod gaessaekki 27. 11. 2013 13:26

Dobry den, spolu hraci chcel som sa tu opytat par otazok na pokemon Y. Pred par dnami som dohral celu story a potom som zacal behat po mape a hladat vsetko co som vynechal, ale mam ten problem ze potom co som chitil mewtwo v pokemon village vsetky ostatne jaskyne su stale prazdne. V tej strasidelnej bani som chitil tu divnu legendarnu hadu jastericu a odvedy tam Nemam moc co robit. Skusal som battle mansion ale potom co som zistil ze ani jeden pokemon z tych zapasov sa neregistruje do pokedexu som hned prestal. Skusal som tiez online battles ale tie ma tiez moc nebavili. Co tam ludia robia 100ky hodin? Viem ze chytaju pokemonov, breeduju ich a hraju online ale to mna moc nebavi. Su tam schovane nejake ine cinnosti, alebo pokemon X ponuka iny zazitok?
gaessaekki
Killing Spree

Odeslat příspěvekod muftu 27. 11. 2013 14:22

Co ja viem je to hlavne o hrani online...este mozes chytit articuna/moltresa/zapdosa podla toho aky bol tvoj starter. Mozes ist do Battle Chateau. Okrem toho ale asi nie je velmi co robit ak nechces robit team pre online suboje.
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Schmauz 1. 12. 2013 18:37

V čem se liší Y a X? A hlavně, kterou verzi si mám, jako absolutní začátečník, pořídit? Pročítal jsem si pravidla a přijdou mi dost nepřehledné, jak těžko se do toho dá dostat? Nikdy jsem žádné Pokémony nehrál. Znám akorát Pikachu z TV :D
Schmauz
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka